Jaký benzin tankujete?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Já bych na SHELL nenatankoval už ani keby som musel tlačiť :evil: Verte nebo nie ale nie len u nás ale aj v okolí sa to už nie raz stalo a len pri tejto značke ostatné benziny jim idú ale toto super palivo je podla mny plagiát najvetšieho zrna :evil: No aj ja som mal skúsenosti a som dokonale poučený takže tankujem Slovnaft a na frekventovanej čerpačke kde je stýly prísun noveho a čerstvého benzinu lebo ja podozrievam to že V-Pover tankuje málo ludí no a tým že stojí sa tam usadia tieto ich špeci prísady no a potom hurá do servisu,jinak musím povedať že po minulej chype sa finančne vyrovnali tak som zvedavý či pri tom zostanú ;)
Reklama

V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Peha to je fakt síla. Pokud máte doklad o koupi toho sajratu, tak není co řešit a ke sporu by vůbec nemělo dojít a Shell by měl bez velkého HUMBUKU vše zařídit a ještě vám dát soudek zlatavého moku, aby jste rychle zapomněli.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No po minulom problému bola hneď kontrola a aj teraz si zatial ten prvý odniesol vzorku a tie dve čo tu ješte máme ideme čistiť zajtra tak že sa uvidí ale prvý natankoval plnú a ti dvaja asi tak 15 L každý no alespoň využívame hadicu na odsávanie je to dobrý vynález :D
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Nojo, ale musí to být spíš tou čerpačkou...vždyť my ho bereme už 10 let a nikdy nic...Já zas na něj teda nedám dopustit, ale holt mu zaplatí opravu motoru atd.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Měli smůlu, taková patalie se může stát i u jiných čerpadel. ALE NEMĚLA BY
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

To máš pravdu, Václave...je to smutný...jestli je to i na Slovensku neví, ale tady má každou čerpací stanici jinej majitel...třeba v Pardubicích jsou 2 Shellky, každá má jiného majitele a já raději jezdím k té blíž...u té druhé jsem bral 2x a jejich přístup byl dost arogantní, takže bych se nedivil, kdyby se tam stalo něco takového, jako píše Peha...tady u nás vím, že se o nádrže starají, takže raději takhle...
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Při tankování arogantní přístup , to nechápu .....

Já když tankuju plnou , většinou tak za 13 stovek , tak nikdo arogantní není ..... ;)
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já beru jak kdy....někdy za 200 Kč, někdy za 600 Kč...plnou snad jen do Baldovce a když jsem jel na dovolenou do Chrovatska....
U té pumpy jsem přišel, pozdravil....ženská mě ani neodpověděla, kartu mi hodila po zaplacení zpátky na pult, účet zaky hozenej...tohle nesnáším...i kdybych tam utratil korunu za sirky, tak se musí chovat slušně k zákazníkům...
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Tak to máš pravdu , ale třeba se blbě vyspala .....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

S chováním čerpadlářů problém nemám a jedno za kolik tankuji. Horší je pokud natankujete takový sajrat do nádrže a máte před sebou spoustu km. Pokud je člověk místní, tak to nějak vyřeší, ale v neznámém prostředí , to je průšvih.
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to Brousek natankovat " sračku " to je velký problém, spotřeba je úzkostlivě u zam. sledována...a spousty km před sebou... no to je špatný sen, taky se mi to stalo v Budějovicích...
...to peha SHELL měl loni velký problém v Hradci nafta v benzínu...distribuce - omyl...( a hlavně žádnou cisternu nevypustíš úplně, přepážky, jinak by se s tím nedalo jezdit a dopravci... a kšeft...) navíc věřím tomu, že Slovnaft... tak jako Benzína si pohlídá své " farizejské ", dlouhodobá praxe a řešení mank, nastavení benzínu... ( stále se odjíždí od pump bez placení - není to trestný čin - pouze přestupek do 5tisíc...) ani pumpaři ( zaměstnanci s hmotnou odpovědností...) to nemají jednoduchý...prostě těch faktorů je mnoho...poznal jsem Benzinu u pumpy jsem byl obden ( 400 - 500 km za dva dny )...a Tonda na .... " ten super mi dej do speciálu mám tam manko "... a to jsme v Benzině do roku 1991 ( Benzina a.s. ) no znali jsme, dál už nelze publikovat...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Re: pokec

Příspěvek od Petr S. »

Serpico píše:...to Brousek natankovat " sračku " to je velký problém, spotřeba je úzkostlivě u zam. sledována...a spousty km před sebou... no to je špatný sen, taky se mi to stalo v Budějovicích...
...to peha SHELL měl loni velký problém v Hradci nafta v benzínu...distribuce - omyl...( a hlavně žádnou cisternu nevypustíš úplně, přepážky, jinak by se s tím nedalo jezdit a dopravci... a kšeft...) navíc věřím tomu, že Slovnaft... tak jako Benzína si pohlídá své " farizejské ", dlouhodobá praxe a řešení mank, nastavení benzínu... ( stále se odjíždí od pump bez placení - není to trestný čin - pouze přestupek do 5tisíc...) ani pumpaři ( zaměstnanci s hmotnou odpovědností...) to nemají jednoduchý...prostě těch faktorů je mnoho...poznal jsem Benzinu u pumpy jsem byl obden ( 400 - 500 km za dva dny )...a Tonda na .... " ten super mi dej do speciálu mám tam manko "... a to jsme v Benzině do roku 1991 ( Benzina a.s. ) no znali jsme, dál už nelze publikovat...

Mějte se fajn
Tak možná za komunistů,to kradl každej a nikde to nechybělo. :( Přístup prodejců je pokaždé jiný. Já tankuju na Shelu v Praze na Balabence a nemůžu si stěžovat. Jsou tam strašně milý a ochotný. Jinak Peha,ty sračky taky nemusejí být od Shelu,ale bůhví co. Ještě se mi nestalo,abych vzal nějakej špatnej benzin u Shellu,zatímco u benziny už jo. :(
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...no Soukup právě za " komančů " ( a to si jaksi nemohl zažít ...)...byly takový kontroly ( namátkové sledování kvality a vyčleněné cisterny na benzín a naftu, což je dnes úplně jinde - různí dopravci, o cisterně něco vím... ), že se každý pumpař se bál - následoval § 53...nebo rovnou kriminál, proto byla kvalita standartní...a ty kšefty byly o něčem úplně jiném... nepamatuji, opravdu si nevzpomínám, že bych natankoval špatný benzín...a snažím se být objektivní...nakonec, kdyby si byl u pumpy sám dnes... a odjelo ti za den 5 aut bez placení a měl by si zafincovat 5litrů, dovedu si představit, jak by si se tvářil...proto ty různé faktory...
...jinak se omlouvám předem Hanzymu, ale neodpustím si to, ještě věříš tomu, že pehovi tu " sračku " dovezli až z Igoldstatu...za to by v německu snad někomu usekli ruku ( nerad přeháním... )

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Problém je že to espero je tiež zastancom SHELLu a netankoval doteraz inde a žaloba na túto čerpačku už bola pre také isté príčiny a hovoril som že im to dokázali tak museli nahradiť škodu :? a vážne také skúsenosti som mal aj ja lebo som tiež ako som kúpil Legu tankoval V-Pover až do doby keď sa nám viacerým objavil tento bordel čiže jednoznačne je to táto čerpačka ktorá mimochodom od budúceho roka ide preč z nášho mesta a tak toho dosť lutujeme lebo pre servis je takáto čerpačka zlatá baňa :)
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Nevim proc vubec berete do pusy fa SHELL, promlem je lidsky faktor a to takovy ze jeden z vasich bratru ma doma polovinu obsahu benzinu co naredil a treba je to fanda Slovnaftu takze klesnete na zem nebot cim vic k vychodu tim vetsi podvod a maras...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Odpovědět

Zpět na „POKEC“