Moderátoři: Blue Lanos, pejee
A v životě platnáKessler píše:Tak dík teda...Krtek píše:A podobná kategorie jsou lidi z gymplu.![]()
Gympl nech bejt...já jsem byl vděčný za to, že jsem mohl po páté třídě vypadnout z nenáviděné základky někam pryč...akorát nevýhoda je ta, že teď musím chtě nechtě tu vysokou udělat...maturita z všeobecného gymnázia není u zaměstnavatelů zrovna oblíbená...
Dovolím si nesouhlasit. By ses divil jak uměj být někteří VŠ,, rozpálení."Krtek píše:bavila / nebavila. Myslim spíš mít pro věc to správný zapálení. Takovej se pozná že místo sexu dokáže babě na rande kecat o neutronech aprotonech a orgazmus má při zmíňce o jaderný fúzi - podle mně ideální adept na vejšku
Tak to já jich znám spoustu (ať starších, nebo mladších). Je pro ně důležité získat nějaký titul (mgr., ing), hlavně že je. Jen kolik absolventů pedagogických fakult nikdy ani učit nezačne (hlavně kluci). Nebo začne, ale velmi rychle skončí s učením a usadí se někde na úřadě.Ivoš píše:To souhlasím, ale ve většině případů tomu tak je. Neznám člověka, který by šel na vysokou, která by ho nebavila.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |