Deravý výfuk po 3 rokoch?
Moderátor: Blue Lanos
Chlapi, já když vidím ty vaše zánovní výfuky v jakém jsou stavu, tak mě jímá hrůza a zárověň i potěšení, že já mám výfuk po osmi letech jako nový, pouze jsem měnil preventivně vlnovec (ten již měl toho dost, možná by ještě něco vydržel), ale tlumiče i roury jsou OK. Poklepem nenajdete slabé místo jak pláště tlumičů výfuku, tak i trubek.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Ivoš píše:Nojo Václave, taky je vidět, jak moc se o auto staráš a navíc máš k tomu zázemí a prostředky....no doufám, že to budemem moci zkouknout konečně na nějakém srazu! Jestli ne tak....s basama fousama![]()
![]()

- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..to neee...Topol píše:Pěkný den![]()
Teda JRD když jsem viděl ty červený parohy tak jsem myslel že to je rozpálený od motoru![]()
to ]REBRO[ ten motor este asi taq neprevetral...
aby bolo rozpalenee..
ale uz som videl "svetielkovat" vyfuky ..
..a to na "studenicovej" TATRE 613..
ked sa kamarat ponahlal domov z brna..zo zavodov..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Ahoj Topole, klidně kontrolu přijímám, podrobnosti v soukr. zprávě.Topol píše:Pěkný den![]()
Teda JRD když jsem viděl ty červený parohy tak jsem myslel že to je rozpálený od motoru![]()
Teda Václave /Brousku/já ti budu muset ten výfuk někdy zkontrolovat jestli nás nehoupáš![]()
Tak ať nám jezdí a nezlobí
na kolik tě ta sranda vyšla, už se pomalu chystám na nejhorší, protože se mi z oblasti kolem výfuku valí zvuk jak po tuningu, ale žádný jsem nedělaljanosik.j píše:no tak podtrženo a sečteno - deravý výfuk + odporúčala sa do večných lovíšť aj lambda sonda - po 3,5 roka som taketo prekvapenie necakal. No co uz. Dufam, ze je to na dlhy cas posledna vazna výmena.

podotýkám že mám Kalose 3 a 3/4 roku a začínám toho pomalu litovat...
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Ha, konečně něco, kde Soptík exceluje. Muj vejfuck zatim snad po 4 letech a 3 měsících v pohodě. Uvidíme koncem ledna po servisce.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
je to tak, že si myslím, že Kalos nebyla dobrá volba, od počátku má mouchy:mino píše:Tompetr prečo? za ten výfuk začinaš ľutovať?
- svítící CHECK,
- neustále vrzající silentbloky na předních kolech,
- v interiéru je to to samé, pořád něco vrže a klepe a nejde zjistit co a odkud, snad kromě krytu airbagu,
- při brzdění motorem něco vibruje, ale v servise to bylo několikrát, až jsem si na to zvyknul,
- to že je nepřesné řazení snad ani nemá cenu dodávat a zpátečka je taky na heslo...
suma sumárum auto jezdí, ale žádný požitek z toho nemám, navíc mě sere to, že jsem ještě nesplatil leasing a už do toho musím vrážet další prachy
tak a teď to víš
Nechci ti kazit radost, ale u jinych znacek to neni jine. Mam zkusenosti s rok starym golfem a ten je v servise porad(lektronika se kazi, ted naposledy nejak huci/chrasti kolo)....kdyz se vezmes kolikrat stal ten golf vic jak KalosTompetr píše:je to tak, že si myslím, že Kalos nebyla dobrá volba, od počátku má mouchy:mino píše:Tompetr prečo? za ten výfuk začinaš ľutovať?
- svítící CHECK,
- neustále vrzající silentbloky na předních kolech,
- v interiéru je to to samé, pořád něco vrže a klepe a nejde zjistit co a odkud, snad kromě krytu airbagu,
- při brzdění motorem něco vibruje, ale v servise to bylo několikrát, až jsem si na to zvyknul,
- to že je nepřesné řazení snad ani nemá cenu dodávat a zpátečka je taky na heslo...
suma sumárum auto jezdí, ale žádný požitek z toho nemám, navíc mě sere to, že jsem ještě nesplatil leasing a už do toho musím vrážet další prachy
tak a teď to víš

Soused ma C4 a je z ni nestastny. vrze to tam jak ve starym aute. Ma ho chvilku a uz mu zrezl sterac....Naposledy byl v servise a volal: Kdo chce koupit C4!!!

Naposledy upravil(a) Koumeles dne čtv led 10, 2008 08:51, celkem upraveno 2 x.