Kontrolka rezervy a pasu

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Dark69

Příspěvek od Dark69 »

no stale nemam vyriesenu tu kontrolku rezervy preco mi nesvieti..kontakty nemam zaoxidovane su ciste ako voda na spodku auta ziarovka v palubke ok..ak pod autom prepojim kable na ziarovku cierny kostra + ten druhy tak zasvieti mi aj ziarovka aj rezerva na palubke!ak to zapojim normalne do nadrze tak ani za boha ..takze chyba v palubke nieje ani vo vodicoch co idu od palubky k nadrzi k plavaku to iste plati aj o ukazovateli paliva tiez je to ok aj ked zapojim palivomer ide ale ta posahana rezerva nie a nie... :evil: inak ako vyberem ten plavak?!!ked odkrutim tie vsetky srubky male co su dookola a idem to vybrat tak ho vyberem maximalne 4 cm a dalej nechce ist vonku nepusti ho nejaky hrubsi cierny kabel co ide od plavaka smerom nahor v nadrzi ako ho dostat prec ako to vybrat dakujem :? poradte cim skor lebo od zlosti to vylomym a bude sväty pokoj :lol: :lol:
Reklama

martinko

Příspěvek od martinko »

dnes ma skoro porazilo... uz X-krat som sa to pokusal opravit ale stale nic, kontak na nadrzi ocisteny, konektor vymeneny, dnes som vymenil aj ziarovku ale nic, no zarazajuce je to, ze ked vytiahnem konektor z nadrze a dam na neho kostru, ziarovka aj tak nesvieti, ale inak palivomer ukazuje v pohode... prosim zbavte ma toho trapenia kym ma .....! ak viete kde mam chybu, poradte. diky
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

martinko píše:dnes ma skoro porazilo... uz X-krat som sa to pokusal opravit ale stale nic, kontak na nadrzi ocisteny, konektor vymeneny, dnes som vymenil aj ziarovku ale nic, no zarazajuce je to, ze ked vytiahnem konektor z nadrze a dam na neho kostru, ziarovka aj tak nesvieti, ale inak palivomer ukazuje v pohode... prosim zbavte ma toho trapenia kym ma .....! ak viete kde mam chybu, poradte. diky
cierny kablik je kostra ostatne dva su palivomer a svetielko rezervy..ak spojis kostru cierny s ktorym kolvek z tych dvoch kablikou a medzi nich das ziarovku malu tak ti zasvieti a budes vediet ze problem nemas v kabloch ale asi ako ja v celom mechanizmu plavaku..
martinko

Příspěvek od martinko »

cize ak som spravne pochopil mala by sa mi po spojeni toho cierneho a niektoreho s tych dvoch kablov rozsvietit aj kontrolka na palubnej doske??? :?: :roll:
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

martinko píše:cize ak som spravne pochopil mala by sa mi po spojeni toho cierneho a niektoreho s tych dvoch kablov rozsvietit aj kontrolka na palubnej doske??? :?: :roll:
anooo a tym padom mas ziarovku v palubovke dobru a aj kabelaz bude v poriadku...ak prepojis dalsi kablik s tym ciernym tak sa ti zdvihne hladina paliva na budiku v palubovke hore a budes vediet ze tiez je to ok ....najlepsie je aby ti niekto na to pozeral a ty to spajal
martinko

Příspěvek od martinko »

a len pre istotu aby som vedel do coho idem , tie druhe dva kable su tam tiez len nastrcene??, lebo maju ine prichytenie, tak ci idu normalne vytiahnut( to len pre informaciu) dik.
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

martinko píše:a len pre istotu aby som vedel do coho idem , tie druhe dva kable su tam tiez len nastrcene??, lebo maju ine prichytenie, tak ci idu normalne vytiahnut( to len pre informaciu) dik.
jasne v pohode ich vytiahnes...nic zlozite v pohode sa pust do toho...nemusis sa ani bat ze si ich zamenis pri zapojeni naspät pretoze jedna koncovka kablika je hrubsia a druha je tensia a kostra je ina uchytka :D takze veselo do prace
martinko

Příspěvek od martinko »

ok. hned ako mudem moct, tak to pojdem vyskusat....ale ak to bude tym plavakom ty si s tym nieco robil alebo to mas stale nefunkcne???
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

martinko píše:ok. hned ako mudem moct, tak to pojdem vyskusat....ale ak to bude tym plavakom ty si s tym nieco robil alebo to mas stale nefunkcne???
mam to stale nefunkcne bude v plavaku u mna chyba ale neviem ho vybrat vonku cely takze este to musim doriesit
martinko

Příspěvek od martinko »

ok . tak zatial dik za rady , keby nieco nove tak napisem , popripade ak budes riesit ten plavak tak daj vedet, caf.... :lol:
martinko

Příspěvek od martinko »

este ma napadlo: mas este tu schemu toho plavaku co Ti poslal Hynek?? ak ano mohol by si mi to preposlat? dik
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

martinko píše:este ma napadlo: mas este tu schemu toho plavaku co Ti poslal Hynek?? ak ano mohol by si mi to preposlat? dik
bohuzial uz nie
martinko

Příspěvek od martinko »

caw Darku, ked si demontoval ten plavak musel si do dna vyprazdnit nadrz? alebo je ten plavak nejako oddeleny aspon ciastocne? mam si dat potapacke okuliare ked to budem vyberat? :lol: pretoze mi asi nic ine neostava .... :cry: ;)
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:D Tady to je chlapci, podělte se! :lol: :lol: :lol:
Obrázek Obrázek
A tihle dva za to můžou, že jsem si nevšimnul soukromé zprávy, za což se omlouvám. Ona - dcera Jana , On Jonáš z rodu " britanian krémový zrzouš rozmazlený!"
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

martinko píše:caw Darku, ked si demontoval ten plavak musel si do dna vyprazdnit nadrz? alebo je ten plavak nejako oddeleny aspon ciastocne? mam si dat potapacke okuliare ked to budem vyberat? :lol: pretoze mi asi nic ine neostava .... :cry: ;)
bohuzial ked odmontujes plavak hned zacne vytekat benzin takze podloz si neaku nadobu pod auto a chytaj benzin :D najlepsie skoro prazdna nadrz ako som to robil ja .... a daj si nieco na tvar neaku handru aspon alebo kyslikovu masku hahah zart :D ja som nedopadol najlepsie pol dna som bol mimo :D :D
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“