Překvapení.... :o)

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Jo je tu sranda :D

Mna by zaujimalo, preco SVOBIK junior si neriesi tuto debatu sam, ale nechava to o5 na otca.... :roll:
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Reklama

Docent

Příspěvek od Docent »

Svobík senior píše:Docente,který kolega?
Ten kolega vyčerpaný, resp. s vyčerpávající odpovědí. Než můj příspěvek prošel ucpanejma drátama na internetu, tak se někdo vnutil do fronty :evil: .
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

Svobík senior píše:Velmi pozorně sleduji vaše forum a můžu vám říct jedinou věc,že nejste v žádném případě parta,ale pouze parta hádajících se lidí,kteří nehledají zájem clubu,ale pouze se handrkují kvůli malichernostem.

Pokud nesouhlasíte s mým názorem,kdokoli z vás mi může odpovědět a velice rád si s ním na toto téma na tomto foru popovídám.
Vitaj na fore

jedine s cim nesuhlasim je to ze sa tu hadame, ono je to skor s mojho pohladu take podpichovanie aby sa ozvalo aj viac ludi a ked si vsimnete malokto chce niekoho vedome urazit, ked si vsimnete len to ako komunikujeme ja Blue, a Akri s Maremanom v nejakej teme v pokeci tak bude jasne ze si nenadavame a nehandrkujeme sa.

Houk
Naposledy upravil(a) eMKa Slovensko dne ned zář 11, 2005 20:50, celkem upraveno 1 x.
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Docent

Příspěvek od Docent »

Hele, tak to je právě to, co mne napadlo a pak jsem napsal, že to radši nechávám bez komentáře :twisted: . BTW za mnou kdyby přišel synek, že se dohaduje s někým na webu kvůli něčemu, a abych to za něj vyřešil, tak bych mu vlepil takovou, že by spadnul ze židle :twisted: . A kdybych se do toho vložil bez jeho žádosti sám, tak bych z tý židle spadnul já, samou hanbou :evil: .
Svobík senior

Příspěvek od Svobík senior »

REBRO:Z jednoho prostého důvodu,tuning zajímá nejen Toma,ale i mě.Také ho oba děláme a ne jen na nexii.On je mluvčí v nexia clubu za nás,ale v okamžiku,že se to týká i mě musím reagovat.

Nevím jak koho ve vašem clubu,ale nás opravdu zajímají auta,tuning a vše okolo toho.
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

eMKa Slovensko píše:
Svobík senior píše:Velmi pozorně sleduji vaše forum a můžu vám říct jedinou věc,že nejste v žádném případě parta,ale pouze parta hádajících se lidí,kteří nehledají zájem clubu,ale pouze se handrkují kvůli malichernostem.

Pokud nesouhlasíte s mým názorem,kdokoli z vás mi může odpovědět a velice rád si s ním na toto téma na tomto foru popovídám.
Vitaj na fore

jedine s cim nesuhlasim je to ze sa tu hadame, ono je to skor s mojho pohladu take podpichovanie aby sa ozvalo aj viac ludi a ked si vsimnete malokto chce niekoho vedome urazit, ked si vsimnete len to ako komunikujeme ja Blue, a Akri s Maremanom v nejakej teme v pokeci tak bude jasne ze si nenadavame a nehandrkujeme sa.

Houk
No krasne si to napsal :lol: Musim potvrdit, ze si ze sebe utahujem navzajem neni samozrejme z nejake nenavisti, ale samozrejme z legrace, vzdyt mimo tu spolu komunikujeme i jinymi zpusoby ;)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Svobík senior

Příspěvek od Svobík senior »

Docente pochopil si starou belu,já pouze odpovídám na pár nejapných otázek o sponzoringu některých členů nexiaclubu a v žádném případě nežehlím něco za Toma...
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Hm skoda ze sem si tohoto temata nevsiml vcera.ted psat ze gratuluju je asi pozde.ale gratuluju.ja vyhravam zatim pohary jen v sipkach a to na vesnici.Ovsem uvidime jak to bude vypadat dal -i
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

palikx píše:Hm skoda ze sem si tohoto temata nevsiml vcera.ted psat ze gratuluju je asi pozde.ale gratuluju.ja vyhravam zatim pohary jen v sipkach a to na vesnici.Ovsem uvidime jak to bude vypadat dal -i
Dík a tak to má bejt..A já tobě taky gratuluju,ikdyž je to jen na vesnici...
kaso

Příspěvek od kaso »

Hosi klidek ;) ;) Vas doslova SERE ze Svobikovy financuje upravu auta otec.Ved je to jedno :roll: Ide o tok ze Svobikova Nexia dobre vyzera a na zrazoch je o nu zaujem ;) ;)
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

no me osobne je to uplne jedno, naopak by se mi taky libilo, kdyby tata se mnou delal auto :D
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Mne otec pomahal s opravami Oltcitu. ;)
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory