Pokec Olšovec 2013

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět
Iacobus

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od Iacobus »

tomask píše: jinak už jsem psal pro mě jsou důležité hlavné srazy, ;)
:PP:
Tome, ja tomu už nerozumiem. Ja som si tiež myslel že Olšovec je hlavný zraz. Zraz v pravom slova zmysle, pre všetkých starých členov fóra a pre všetkých nových členov - zvedavých ľudí ktorí neustále pribúdajú. Zraz, kde sú všetci vítaní, bez ohľadu na typ auta, farbu pleti alebo sexuálnu orientáciu. :D :D :D . Prečo mám pocit že vo Frenštáte by niektorí neboli vítaní? Dovolím si teda tvrdiť, že v Olšovci sa malo jednať o zraz väčšiny a teda o hlavný zraz. :!: :!: :!:
Ak sa niektorí, (ako o sebe tvrdia) "tradiční účastníci srazú", "púvodní členové", "zakladatelé srazú"...... od tejto väčšiny trhli a chcú mať rodinnú grilovačku kde sa stretnú "staří známí", "přátelé", "skvělé lidičky kteří se znají již léta", tak nech sa páči, ale myslím si že táto ich párty by nemala byť označovaná ako hlavný zraz. Nepochybujem že sú to skvelí ľudia, niektorých som mal možnosť poznať osobne, ale sami sa rozhodli, že toto fórum, tak ako je, sa im už nepáči, vyjadrili sa aj tak, že im ho chevroleťáci ukradli, že to nie je to čo to bývalo atď. Jasné, je tu už tisíc anonymných ľudí. Ale to je dnes jednoducho tak, vývoj nikto z nás nezastaví, Chevroletov je stále viac a ich majiteľov tiež, ale nikto tu nikdy nepovedal zlého slova na daewákov, ktorí neprávom pociťujú krivdu. Všetko v živote sa nejako vyvíja. Na Tour de France v roku 1903 štartovalo v skromnosti 60 pretekárov, a aký je to dnes fenomén? Prvý košický maratón v roku 1924 rozbiehalo 8 pretekárov a dnes sa účastníci počítajú na tisíce. To sa mali akože tí prví pretekári, po tom ako začali pribúdať ďalší,uraziť,trhnúť a založiť si novú - svoju Tour de France so štartom niekde v Nórsku?
Ak tu teda vznikli priateľstvá a pokiaľ viem dokonca aj rodinné väzby, ktoré presahujú rozmer a účel tohoto fóra a títo ľudia sa chcú v úzkom kruhu ľudí stretávať, tak nech sa páči, to je normálne a pochopiteľné, ale nech nechajú tomu čo tu na fóre vybudovali,naštartovali a rozbehli voľný priebeh, aby komunita mohla rásť a svoje kamarátske stretnutie (na ktoré aj tak nechcú aby chodili široké masy) nech nenazývajú hlavným zrazom. Ten by mal aj naďalej byť pre všetkých a to bez ohľadu na miesto konania a osobu organizátora. Veď človiečik ktorý sa zaregistroval len prednedávnom, sa na fóre najprv nedokáže zorientovať v tom, ktorýže ten zraz je ten hlavný a keď sa nakoniec rozhodne ísť napr. na spomínanú "rodinnú grilovačku", môže zostať sklamaný, lebo bude mať pocit že tam akosi nezapadol. Je to ako keď prídete do krčmy kde už kamaráti čo to popili a vy máte pocit že už nehovoríte ich jazykom a nedokážete ich dobehnúť. Alebo naopak, rozhodne sa že pôjde na Olšovec a na mieste zistí, že z hlavného zrazu zostalo len torzo. Každý má svoj rozum a rozhodne sa kam pôjde, ale pri rozhodovaní by mal vychádzať z jednoznačných a pravdivých informácií.
Preto, nech sa ešte aspoň tento rok zainteresovaní rozhadaní členovia dohodnú a nech sem nepíšu zavádzajúce informácie. Kľudne môže byť budúci rok hlavný zraz vo Frenštáte alebo kdekoľvek inde, ale nech je v tom jasno.
Reklama

slaza

Příspěvek od slaza »

Myslím, že takto to chápe většina -i
CHEVROLET ORLANDO, MY 2012, OLYMPIC WHITE, LTZ 1,8 BENZÍN, 16", BEZ NAVI, OCHRANNÁ SADA, REZERVA
EAGLE SQUADRON

Obrázek
tomask

Příspěvek od tomask »

Letošní hlavní sraz je VIII. Daewoo/Chevrolet sraz ve Frenštátě (ČR) a VII. sraz asi Manín (SK).
Tohle jsou hlavné srazy !!!
Tady jsou 2 členové hlavně kvůly kterým tohle vzniklo. (minuloroční VII. sraz v ČR a nedorozumění VI. sray v SK)
Minulý rok byla I. Gryl party Gazarka, kteru spoluorganizoval Lomngi v dohodnutom a zmeněném terníně Manína. Letos Lomngi, Scorpion a spol. pořáda něco nového a to je I.EU párty v termíně minuloročného hlavného VII. srazu.
VIII. sraz někdo s předcházejicích organizátorou plánoval ale ještě neoznámil, Lomngi oznámil jako první že letos organizuje I.EU párty atd..... v Olšovci. Já jsem se toho chytnul a chtěl jsem ať je to hlavní VIII. sraz, ale jak všichní vidí nepochodil jsem. Chtěl aby se sešli všichni na jednom srazu.
Jeden s organizátorů předchazejicích hlavních srazu v ČR, pak na to oznámil že VIII. sraz bude a letos se bude konat ve Frenštátě. (v minulosti se hlavné srazy organizovali i jinde než na Olšovci, myslím že Olšovec byl 2x) takže hlavní sraz je tak jak bylo oznámeno organizátorem !!!
Pak jsou srazy jako Litoměřice, Brno, Bratislava, drsnoseverský, Velký Vrešťou atd,atd.....tam jezdí parta lidiček, která to má blíže.
Doufám že jsem ti to aspoň kousek vysvětlil. Spory členu mě netrápí, pokud mi vyjde čas pojedu na hlavní Frenštat a možná i na I.EU párty.
Naposledy upravil(a) tomask dne čtv led 17, 2013 21:50, celkem upraveno 1 x.
Carthell Prg
Matsonic

Příspěvek od Matsonic »

Nevim, my mame s motorkarama srazy nekolikrat do roka. At v cechach nebo na morave ci slovensku. Nikoho vsak nenapadlo delat hlavni sraz a pak vedlejsi. Proste kazdy sraz ma, pokud pokracuje za rok svoji historii. Tak na co to takto resit. Potom se stane ze na vedlejsi prijede vic aut nez na hlavni.
Na co to takto delit. ???
Vypravca

Příspěvek od Vypravca »

V podstate súhlasím s Tomask-om.
Nebolo by sa nič stalo, keby bol od začiatku názov VIII.zraz Olšovec a nie I.EU párty.
Takto sa to zbytočne rozdelilo.
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Tome no co k tomu dodat co jsi napsal, když dobře víš jak to je, ale jen, že není to I.EU a srazy na Olšovci byli již 4x :PP:
Takže se do toho zase vložím já jako hlavní osoba tohoto letošního srazu a psal jsem to už několikrát, takže se budu opakovat. Na druhém fóru o nás a bez nás se rozhodovalo, že udělají sraz ve Frenštátě. Tu se vůbec nic neřešilo, protože o tom málo kdo věděl. Vždy se říkalo, že sraz mám být dostupný pro každého i vzdálenost srazu přístupná pro okolí atd. Pak se řešilo taktéž jarní sraz na Maníně v termínu Olšovce a další debaty na druhém fóru atd., nebudu to samé zas rozepisovat, protože to stejně nemá cenu a zas někteří to sem napíšou

Mohl jsem klidně udělat zas VIII Česko-Slovenský Chevrolet-Daewoo sraz Olšovec 2013, ale to bych se zachoval stejně jak na druhém fóru a to jsem nechtěl a taktéž by zas stejně stalo to, že by stejně z druhého fóra jeli a udělali místo Olšovce Manín. Proto jsem podotýkám já osobně rozhodl zachovat sraz na Olšovci, ale abych neukradl někomu rodinný srazík s VIII tak proto jsem musel použít jiný název. Proto jsem se též obrátil s pomocí na lomngiho a další zástupce oslovili o pomoc s organizováním srazu pro všechny bez vyjimky značky auta či státní příslušnosti. Jen sraz všech nadšenců bez vyjímky, pro ty co se rádi sejdou, poklábosí, poznávat nové tváře, zapojovat i rodiny s dětmi a taktéž lidi co nepohrdnou třeba nějakou soutěží či pozorností od některých sponzorů pokud se najdou atd....., taktéž večerním grilováním a zábavou až do nočních hodin.
Já nikomu nezakazuji či nepřemlouvám ať jde na ten či támhleten sraz. Taktéž nikomu nemažu příspěvky či pozvání na sraz atd. Každý ať se rozhodne dle sebe zdali na sraz bez vyjímek či jen rodinný srazík s kamarády. Taktéž kdo má možnost může se zúčastnit obou srazů atd.

Já to vidím osobně tak, že daewoo.oforum.sk si o nás a bez nás rozhodl udělat sraz Frenštát a já zachoval Olšovec, ale v nové podobě Česko-Slovenská Chevrolet-Daewoo párty Olšovec 2013 a třeba příští rok ..... :PP:

Tak se zas můžete do mě pustit a už to tu zas vidím tu reakci od některých známých :lol:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

Scorpione, aké mazanie príspevkov a pozvánok máš na mysli? :shock:
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Třeba, že bohužel některým na druhém fóru se nelíbila naše pozvánka na sraz Česko-Slovenská Chevrolet-Daewoo párty Olšovec 2013 a Peha byl nucen nám vše smazat, takže je vidět aspoň přístup -P
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
tomask

Příspěvek od tomask »

Jirko za ten Olšovec se omlouvám byl teda 4x a né jak jsem napsal 2x.
Já jsem od samého začátku říkal aby jsme zachvali spoloční VIII. sraz a aby nevznikali zase další srazy.
Mě je osobně úplně jedno kdo s kým bojuje a předhání se, chtěl jsem jenom docílit to, aby jsme se potkali všichni na jedném společném srazu, tak jak to bylo třeba na VII. srazu na Olšovci.
Ted se to rozdělilo na dva tábory, nech si každý vstoupi do svědomí proč se to stalo.
Pořád padají dvě jména, dvou kohoutů !!!
Chtěl jsem už od začátku i dalších pár lidí nechat už letos Olšovec a příšti rok třeba Frenštát, ale Vy organízátoří jednoho či druhého srazu se nevíde domluvit a ani jeden s Vás nechce najít řešení spoločného srazu.
Kdo se bude chtít potkat a pokecat se všema co byli minuli rok, bude muset jako pytomec na oba srazy a to odradí 90 % lidí.
Místo společných cca 60 aut s fora, bude na odou srazech cca 30 aut (myšleno obrazně)
"Podejte si ruce", jak jste to super vymysleli -P -P !!!
Přejí zdravý rozum ;)
Už jsem to tady komentoval dost a už se ktomu nebudu vracet.
Carthell Prg
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

3 zrazy nie 2 :D
Olsovec, Breziny rovnaky datum
Frenstat iny datum aspon ze to
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
lomngi

Příspěvek od lomngi »

Iacobus píše:
tomask píše: jinak už jsem psal pro mě jsou důležité hlavné srazy, ;)
Tome, ja tomu už nerozumiem. Ja som si tiež myslel že Olšovec je hlavný zraz. Zraz v pravom slova zmysle, pre všetkých starých členov fóra a pre všetkých nových členov - zvedavých ľudí ktorí neustále pribúdajú. Zraz, kde sú všetci vítaní, bez ohľadu na typ auta, farbu pleti alebo sexuálnu orientáciu. :D :D :D . Prečo mám pocit že vo Frenštáte by niektorí neboli vítaní? Dovolím si teda tvrdiť, že v Olšovci sa malo jednať o zraz väčšiny a teda o hlavný zraz. :!: :!: :!:
Ak sa niektorí, (ako o sebe tvrdia) "tradiční účastníci srazú", "púvodní členové", "zakladatelé srazú"...... od tejto väčšiny trhli a chcú mať rodinnú grilovačku kde sa stretnú "staří známí", "přátelé", "skvělé lidičky kteří se znají již léta", tak nech sa páči, ale myslím si že táto ich párty by nemala byť označovaná ako hlavný zraz. Nepochybujem že sú to skvelí ľudia, niektorých som mal možnosť poznať osobne, ale sami sa rozhodli, že toto fórum, tak ako je, sa im už nepáči, vyjadrili sa aj tak, že im ho chevroleťáci ukradli, že to nie je to čo to bývalo atď. Jasné, je tu už tisíc anonymných ľudí. Ale to je dnes jednoducho tak, vývoj nikto z nás nezastaví, Chevroletov je stále viac a ich majiteľov tiež, ale nikto tu nikdy nepovedal zlého slova na daewákov, ktorí neprávom pociťujú krivdu. Všetko v živote sa nejako vyvíja. Na Tour de France v roku 1903 štartovalo v skromnosti 60 pretekárov, a aký je to dnes fenomén? Prvý košický maratón v roku 1924 rozbiehalo 8 pretekárov a dnes sa účastníci počítajú na tisíce. To sa mali akože tí prví pretekári, po tom ako začali pribúdať ďalší,uraziť,trhnúť a založiť si novú - svoju Tour de France so štartom niekde v Nórsku?
Ak tu teda vznikli priateľstvá a pokiaľ viem dokonca aj rodinné väzby, ktoré presahujú rozmer a účel tohoto fóra a títo ľudia sa chcú v úzkom kruhu ľudí stretávať, tak nech sa páči, to je normálne a pochopiteľné, ale nech nechajú tomu čo tu na fóre vybudovali,naštartovali a rozbehli voľný priebeh, aby komunita mohla rásť a svoje kamarátske stretnutie (na ktoré aj tak nechcú aby chodili široké masy) nech nenazývajú hlavným zrazom. Ten by mal aj naďalej byť pre všetkých a to bez ohľadu na miesto konania a osobu organizátora. Veď človiečik ktorý sa zaregistroval len prednedávnom, sa na fóre najprv nedokáže zorientovať v tom, ktorýže ten zraz je ten hlavný a keď sa nakoniec rozhodne ísť napr. na spomínanú "rodinnú grilovačku", môže zostať sklamaný, lebo bude mať pocit že tam akosi nezapadol. Je to ako keď prídete do krčmy kde už kamaráti čo to popili a vy máte pocit že už nehovoríte ich jazykom a nedokážete ich dobehnúť. Alebo naopak, rozhodne sa že pôjde na Olšovec a na mieste zistí, že z hlavného zrazu zostalo len torzo. Každý má svoj rozum a rozhodne sa kam pôjde, ale pri rozhodovaní by mal vychádzať z jednoznačných a pravdivých informácií.
Preto, nech sa ešte aspoň tento rok zainteresovaní rozhadaní členovia dohodnú a nech sem nepíšu zavádzajúce informácie. Kľudne môže byť budúci rok hlavný zraz vo Frenštáte alebo kdekoľvek inde, ale nech je v tom jasno.
Iacobus---Úplne s tebou súhlasím. Vedšina má tu dojem taký ako si to napísal,..
A ako sa pamätám pri našom prvom stretnutí na sraze Osobne si mi večer hovoril
citujem: je tu super ale z tohoto zrazu mam pocit ako keby to bolo rodinné stretnutie, a nie zraz majitelov aut. Nijak medzi nich neveim zapadnúť. Keby že neprídeš sem si sadnúť tak nikto si nás ani nevšimne.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
SERGEJ_3

Příspěvek od SERGEJ_3 »

to same bylo u nas kdyz sme prijeli s Alexem , "stari" daewaci si nas ani nevsimli ikdyz sme je prisli slusne pozdravit, nikoho jsme neznali a lomngi jako jeden z mala (samozrejme casem sme se seznamili) prisel a zacal se s nami bavit, a ted to reknu narovinu, chovani "sluzebne starsich" clenu bylo pekne nahovno, tecka a dal uz nic psat nebudu
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.

Prodám : pružiny H&R -30mm

www.chevy.tym.cz
lomngi

Příspěvek od lomngi »

tomask píše:Letošní hlavní sraz je VIII. Daewoo/Chevrolet sraz ve Frenštátě (ČR) a VII. sraz asi Manín (SK).
Tohle jsou hlavné srazy !!!
Tady jsou 2 členové hlavně kvůly kterým tohle vzniklo. (minuloroční VII. sraz v ČR a nedorozumění VI. sray v SK)
Minulý rok byla I. Gryl party Gazarka, kteru organizoval Lomngi v dohodnutom a zmeněném terníně Manína. Letos Lomngi a Scorpion pořáda něco nového a to je I.EU párty v termíně minuloročného hlavného VII. srazu.
VIII. sraz někdo s předcházejicích organizátorou plánoval ale ještě neoznámil, Lomngi oznámil jako první že letos organizuje I.EU párty atd..... v Olšovci. Já jsem se toho chytnul a chtěl jsem ať je to hlavní VIII. sraz, ale jak všichní vidí nepochodil jsem. Chtěl aby se sešli všichni na jednom srazu.
Jeden s organizátorů předchazejicích hlavních srazu v ČR, pak na to oznámil že VIII. sraz bude a letos se bude konat ve Frenštátě. (v minulosti se hlavné srazy organizovali i jinde než na Olšovci, myslím že Olšovec byl 2x) takže hlavní sraz je tak jak bylo oznámeno organizátorem !!!
Pak jsou srazy jako Litoměřice, Brno, Bratislava, drsnoseverský, Velký Vrešťou atd,atd.....tam jezdí parta lidiček, která to má blíže.
Doufám že jsem ti to aspoň kousek vysvětlil. Spory členu mě netrápí, pokud mi vyjde čas pojedu na hlavní Frenštat a možná i na I.EU párty.
k tomu by som dodal pár pravdivých informácii

1- Gryl party Gazarka -- organizátor zrazu bo niekto iný nie ja. ja som iba dotyčnému pomáhal iba so zabezpečovaním materialu na guláš.a vecí na grilovanie.
2. skus napísať pravdu že to celé neni pravda tak ako to prezentuješ. A nebol som to ja kto oznamíl ako prví termín srazu na Olšovci.. Bola to vzájomná dohoda so organizátormi. A tu na fore som nič neoznamoval. Na fore kde je peha andim som oznámil a výsledok je taký aký je. Všetko čo som tam dal vymazal lebo nikto nas tam nechce, Lebo nedokažem sa pretvarovať ako niektorý. tapkať sa po ramene a hovorit aky sme mi dobrý ludi.A na vedšinu sa vykašlem. Ako to robia Ty ktorých označuješ ako tradičných organizátorov hlavného srazu..
3 a na posledy jedna otázka.. Prečo teda peha posielá mail-i ludom tu na fore na ktorých má kontakt aby nechodili na olšovec ale na Frenštat. ved každý sa može rozhodnúť sám kam chce ísť.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
smire666

Příspěvek od smire666 »

Len doplním, že organizátorov Olšovca je tak 5-6 ľudí, čiže to nie je nejaká "opäť trucovka." ;)
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
ladinek

Příspěvek od ladinek »

Mňo já už se v tom nevyznám, ale těším se na VÁS Scorpion se asi na kafe k nám bojí :D celkem bych ho rád i se zbytkem jeho rodinky viděl :D ššŠkorpíku o víkendu jsem doma akorát jdu ráno na zkošku ;)
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Odpovědět

Zpět na „Srazy“