Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Co mě dnes nepotěšilo
To Ladinek:
Nevím jak to funguje u jiných pojišťoven, ale u Allianz vidět nechtějí, pošlou na účet 5.000,- , tj.částka na kterou je sklo pojištěno..
To PPP:
Nám v 30.11. nabourala ženská Nubi a odjela, moc dobře věděla, že nám poškrábala lak, nestihla jsem si zapsat SPZ, ale odpolednu jsem ji viděla znovu a volali jsme na dopravní policii následující den kde jsme nahlásili nehodu, ženskou už si vypátrali sami podle SPZ, ověřili si to zbytkem našeho laku na její Astře. Nevím, ale do kolika dnů se to musí nahlásit..
Nevím jak to funguje u jiných pojišťoven, ale u Allianz vidět nechtějí, pošlou na účet 5.000,- , tj.částka na kterou je sklo pojištěno..
To PPP:
Nám v 30.11. nabourala ženská Nubi a odjela, moc dobře věděla, že nám poškrábala lak, nestihla jsem si zapsat SPZ, ale odpolednu jsem ji viděla znovu a volali jsme na dopravní policii následující den kde jsme nahlásili nehodu, ženskou už si vypátrali sami podle SPZ, ověřili si to zbytkem našeho laku na její Astře. Nevím, ale do kolika dnů se to musí nahlásit..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Reklama
já už mám sklo prasklý bohužel,ale nechal bych ho pojistit a po čase bych ho nechal vyměnit z pojistky,jen je otázka jestli při uzavření smlouvy nechtějí to neporušeny sklo vidět,u feldy ho vidět nechtěli ,ale smlouvu mě psal známý.
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Bohužel musím tě zklamat, to nejde, protože by to byl pojistný povod, při sjednávání chtějí vždy vidět čelní sklo.. Jedině udat viníka, kterému by to šlo z povinného ručení, pak vyměnit sklo a pojistit, jinak to nejde.. Poslední možnost, vyměnit sklo za své peníze a následně pojistit, ale ne tak jak to píšeš, pojišťovna se tímhle kryje, protože jinak by tohle mohl udělat každý..
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Njn, kdyz cloveka nekdo naboura a jeste ho u toho vidi, tak to fakt nas....
Nam zas vloni kdosi naboural mazlika na parkovisti
Nam zas vloni kdosi naboural mazlika na parkovisti
- Přílohy
-
- nabourany.jpg (231.71 KiB) Zobrazeno 2058 x
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Arendale, no my jsme to viděli a to si piš, že to nas..., zvlášť když odjede.. ale je dobré mít paměť na SPZky, jen jsem spletla jedno číslo, jinak to sedělo.. teď už to jen brzdí pojišťovna..
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
ďalšia tragédia v španielsku
http://www.aktuality.sk/clanok/157823/e ... 2ea714c615
http://www.aktuality.sk/clanok/157823/e ... 2ea714c615
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
To je to ze ja ani neviem kedy mi to a kto nabural, zistil som to az v sobotu. A len podla toho ze jedine parkovisko kde sa to mohlo stat je za pracou odhadujem ze to bolo aspon vo stvrtok. Ono to ani nevidno kym si to clovek nevsimne alebo sa nepozrie na auto s odstupom spredu. A na take nieco prilezitost velmi nemam. Ked obehnem auto tak mam blinker mimo zorneho pola a pri praci odchadzam aj prichdazam okolo kufra. Na 99% nezistim kto to bol, ale ak predsa tak ho proste nahlasim na policii a uvidim.
A zajtra zhanam po vrakacoch blinker a potom uz len cakat na pekny vikend, ktory zabijem len preto, lebo niekto nevie na co sluzi auto.
ladinke -> ja tiez mam na mysli dohodnutie poistneho. Poistovna to chce vidiet, u mna spravili vynimku, pretoze som mal so sebou asi hodinovu fakturu za vymenu celneho skla na svojom aute, takze motivacia pre uzavretie poistky bola celkom jasna . Ale odvtedy uz mam n skle dalsiu bodku, nastastei ta sa este nerozliezla ako na predoslom skle a navyse je za spatnym zrkadlom takze mimo zorneho pola a teda mi nevadi.
A zajtra zhanam po vrakacoch blinker a potom uz len cakat na pekny vikend, ktory zabijem len preto, lebo niekto nevie na co sluzi auto.
ladinke -> ja tiez mam na mysli dohodnutie poistneho. Poistovna to chce vidiet, u mna spravili vynimku, pretoze som mal so sebou asi hodinovu fakturu za vymenu celneho skla na svojom aute, takze motivacia pre uzavretie poistky bola celkom jasna . Ale odvtedy uz mam n skle dalsiu bodku, nastastei ta sa este nerozliezla ako na predoslom skle a navyse je za spatnym zrkadlom takze mimo zorneho pola a teda mi nevadi.
...nevím jestli jsem to tady už nevzpomínal, taky jsem viděl " umělce " co se otáčel na téčku a na tvrdo zbořil sousedovi, tenkrát u watburgu levý zadní dveře a chtěl ujet, ...no dojel jsem je na křižovatce a zablokoval je a jenom jsem se zeptal jestli na něco " nezapomněli " prý néé a co votravuju, nechtěli kápnout božskou ...no nechal jsem je, přišlo jim to draho byli tuším z Liberce soused byl polisch a tak si je pěkně pozval do Prahy na kobereček a docela se nakonec dobře bavil...měli bejt slušný mohlo se to vyřídit zcela jinak a bez problémů a dalších výdajů ale dnes jde o bonusy - malusy a nikdo nic nenechá a nikdo si ničeho nevšímá, pokud zrovna nejde o jeho auto a to je chyba...
Mějte se fajn a bez problémů...
Mějte se fajn a bez problémů...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Vinnika som myslim nasiel. Farba auta sedi, aj ryhy na narazniku, dokonca podla ryh to dotycny napalil do mojho auta predkom, takze o tom musel vediet. Vyzera to ako keby omylom dal jednicku namiesto spiatocky a dokonca vyskocil na naraznik mojho auta (a tym mu zlomil vystuhu). Lenze ci to bude policii stacit?
...to ppp přál bych Ti aby to stačilo ale pokud nemáš svědky nevím, nevím...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Nebolo to dneska ale vcera.
Na firemnom aute nosime na striezke 9 m skladaci rebrik.
Mame ho na aute uz asi 6 mesiacov a nic.
Vcera sme odbehli na obed auto zaparkovali pred firmou vratime sa nasadneme, prideme na instalaciu a kukame na auto.
Kolega sa ma pyta. FoXo kde sme nechali rebrik ? Veru Stanko nikde sme ho nenechali utali nam ho !!!!
Bol zabezpeceny zamkou a tu museli stipnut.
Dneska sme sli kupit dalsi a aj zamku Ale tentokrat ak tuto zamku prestiknu tak Coprfild moze ist do dochodku ak tam uz nahodou nieje
Cloveka to nasere.
Na firemnom aute nosime na striezke 9 m skladaci rebrik.
Mame ho na aute uz asi 6 mesiacov a nic.
Vcera sme odbehli na obed auto zaparkovali pred firmou vratime sa nasadneme, prideme na instalaciu a kukame na auto.
Kolega sa ma pyta. FoXo kde sme nechali rebrik ? Veru Stanko nikde sme ho nenechali utali nam ho !!!!
Bol zabezpeceny zamkou a tu museli stipnut.
Dneska sme sli kupit dalsi a aj zamku Ale tentokrat ak tuto zamku prestiknu tak Coprfild moze ist do dochodku ak tam uz nahodou nieje
Cloveka to nasere.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Mam viac stastia nez rozumu. Vo stvrok ked sa to stalo mi nechala vinnicka listok za stieracom, bud ho odfuklo alebo ho niekto "zo srandy" zobral, ale dnes mi nechala dalsi takze vsetko bude hadam v poriadku. Nakoniec to bolo uplne ine auto nez som si myslel askodova udalsot je uz aj nahlasena, uz len musim pockat na presnejsie informacie od vinnicky a zyvsok uz asi poriesim s poistovnou. Takze ako vidite aj zena sa vie k zodpovednosti postavit ako chlap a mozno este lepsie nez vacsina chlapov.
...tady vidíš jak lze snadno někoho obvinit aniž by Ti cokoliv způsobil...ale dobře je, že to je vyřešený
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Mňa nepotešila táto správa. Je to neďaleko Žiliny teda v Manínskom Regióne,bol som tam v 1972 a 1984.
http://www.aktuality.sk/clanok/158575/k ... 84b295ed15
http://www.aktuality.sk/clanok/158575/k ... 84b295ed15
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
...to nemůže potěšit nikoho....aneb protipožární ochrana a zabezpečení pracoviště proti zahoření při sváření a práci s otevřeným ohněm, že peha...
tak, ať už nám nikde nic nezahoří...
tak, ať už nám nikde nic nezahoří...
serpico
serpico