To je to ze ja ani neviem kedy mi to a kto nabural, zistil som to az v sobotu. A len podla toho ze jedine parkovisko kde sa to mohlo stat je za pracou odhadujem ze to bolo aspon vo stvrtok. Ono to ani nevidno kym si to clovek nevsimne alebo sa nepozrie na auto s odstupom spredu. A na take nieco prilezitost velmi nemam. Ked obehnem auto tak mam blinker mimo zorneho pola a pri praci odchadzam aj prichdazam okolo kufra. Na 99% nezistim kto to bol, ale ak predsa tak ho proste nahlasim na policii a uvidim.
A zajtra zhanam po vrakacoch blinker a potom uz len cakat na pekny vikend, ktory zabijem len preto, lebo niekto nevie na co sluzi auto.
ladinke -> ja tiez mam na mysli dohodnutie poistneho. Poistovna to chce vidiet, u mna spravili vynimku, pretoze som mal so sebou asi hodinovu fakturu za vymenu celneho skla na svojom aute, takze motivacia pre uzavretie poistky bola celkom jasna

. Ale odvtedy uz mam n skle dalsiu bodku, nastastei ta sa este nerozliezla ako na predoslom skle a navyse je za spatnym zrkadlom takze mimo zorneho pola a teda mi nevadi.