Ivane, tady zadny elektrikari nejsou, my mame jen 100 000 obyvatel

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
takze podla schemy rele cislo 26---------------94788146 12v 5A PA 6 madein korea a je hnede ale je najvacsie,inac v aute mam modre toto je z nahradnej poistnej skrinkyFranta P. píše:Kolegové prosím vás, nemohl by mi někdo kdo má ten časovač ciklovače stěračů vyndat relátko a poslat mi jeho číslo??? je to modré velké relé z druhé strany poj. skříňky. nad pedály. děkuji.
ale myslim si že to bude stejné. nevím. podle el. zapojení v knížce Jak na to, nevypadá že by tam byli dva odlišné druhy relátek.
pozriem to rano,ak mozes tak mi please pozri relatka 27,28,30,31,32 nad tim tvojim je ich 5 rovnakych vedla seba ale zaujimaju ma tie cisla vytlacene farbou na boku,totiz som ich menil ked mi odisli svetla a neviem ci som ich medzi sebou nepomenil a nejak mi teraz blbnu svetla teda motorcek v nich,rozoberam to v inom vlakneFranta P. píše:díky. a relé musí mít teda 7 výstupů. já totiž mám jen 6.
sergej73 píše:pozriem to rano,ak mozes tak mi please pozri relatka 27,28,30,31,32 nad tim tvojim je ich 5 rovnakych vedla seba ale zaujimaju ma tie cisla vytlacene farbou na boku,totiz som ich menil ked mi odisli svetla a neviem ci som ich medzi sebou nepomenil a nejak mi teraz blbnu svetla teda motorcek v nich,rozoberam to v inom vlakneFranta P. píše:díky. a relé musí mít teda 7 výstupů. já totiž mám jen 6.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |