Nový Matýsek
Moderátor: Blue Lanos
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový Matýsek
Môj názor na otázku čo kúpíť Mateja,alebo Losos ,je jasný. závisí podľa učelu,na čo hodlám vozítko používať ? Ak len ,hoc na každodenné,ale pomerne krátke trasy ako do práce a pod,pri osadení tak 1-3 osobami a len sem-tam nejaký ten výletík,tak jednoznačne som za ten Matiz,ako je to aj v mojom prípade.
Ale ak by som mal viacčlenný rodiny,a cestoval pravidelne na dlhšie trasy,aj plnšom obsadení a naložení tak skôr pozerám po tom Lanose.
Asi tak môj pohľad,ale ja osobne si vystačím s tým Matízkom,nemám mu čo vyčítať ani čo sa týka pohodlia pri jazde.
A pri samotnej kúpe,Peha má pravdu,ak kupujem prvé auto a moc sa v tom nevyznám,rozhodne treba si vziať nejakého odborného poradcu
Ale ak by som mal viacčlenný rodiny,a cestoval pravidelne na dlhšie trasy,aj plnšom obsadení a naložení tak skôr pozerám po tom Lanose.
Asi tak môj pohľad,ale ja osobne si vystačím s tým Matízkom,nemám mu čo vyčítať ani čo sa týka pohodlia pri jazde.
A pri samotnej kúpe,Peha má pravdu,ak kupujem prvé auto a moc sa v tom nevyznám,rozhodne treba si vziať nejakého odborného poradcu
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
To MILOSH: Prosím o vymazání všech příspěvků - OT - nesouvisejících s prvním příspěvkem v tomto tématu.
Díky
Díky
- Hanzy
Mno vysvetlil jsem to pro min chapave i na prikladu televize a jde to i na vic prikladech ale to se mi nechce a myslim ze kazdy inteligentni clovek to pochopil jak jsem to myslel...
Pehacku Leganzu bych si nechal ale stava se s ni uz senior s narokem u vas na srotvne a kilometry pribyvaji tak je logicke ze koukam po novejsim s duvodu ktere jsou kazdemu jasne...
Pehacku Leganzu bych si nechal ale stava se s ni uz senior s narokem u vas na srotvne a kilometry pribyvaji tak je logicke ze koukam po novejsim s duvodu ktere jsou kazdemu jasne...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Nebo jak posledne to smaznout cele...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No člověk tu chvilku není a už je tady zase legrace
Věc se má asi tak, že Lucka si koupí co bude potřebovat. Když jí sedne Matiz, koupí Matiz, když Lanos, tak Lanos.
Obě auta se nekazí, jen je nutné vědět, k čemu budou sloužit a jak dlouho (jestli třeba za nějaký čas Lucka neplánuje využítí na delší trasy apod.)
Jinak ring volný
Věc se má asi tak, že Lucka si koupí co bude potřebovat. Když jí sedne Matiz, koupí Matiz, když Lanos, tak Lanos.
Obě auta se nekazí, jen je nutné vědět, k čemu budou sloužit a jak dlouho (jestli třeba za nějaký čas Lucka neplánuje využítí na delší trasy apod.)
Jinak ring volný
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Lucko , asi tak , mám Matize a Nubiru, v práci ještě Fabii HTP. Matizek je na nákupy do práce , s dětma k lékaři , pro ženu na cvičení a vůbec na drobné popojíždění . Je k nezaplacení a rozhodně bych se ho nerad zbavoval . K tomuto účelu je jako dělaný , já jsem s ním však byl i v Chorvatsku , když ještě nebyla Nubka ( o té psát nebudu , není v tvém zájmu a věř , že s Matizem se to srovnat nedá ) . Matizek je mnohem lepší volba než Fabie !!! Ta 12 HTP po městě strašně žere , ale strašně !!!! Lanose neznám .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Já měl možnost řídit oboje a přiklonil bych se k tomu co říká Tomáš...město a blízké okolí super geniální...živoučký a skladný autíčko. Což je myslím případ právě Lucky. Takže hurá do bazaru a už cinkej klíčkama na srazu
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ještě tady nepadla jedna věc - že nejen Lanosy, ale i Matízy (samozřejmě ne všechny) mají ve výbavě posilovač řízení, klimu, airbagy, el. stahování oken, některé i ABS. Ale Matýskáři ví
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo práve sa chystáme z tohoto chudáčka vybrať motor,klímu a el.ovládanie okien a zrkadel no a dáme to do jednoho 3 valcového a bude z neho frajírek Len to to chúďa dopadlo zle
- Přílohy
-
- Vraky v Daewoo salóne (3).jpg (58.92 KiB) Zobrazeno 1837 x
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den na adresu " Lucky " pokud neměříš 200 cm,tak neváhej si Matize pořídit co se tý bezpečnosti týká - přeci si jej nekupuješ proto,abys jenom bourala a bourala. Tank to není ale my s mojí babí, na něj nedáme dopustit
Máme jej 7 roků a nikdy nás nenechal ve štychu Co se týká delších tras, jezdíme co dva roky nahoru na SK / Poprad - Rožnava / mám tam sestru a tu opět letos navštívím bez obav,že
by nás tam nedovezl,a zpátky také věř " Lucko " i Vy ostatní , že mne provoz Matize za těch 7 let stál minimální peníz a O TOM TO JE zdraví " Vazoun "
-----------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE 0.8 r.v. 07/2002 - sv.zel.metlina U 38 - STK+Emise do 07/2010
Máme jej 7 roků a nikdy nás nenechal ve štychu Co se týká delších tras, jezdíme co dva roky nahoru na SK / Poprad - Rožnava / mám tam sestru a tu opět letos navštívím bez obav,že
by nás tam nedovezl,a zpátky také věř " Lucko " i Vy ostatní , že mne provoz Matize za těch 7 let stál minimální peníz a O TOM TO JE zdraví " Vazoun "
-----------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE 0.8 r.v. 07/2002 - sv.zel.metlina U 38 - STK+Emise do 07/2010
Spolahlivost Matizka je genialna. Mne sa za celych 10 rokov nestalo, ze by som nestartol na prvy krat. A okrem detailov ako vymena veka rozdelovaca a VN kablov tam bola len raz ku koncu prasknuta hadica do radiatora kurenia - nova hadica za par korun a nova kvapalina). Fakt ze super. Teraz mam Megana II 1,6 16V, akoze motor to ma dobry, sama elektrika atd...ale byva tam dost problemov s cievkami, cidlami, proste elektricke vecicky. Preto by som chcel pre zenu Mercedes ML350-tku automat s kozou, nech si chodi na nakupy a aby mala bezpecie ked bude dieta, a ja by som v pohode zobral znovu Matizka
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Děkuju všem za rady a myslím, že budu brzo cinkat klíčema
tak přeji dobrý výběr a snad ty naše rady byly k něčemu dobré. Ale jak jsem psal v SZ, až koupíte poznáte za nějakou dobu jestli dobře nebo špatně . Tak hodně štěstí.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
No vida, a máme dalšího člena klubu. Tak se to dělá.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Přesně tak Jen co budu mít klíčky v ruce, hlásím se