Pane Peha vy vite co mi muzete...-peha- píše:Jééé pane Hanzy môžem vám taky tykovat či tykak

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Pane Peha vy vite co mi muzete...-peha- píše:Jééé pane Hanzy môžem vám taky tykovat či tykak
Super v pohode jen me namichlo jak si osocil Hynka pubertakem a to jen svym nepochopenim...KITTbx píše:Hanzy píše:Neni tykani narizeno ale bezne...a vykani neobvykle nejsme tady ve vetsine v osobnim kontaktu takze i proto...a tohlepro vysvetleni je smich i v prekladu a slouzi pro odlehceni textu...konec vysvetleni...
![]()
Ovšem pokud mne někdo nenabídne tykání, tak budu vykat![]()
Hanzy píše:Super v pohode jen me namichlo jak si osocil Hynka pubertakem a to jen svym nepochopenim...KITTbx píše:Hanzy píše:Neni tykani narizeno ale bezne...a vykani neobvykle nejsme tady ve vetsine v osobnim kontaktu takze i proto...a tohlepro vysvetleni je smich i v prekladu a slouzi pro odlehceni textu...konec vysvetleni...
![]()
Ovšem pokud mne někdo nenabídne tykání, tak budu vykat![]()
Jinak te vitam mezi nama a myslim ze vsichni si tady tykame a nemame s tim problem ale pokud ti to vadi muzeme tobe vykat...?
Serpico píše:...no já musím taky s troškou do mlýna - nejspíš se rozmohly voltmetry a tak každý měří, to je dobře ale musíme měřit " V " pod zátěží, tedy při startování a to napětí klesá mnohdy až na hodnotu 9 V a baterie u které naměřím například 2,5 V už neroztočí pochopitelně motor a je s největší pravděpodobností " kaput " [/color
stefan píše:Pred týždňom mi tiež odišla batéria - bez náznaku som jedného
pekného dňa natočil so všetkými svätými a napätie batérie pri
štartovaní kleslo tak, že začalo pípať rádio a pýtať kód.
Nepomohlo ani nabitie, napätie v kľude 10,8V - pravdepodobne
skratovaný jeden článok.
Nová betéria VARTA Black 55Ah (470 A) - 2000 SKK,
VARTA Blue 60 Ah (520A) - rozmerovo rovnaká ako 55Ah - 2300 SKK.
Samozrejme že som kúpil 60 Ah a je kľud.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |