Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Áno, buďte si navzájom oporou. Nakoniec sa všetko na dobre obráti, uvidíšVazoun píše:Klucííí mají pravdu " Hanzy " uvidíš,že všechno dobře nakonec dopadnea vrátí se Ti opět dobrá nálada
budˇsilný a tatkovi, budˇv tuto chvíli " oporou "
![]()
potřebujete to oba dva
![]()
držíme pěsti at' máte všichni štěstí
![]()
-------------------------FoXo píše:Tak mna neptesilo, ze nemam klimu a dneska by sa fest zisla.
Dalej mi trasie volantom aj ked su nove gumy, elektrony dobre, bzrdy vymene uz len asi ta geometria.
Ale najviac ma nasralo ked mi odfuklo pocas jazdy pravy DeflektorNo zabrzdit sa mi nedalo kopec aut zamnou a vracat sa pon cca 90 km sa mi tiez moc nechcelo aa
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Úplne s Tebou súhlasím. Len rozmýšľam nad tým že prečo nemáš vlastne ten úplne prvý mobil ktorý mal 3,5kg baterku a nosil si ju na ramene. Veď volať aj s tým sa dá. Ja osobne rád používam veci nové a na to na čo sú určené. A ked si už kúpim mobil čo má ďalšie vymoženosti tak chcem aby to aj fungovalo ako má. Peniaze ktoré som zaplatil tiež fungovali na čo sú určené. Tak jednoducho chcem iba to za čo som zaplatil.J.Bad píše:Kdyby jste neblbnuli s novejma telefonama a nechali si starou klasiku NOKIA 5110 - žádnej NET a jiný vychytávky... tak je po problémech!!
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Tak tak, ja na mobile jedine na co nepozeram je fotaklomngi píše:Úplne s Tebou súhlasím. Len rozmýšľam nad tým že prečo nemáš vlastne ten úplne prvý mobil ktorý mal 3,5kg baterku a nosil si ju na ramene. Veď volať aj s tým sa dá. Ja osobne rád používam veci nové a na to na čo sú určené. A ked si už kúpim mobil čo má ďalšie vymoženosti tak chcem aby to aj fungovalo ako má. Peniaze ktoré som zaplatil tiež fungovali na čo sú určené. Tak jednoducho chcem iba to za čo som zaplatil.J.Bad píše:Kdyby jste neblbnuli s novejma telefonama a nechali si starou klasiku NOKIA 5110 - žádnej NET a jiný vychytávky... tak je po problémech!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |