Deravý výfuk po 3 rokoch?
Moderátor: Blue Lanos
Chlapi, já když vidím ty vaše zánovní výfuky v jakém jsou stavu, tak mě jímá hrůza a zárověň i potěšení, že já mám výfuk po osmi letech jako nový, pouze jsem měnil preventivně vlnovec (ten již měl toho dost, možná by ještě něco vydržel), ale tlumiče i roury jsou OK. Poklepem nenajdete slabé místo jak pláště tlumičů výfuku, tak i trubek.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Ivoši, nevím, nevím, moc mě ty srazy neberou Já vím je to blbý, ale každý jsme nějaký, já osobně nemám rád moc lidí pohromadě, byť perfektní lidičky, ale co naděláš. Ale zase na druhou stranu, proč bych psal něco, co není pravda a při mém staří(mládí) to nemám zapotřebí.Ivoš píše:Nojo Václave, taky je vidět, jak moc se o auto staráš a navíc máš k tomu zázemí a prostředky....no doufám, že to budemem moci zkouknout konečně na nějakém srazu! Jestli ne tak....s basama fousama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..to neee...Topol píše:Pěkný den
Teda JRD když jsem viděl ty červený parohy tak jsem myslel že to je rozpálený od motoru
to ]REBRO[ ten motor este asi taq neprevetral...
aby bolo rozpalenee..
ale uz som videl "svetielkovat" vyfuky ..
..a to na "studenicovej" TATRE 613..
ked sa kamarat ponahlal domov z brna..zo zavodov..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Ahoj Topole, klidně kontrolu přijímám, podrobnosti v soukr. zprávě.Topol píše:Pěkný den
Teda JRD když jsem viděl ty červený parohy tak jsem myslel že to je rozpálený od motoru
Teda Václave /Brousku/já ti budu muset ten výfuk někdy zkontrolovat jestli nás nehoupáš
Tak ať nám jezdí a nezlobí
na kolik tě ta sranda vyšla, už se pomalu chystám na nejhorší, protože se mi z oblasti kolem výfuku valí zvuk jak po tuningu, ale žádný jsem nedělaljanosik.j píše:no tak podtrženo a sečteno - deravý výfuk + odporúčala sa do večných lovíšť aj lambda sonda - po 3,5 roka som taketo prekvapenie necakal. No co uz. Dufam, ze je to na dlhy cas posledna vazna výmena.
podotýkám že mám Kalose 3 a 3/4 roku a začínám toho pomalu litovat...
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Ha, konečně něco, kde Soptík exceluje. Muj vejfuck zatim snad po 4 letech a 3 měsících v pohodě. Uvidíme koncem ledna po servisce.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
je to tak, že si myslím, že Kalos nebyla dobrá volba, od počátku má mouchy:mino píše:Tompetr prečo? za ten výfuk začinaš ľutovať?
- svítící CHECK,
- neustále vrzající silentbloky na předních kolech,
- v interiéru je to to samé, pořád něco vrže a klepe a nejde zjistit co a odkud, snad kromě krytu airbagu,
- při brzdění motorem něco vibruje, ale v servise to bylo několikrát, až jsem si na to zvyknul,
- to že je nepřesné řazení snad ani nemá cenu dodávat a zpátečka je taky na heslo...
suma sumárum auto jezdí, ale žádný požitek z toho nemám, navíc mě sere to, že jsem ještě nesplatil leasing a už do toho musím vrážet další prachy
tak a teď to víš
Nechci ti kazit radost, ale u jinych znacek to neni jine. Mam zkusenosti s rok starym golfem a ten je v servise porad(lektronika se kazi, ted naposledy nejak huci/chrasti kolo)....kdyz se vezmes kolikrat stal ten golf vic jak KalosTompetr píše:je to tak, že si myslím, že Kalos nebyla dobrá volba, od počátku má mouchy:mino píše:Tompetr prečo? za ten výfuk začinaš ľutovať?
- svítící CHECK,
- neustále vrzající silentbloky na předních kolech,
- v interiéru je to to samé, pořád něco vrže a klepe a nejde zjistit co a odkud, snad kromě krytu airbagu,
- při brzdění motorem něco vibruje, ale v servise to bylo několikrát, až jsem si na to zvyknul,
- to že je nepřesné řazení snad ani nemá cenu dodávat a zpátečka je taky na heslo...
suma sumárum auto jezdí, ale žádný požitek z toho nemám, navíc mě sere to, že jsem ještě nesplatil leasing a už do toho musím vrážet další prachy
tak a teď to víš
Soused ma C4 a je z ni nestastny. vrze to tam jak ve starym aute. Ma ho chvilku a uz mu zrezl sterac....Naposledy byl v servise a volal: Kdo chce koupit C4!!!
Naposledy upravil(a) Koumeles dne čtv led 10, 2008 08:51, celkem upraveno 2 x.