Časování cyklovače stěračů
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Mno, je, ale nema nastaveni na vic poloh, ma jen jednu asi 4s
Ivane, tady zadny elektrikari nejsou, my mame jen 100 000 obyvatel
Ivane, tady zadny elektrikari nejsou, my mame jen 100 000 obyvatel
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
hmm. ale ja mam verzi GL, takze mam jen 1 polohu, ale zase budu rychlejsi ve sprintu, kdyz tam nemam ty blbosti navicS.v.o.b.i.k píše:To je divný,já tam cyklovač mam,napravo od volantu a můžu nastavit od 6s do 20s
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar. Tak sem dnes byl v Dobřejovicích u Prahy, mimochodem kdo neví tak je to přestěhované z Ostředku tam. a koupil sem tam z toho jenom ten ovladač nic víc mi velmi neochotný pán k tomu nedal. že prý nebude rozebírat celou palubovku.
Tak si to potřebuju nějak udělat sám. Co k tomu potřebuju, rozhodně kabely a nějaké relé???? a nemáte to někdo????????????????????
Opravdu na to vrakoviště nejezděte. maj tam jen 3 nexie a ten blbeček je naštvanej když ho s něčim otravuješ. To je vrakoviště co??? jinak samej opel a sem tam nubira a když sem chtěl boční blinkry z Corsy C nebo Astry F tak jeho odpověd nemáme nemáme. Tak přemýšlím že zavolám tomu majiteli a budu si stěžovat.
Tak si to potřebuju nějak udělat sám. Co k tomu potřebuju, rozhodně kabely a nějaké relé???? a nemáte to někdo????????????????????
Opravdu na to vrakoviště nejezděte. maj tam jen 3 nexie a ten blbeček je naštvanej když ho s něčim otravuješ. To je vrakoviště co??? jinak samej opel a sem tam nubira a když sem chtěl boční blinkry z Corsy C nebo Astry F tak jeho odpověd nemáme nemáme. Tak přemýšlím že zavolám tomu majiteli a budu si stěžovat.
Kolegové prosím vás, nemohl by mi někdo kdo má ten časovač ciklovače stěračů vyndat relátko a poslat mi jeho číslo??? je to modré velké relé z druhé strany poj. skříňky. nad pedály. děkuji.
ale myslim si že to bude stejné. nevím. podle el. zapojení v knížce Jak na to, nevypadá že by tam byli dva odlišné druhy relátek.
ale myslim si že to bude stejné. nevím. podle el. zapojení v knížce Jak na to, nevypadá že by tam byli dva odlišné druhy relátek.
- sergej73
- Kontaktovat uživatele:
takze podla schemy rele cislo 26---------------94788146 12v 5A PA 6 madein korea a je hnede ale je najvacsie,inac v aute mam modre toto je z nahradnej poistnej skrinkyFranta P. píše:Kolegové prosím vás, nemohl by mi někdo kdo má ten časovač ciklovače stěračů vyndat relátko a poslat mi jeho číslo??? je to modré velké relé z druhé strany poj. skříňky. nad pedály. děkuji.
Nexia GLX 1.5 16V 1995,LPG
- sergej73
- Kontaktovat uživatele:
pozriem to rano,ak mozes tak mi please pozri relatka 27,28,30,31,32 nad tim tvojim je ich 5 rovnakych vedla seba ale zaujimaju ma tie cisla vytlacene farbou na boku,totiz som ich menil ked mi odisli svetla a neviem ci som ich medzi sebou nepomenil a nejak mi teraz blbnu svetla teda motorcek v nich,rozoberam to v inom vlakneFranta P. píše:díky. a relé musí mít teda 7 výstupů. já totiž mám jen 6.
Nexia GLX 1.5 16V 1995,LPG
sergej73 píše:pozriem to rano,ak mozes tak mi please pozri relatka 27,28,30,31,32 nad tim tvojim je ich 5 rovnakych vedla seba ale zaujimaju ma tie cisla vytlacene farbou na boku,totiz som ich menil ked mi odisli svetla a neviem ci som ich medzi sebou nepomenil a nejak mi teraz blbnu svetla teda motorcek v nich,rozoberam to v inom vlakneFranta P. píše:díky. a relé musí mít teda 7 výstupů. já totiž mám jen 6.
Tak všechny jsou stejné a na boku mají bíle napsáno 6E10