Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tak možná za komunistů,to kradl každej a nikde to nechybělo.Serpico píše:...to Brousek natankovat " sračku " to je velký problém, spotřeba je úzkostlivě u zam. sledována...a spousty km před sebou... no to je špatný sen, taky se mi to stalo v Budějovicích...
...to peha SHELL měl loni velký problém v Hradci nafta v benzínu...distribuce - omyl...( a hlavně žádnou cisternu nevypustíš úplně, přepážky, jinak by se s tím nedalo jezdit a dopravci... a kšeft...) navíc věřím tomu, že Slovnaft... tak jako Benzína si pohlídá své " farizejské ", dlouhodobá praxe a řešení mank, nastavení benzínu... ( stále se odjíždí od pump bez placení - není to trestný čin - pouze přestupek do 5tisíc...) ani pumpaři ( zaměstnanci s hmotnou odpovědností...) to nemají jednoduchý...prostě těch faktorů je mnoho...poznal jsem Benzinu u pumpy jsem byl obden ( 400 - 500 km za dva dny )...a Tonda na .... " ten super mi dej do speciálu mám tam manko "... a to jsme v Benzině do roku 1991 ( Benzina a.s. ) no znali jsme, dál už nelze publikovat...
Mějte se fajn
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |