Nový Matýsek

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
alvin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nový Matýsek

Příspěvek od alvin »

Môj názor na otázku čo kúpíť Mateja,alebo Losos ,je jasný. závisí podľa učelu,na čo hodlám vozítko používať ? Ak len ,hoc na každodenné,ale pomerne krátke trasy ako do práce a pod,pri osadení tak 1-3 osobami a len sem-tam nejaký ten výletík,tak jednoznačne som za ten Matiz,ako je to aj v mojom prípade.
Ale ak by som mal viacčlenný rodiny,a cestoval pravidelne na dlhšie trasy,aj plnšom obsadení a naložení tak skôr pozerám po tom Lanose.
Asi tak môj pohľad,ale ja osobne si vystačím s tým Matízkom,nemám mu čo vyčítať ani čo sa týka pohodlia pri jazde.
A pri samotnej kúpe,Peha má pravdu,ak kupujem prvé auto a moc sa v tom nevyznám,rozhodne treba si vziať nejakého odborného poradcu 8) :D :D :D
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Reklama

Vojta

Příspěvek od Vojta »

To MILOSH: Prosím o vymazání všech příspěvků - OT - nesouvisejících s prvním příspěvkem v tomto tématu.
Díky
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Mno vysvetlil jsem to pro min chapave i na prikladu televize a jde to i na vic prikladech ale to se mi nechce a myslim ze kazdy inteligentni clovek to pochopil jak jsem to myslel...
Pehacku Leganzu bych si nechal ale stava se s ni uz senior s narokem u vas na srotvne a kilometry pribyvaji tak je logicke ze koukam po novejsim s duvodu ktere jsou kazdemu jasne...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Nebo jak posledne to smaznout cele... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No člověk tu chvilku není a už je tady zase legrace :lol: :lol: :lol:

Věc se má asi tak, že Lucka si koupí co bude potřebovat. Když jí sedne Matiz, koupí Matiz, když Lanos, tak Lanos.
Obě auta se nekazí, jen je nutné vědět, k čemu budou sloužit a jak dlouho (jestli třeba za nějaký čas Lucka neplánuje využítí na delší trasy apod.)

Jinak ring volný :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Lucko , asi tak , mám Matize a Nubiru, v práci ještě Fabii HTP. Matizek je na nákupy do práce , s dětma k lékaři , pro ženu na cvičení a vůbec na drobné popojíždění . Je k nezaplacení a rozhodně bych se ho nerad zbavoval . K tomuto účelu je jako dělaný , já jsem s ním však byl i v Chorvatsku , když ještě nebyla Nubka ( o té psát nebudu , není v tvém zájmu a věř , že s Matizem se to srovnat nedá ) . Matizek je mnohem lepší volba než Fabie !!! Ta 12 HTP po městě strašně žere , ale strašně !!!! Lanose neznám .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já měl možnost řídit oboje a přiklonil bych se k tomu co říká Tomáš...město a blízké okolí super geniální...živoučký a skladný autíčko. Což je myslím případ právě Lucky. Takže hurá do bazaru a už cinkej klíčkama na srazu :lol: :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Ještě tady nepadla jedna věc - že nejen Lanosy, ale i Matízy (samozřejmě ne všechny) mají ve výbavě posilovač řízení, klimu, airbagy, el. stahování oken, některé i ABS. Ale Matýskáři ví :lol: :lol: :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo práve sa chystáme z tohoto chudáčka vybrať motor,klímu a el.ovládanie okien a zrkadel no a dáme to do jednoho 3 valcového a bude z neho frajírek :lol: :lol: :lol: Len to to chúďa dopadlo zle :cry: :cry: :cry:
Přílohy
Vraky v Daewoo salóne (3).jpg
Vraky v Daewoo salóne (3).jpg (58.92 KiB) Zobrazeno 1826 x
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Zdravim všechny na foru a přeji hezký den :lol: na adresu " Lucky " pokud neměříš 200 cm,tak neváhej si Matize pořídit -i co se tý bezpečnosti týká - přeci si jej nekupuješ proto,abys jenom bourala a bourala. Tank to není :lol: ale my s mojí babí, na něj nedáme dopustit :!: :!:
Máme jej 7 roků a nikdy nás nenechal ve štychu :!: Co se týká delších tras, jezdíme co dva roky nahoru na SK / Poprad - Rožnava / mám tam sestru a tu opět letos navštívím bez obav,že
by nás tam nedovezl,a zpátky také :lol: věř " Lucko " i Vy ostatní , že mne provoz Matize za těch 7 let stál minimální peníz a :lol: O TOM TO JE :lol: zdraví " Vazoun " :lol:
-----------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 :P
Matiz SE 0.8 r.v. 07/2002 - sv.zel.metlina U 38 - STK+Emise do 07/2010
Rado77

Příspěvek od Rado77 »

Spolahlivost Matizka je genialna. Mne sa za celych 10 rokov nestalo, ze by som nestartol na prvy krat. A okrem detailov ako vymena veka rozdelovaca a VN kablov tam bola len raz ku koncu prasknuta hadica do radiatora kurenia - nova hadica za par korun a nova kvapalina). Fakt ze super. Teraz mam Megana II 1,6 16V, akoze motor to ma dobry, sama elektrika atd...ale byva tam dost problemov s cievkami, cidlami, proste elektricke vecicky. Preto by som chcel pre zenu Mercedes ML350-tku automat s kozou, nech si chodi na nakupy a aby mala bezpecie ked bude dieta, a ja by som v pohode zobral znovu Matizka ;)
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Lucie

Příspěvek od Lucie »

Děkuju všem za rady a myslím, že budu brzo cinkat klíčema :-)
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

-i tak přeji dobrý výběr -i a snad ty naše rady byly k něčemu dobré. Ale jak jsem psal v SZ, až koupíte poznáte za nějakou dobu jestli -i dobře -i nebo -P špatně -P . Tak hodně štěstí.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

No vida, a máme dalšího člena klubu. Tak se to dělá. :lol: :lol: -i
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Lucie

Příspěvek od Lucie »

Přesně tak -i Jen co budu mít klíčky v ruce, hlásím se :PP:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“