Mě to tenkrát prodali absolutně nevyváženývasek píše:Tak to bude opravdu chyba z výroby, sakra jak to můžou prodat! To tě lituju. A tadle auta to fakt nedělaj!!

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Mě to tenkrát prodali absolutně nevyváženývasek píše:Tak to bude opravdu chyba z výroby, sakra jak to můžou prodat! To tě lituju. A tadle auta to fakt nedělaj!!
Mě tenkrát pomohlo až to převážení ale to jsi už zkusil tak nevímgolias píše:mě to dělá taky od 120 km/h nahoru tak je pěkně vyvezu na dálnici. Nejvíc mě sere ten čas a vubec že jsou s novym autem problémy.
Já jedu taky zítra do servisu kvuli nějakýmu zmrdovi co mi ukradl parkovací senzory a ještě budu platit 4300kč (doufám) a budu týden bez autagolias píše:mě to dělá taky od 120 km/h nahoru tak je pěkně vyvezu na dálnici. Nejvíc mě sere ten čas a vubec že jsou s novym autem problémy.
Dát ty zmetky co to kradou na nějaky sraz mezi násPoky Ul píše:Já jedu taky zítra do servisu kvuli nějakýmu zmrdovi co mi ukradl parkovací senzory a ještě budu platit 4300kč (doufám) a budu týden bez autagolias píše:mě to dělá taky od 120 km/h nahoru tak je pěkně vyvezu na dálnici. Nejvíc mě sere ten čas a vubec že jsou s novym autem problémy.![]()
Myslím že budou vědět nejsi první kdo si na to stěžoval stači když zavolají do Teplicgolias píše:to je něco jinýho, není to vada! Doufám že tam nebudu jezdit 50x a nebudou tápat protože mám čas jedině po páté hodině odpoledne tak ještě, že mají v Moto Morava do osmi.
A jak budeš stím pokračovat dálgolias píše:Tak že, dneska po návštěvě autorizáku. Jel semnou nejdřív mechanik, pak znovu převážil kola a jel semnou technik a ani jeden nic necítily, tak jsem asi magor.Chěli mi domluvit pujčení předváděčky ať to porovnám tak sem jim řekl ať na to kašlou, že je to šmejd.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |