Václav Brousek píše:Ondro ty jsi ale divoch.Podle fotek bych s tebou na patře bydlet nechtěl.A tvá přítelkyně musí být velice tolerantní,když taháš nastříkané díly i do bytu.

Moderátor: Blue Lanos
Václav Brousek píše:Ondro ty jsi ale divoch.Podle fotek bych s tebou na patře bydlet nechtěl.A tvá přítelkyně musí být velice tolerantní,když taháš nastříkané díly i do bytu.
Ale přesto máš toleratní sousedyOndras píše:Václav Brousek píše:Ondro ty jsi ale divoch.Podle fotek bych s tebou na patře bydlet nechtěl.A tvá přítelkyně musí být velice tolerantní,když taháš nastříkané díly i do bytu.Naštěstí je ta chodba, kde jsem to dělal, oddělená od bytů ještě jedněma dveřma, a jak jsem psal, jsou tam velká okna k větrání. Domů jsem to natahal, až to bylo suché
. Dneska mě čeká fáze 1 pro přední výplně.
Asi jo, nikdo nenadával (zatím)Václav Brousek píše:Ale přesto máš toleratní sousedy
To je dobře,aspoň uvidíme jak se ti podaří vylepšit interiér.Ondras píše:Asi jo, nikdo nenadával (zatím)Václav Brousek píše:Ale přesto máš toleratní sousedy
jj šero na parkovišti. musel jsem to přisvětlovat, aby tam bylo vůbec něco vidět. Až bude i předek, nafotím to prociznějakub píše:...pricitam to spatnemu svetlu...
Ohóó hruď se mi dme pýchoujakub píše:...me jsi presvedcil a tim jsi v podstate vyhral...
Mi to takhle vyhovuje. Rušivé mi to nepřipadá, a jelikož je to dost exponované místo, obávám se, že lak by se brzo ošoupal.radovan píše:Nastříkej i ty kapsičky, působí tam trochu rušivě
presne tak, to je i duvod, proc bych nelakoval zbytek dveri dole jak tu nekdo tusim (mozna i ja) navrhoval, protoze je to obrovsky exponovany (lidi vystupujou, nastupujou, kopou a okopavaj), ... cili ten oblouk je maximum, kde se clovek muze umelecky vyjadrit ...Ondras píše:Mi to takhle vyhovuje. Rušivé mi to nepřipadá, a jelikož je to dost exponované místo, obávám se, že lak by se brzo ošoupal.radovan píše:Nastříkej i ty kapsičky, působí tam trochu rušivě
pro dnesni vecer nejlepsi to program ...Ondras píše:Je tu zase večer, a proto Vás všecky budu zase obtěžovat svou nudnou a egoistickou reportáží z průběhu prací na lakování výplní dveří.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |