Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
alvin
Kontaktovat uživatele:

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od alvin »

Hanzy,držím palce mamke -i -i -i -i -i -i
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Reklama

martyr

Příspěvek od martyr »

Vazoun píše:Klucííí mají pravdu " Hanzy " uvidíš,že všechno dobře nakonec dopadne -i a vrátí se Ti opět dobrá nálada :o) budˇsilný a tatkovi, budˇv tuto chvíli " oporou " -i -i potřebujete to oba dva -i -i držíme pěsti at' máte všichni štěstí -i -i
Áno, buďte si navzájom oporou. Nakoniec sa všetko na dobre obráti, uvidíš ;) ;) ;)
[color=#0000BF]Aveo 1,2 16V sedan, 2009[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to Hanzy držím palce -i -i a přeji hodně štěští " rakovina " je svinstvo ale dnes je to už taky jinde..., procento vyléčených narůstá, pozor je to taky o vitálnosti a chuti do života, blbě kecám, píši..., prostě ať to dobře dopadne a buď na tátu hodnej a hlavně jeho oporou, má toho až dost...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Tak mna neptesilo, ze nemam klimu a dneska by sa fest zisla.
Dalej mi trasie volantom aj ked su nove gumy, elektrony dobre, bzrdy vymene uz len asi ta geometria.

Ale najviac ma nasralo ked mi odfuklo pocas jazdy pravy Deflektor :( No zabrzdit sa mi nedalo kopec aut zamnou a vracat sa pon cca 90 km sa mi tiez moc nechcelo aa :(
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

FoXo píše:Tak mna neptesilo, ze nemam klimu a dneska by sa fest zisla.
Dalej mi trasie volantom aj ked su nove gumy, elektrony dobre, bzrdy vymene uz len asi ta geometria.

Ale najviac ma nasralo ked mi odfuklo pocas jazdy pravy Deflektor :( No zabrzdit sa mi nedalo kopec aut zamnou a vracat sa pon cca 90 km sa mi tiez moc nechcelo aa :(
-------------------------
Takže jsi mal nedělu ... jak sa povedá na dve veci ... že ? Ty smolár :lol:
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

A pokracuje to pondelkom.
Tyzden a pol krasne pocasie bez dazda. Aku chuj cez to teplo igelit na streche.
Vcera vecer ked som prisiel som na to zabudol mal som kopec veci inych na starosti.
No do rana bola u nas taka burka a tak trieskalo takze uz som vedel ze opat budem mat aj ja povoden v aute co uz smolar na cely zivot.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
lomngi

Příspěvek od lomngi »

Tak skusím sa podeliť o neprijemnú skúsenosť .
2.5 som v Orange kúpil nový mobilný telefon samsung galaxi spice.
po pár dnoch používania mi začal trošku blbnúť dotykový displej.
Tak 13.5 som to odniesol na reklamáciu s tým že som to nahral na video čo to robí.
Občas sa staslo že mobil automaticky otváral niektoré aplikácie, a stále iba tie čo boli uložené na spobnej časti displeja.
Po12 dnoch mi volali že mobil je opravený.prišiel som si ho prevziať a pri preberani to robilo znovu.
podla protokolu tam prepálili softvér a odskušali.
nakolko chyba sa prejavila prijamo v predajni odmietol som prevzať. tak predajca poslal výrobok naspäť.
Po dalších12 dnoch som prišiel znovu pre mobil. Bol vymenený dotykový displej, a nový soft.
Tak celý natešeny som to chcel prevzať, a zistil som že sa stým nedá pripojiť na internet.
predajca ochcotne mi vysvetlil že je tam prepálený softvér tak tam treba nastaviť pristupové body a heslá čo má Orange.
Tak som ho požiadal aby bol taký láskavý aby mi to spravil.
Po 5,5h neúspechu som bol nútený mobil znovu tam nechať nakolko nevedel ani on nastaviť telefon.
po menšiej výmene názorov to uznal že tam niečo neni v poriadku.
Síce veduca predajni ochotne chcela chrániť svojho zamestnanca, takým spôsobom že, citujem
Prepáčte nám to , ale Vy kludne ten mobil si možete prevziať ,lebo telefonovať sa stým dá!!!
Tak to ma trošku už vytočilo.Nadalej som trval na tom že mobil kým nebude fungovať tak ho neprevezmem.
Dnes už je po reklamácii 31 den a mobil stále nemám.
Tak som sa snažil dovolať na Orange.
operátor ochotne chcel pomocť ale bez uspechu.
Do koncva ani nevedel ma prepojiť na reklamačné oddelenie spoločnosti.
po 1h telefonáte sme sa dohodli na tom že dnes do 14 hodiny mi daju vedieť čo dalej.
Ked nie dávam podnet na obchodnú inšpekciu že porušujú zákon.
tak som zverdavý ako to celé dopadne s mobilom v hodnote za 275eur.
PS: po dohode s operátotom od nešného dna všetky moje náklady vynaložené kvoli mobilu bude hradiť ORANGE.
Přílohy
Samsung-Galaxy-Spica-i5700-official.jpg
Samsung-Galaxy-Spica-i5700-official.jpg (60.87 KiB) Zobrazeno 1929 x
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No tak to Ti pekne ďakujem za podnet aký ma čaká lebo moje HTC sa zblblo síce už má pol roka ale od 3 mesiaca mi prestalo fungovať sluchátko no to som riešil sluchátkami ale pred 14 dnami som bol v kúpeloch a tam sa začalo dačo iné proste baterka nevydrží viac ako 15 min a pokud ho nabijem a zapnem tak asi po 3 hodinách sa vypne lebo baterka je vybitá tak telefonujem len s nabíjačkou no takže zajtra ide na reklamáciu len ten predajca ma upozornil že to musí do CZ tak sa s ním asi rozlôčim na velmi dlho, a najviac ma štve že som si pracne prerobil prostredie a iné vychytávky no čo už taký je život všech čo musia kupovať aj keď značku no vyrobenú v made in china či taiwan :)
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Kdyby jste neblbnuli s novejma telefonama a nechali si starou klasiku NOKIA 5110 - žádnej NET a jiný vychytávky... tak je po problémech!!
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Presne tak .mobil je hlavne na telefonovanie a SMS-kovanie,ja tiež jedine NOKIu,momentálne mám 2, 5310 na bežné používanie a 3510i, 7 ročná domáci na 2 sieť,šlape bez chyby ako jedna tak aj druhá
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No já mám aj klasický mobil ten druhý mi slúží ako modem na noťasu ale na druhú stranu s ním mám lacnejšie volanie cez skype a iternet neobmezený nonstop za 6 € takže preto som po nem šiahol už mám jedno PDA a to už funguje 8 rokov len je zastaralé a ako modem nevhodné no je ako záložné takže na chvílu nahradí HTCčko a keď sme u klasiky tak 6rokov som použival SE K800i a ten bol zatial môj najlepší lenže už zostarol tak som zobral vlastne novšieho brata no splakal som nad ním - ako mobil je síce dobrý ale jeho foťák je to najhoršie čo som videl a to sa pýší 5 mega a autofokus no vlastne je to cyber-shot lenže tomu starému nesiahá ani po pety s tým som dával makro frotky aj na portály takže ono je to asi ako píše Jirka --- stará láska nehrdzaví---ale aj novinky sú na dačo dobré alespon si na niečom človek môže vybiť zlosť no povedzte čo je lepšie hádať sa zo ženou alebo vynadať operátorovi :lol: :lol: :lol:
Arendal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arendal »

Tak tomu rikam haluz: http://www.novinky.cz/koktejl/203164-ko ... aneni.html

Jen tak premyslim, jestli si chci poridit dite, kdyz by me mohlo vylitnout z auta pripoutane. :idea:
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
lomngi

Příspěvek od lomngi »

J.Bad píše:Kdyby jste neblbnuli s novejma telefonama a nechali si starou klasiku NOKIA 5110 - žádnej NET a jiný vychytávky... tak je po problémech!!
Úplne s Tebou súhlasím. Len rozmýšľam nad tým že prečo nemáš vlastne ten úplne prvý mobil ktorý mal 3,5kg baterku a nosil si ju na ramene. Veď volať aj s tým sa dá. Ja osobne rád používam veci nové a na to na čo sú určené. A ked si už kúpim mobil čo má ďalšie vymoženosti tak chcem aby to aj fungovalo ako má. Peniaze ktoré som zaplatil tiež fungovali na čo sú určené. Tak jednoducho chcem iba to za čo som zaplatil.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

lomngi píše:
J.Bad píše:Kdyby jste neblbnuli s novejma telefonama a nechali si starou klasiku NOKIA 5110 - žádnej NET a jiný vychytávky... tak je po problémech!!
Úplne s Tebou súhlasím. Len rozmýšľam nad tým že prečo nemáš vlastne ten úplne prvý mobil ktorý mal 3,5kg baterku a nosil si ju na ramene. Veď volať aj s tým sa dá. Ja osobne rád používam veci nové a na to na čo sú určené. A ked si už kúpim mobil čo má ďalšie vymoženosti tak chcem aby to aj fungovalo ako má. Peniaze ktoré som zaplatil tiež fungovali na čo sú určené. Tak jednoducho chcem iba to za čo som zaplatil.
Tak tak, ja na mobile jedine na co nepozeram je fotak :) Proste kto sa zaujima o fotenie kupi si poriadny fotak a nehladi ze ja chcem tento telefon lebo ma 5megapixelovy fotak.
Takisto ja po novom tuzim dake HTC alebo proste telefon, pda s wifi v jednom.
Je to proste lepsie mat vo vrecku malu vec ako nosit booka stale pri sebe.
Potrebujem sa pripojit na net pohode ak je v dosahu wifi. Nevravim o Facebooku ale o uzitocnych veciach, kedy mi ide autobus a podobne. Pri mojej praci potrebujem zase niekedy internet nonstop aby som skontroloval zariadenia, otestoval spoje a podobne, takze tymto vymozenostiam sa nebranim a rad by som ich mal na dakom podobnom telefoniku.

Ja mam tiez na reklamaciu jeden SE a je to vobec prvy SE ktory chcem reklamovat tento model sa im nevydaril ale viem ako to chodi preto na to kaslem a radsej si ponadavam ked sa prejavi chyba ako cakat na mobil a nemat s cim telefonovat. Ano daju ti nahradu za zalohu 100 ojro a smiesny stary telefon. Samozrejma zalohu vratia po odovzdani stareho telefonu :)
Seat Altea XL 1,6 TDI
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Foxo ja mám zas opačné skusenosti s mp3,mal som 2 značkové EMTEC,teda BASF, potom Grundig,odišli obe,a nokia5310 šlape jak hodinky,navyše v MP3 čo máš Ti zahučí,mobil má vymeniteľnú kartu a ani ten foťák nemáme furt pri sebe,ale zas netúžim po mobile ktorým sa dá pomaly všetko aj sa holiť,či orať ním na záhradke len nie telefonovať :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , a k tým sliderom,vyklápačkam a dotykovým som akosi nedôverčivý,uprednostňujem klasiku,tehlička a tlačítka a jedine NOKIA,už som si zvykol
Odpovědět

Zpět na „POKEC“