Tome, ja tomu už nerozumiem. Ja som si tiež myslel že Olšovec je hlavný zraz. Zraz v pravom slova zmysle, pre všetkých starých členov fóra a pre všetkých nových členov - zvedavých ľudí ktorí neustále pribúdajú. Zraz, kde sú všetci vítaní, bez ohľadu na typ auta, farbu pleti alebo sexuálnu orientáciu. . Prečo mám pocit že vo Frenštáte by niektorí neboli vítaní? Dovolím si teda tvrdiť, že v Olšovci sa malo jednať o zraz väčšiny a teda o hlavný zraz.tomask píše: jinak už jsem psal pro mě jsou důležité hlavné srazy,
Ak sa niektorí, (ako o sebe tvrdia) "tradiční účastníci srazú", "púvodní členové", "zakladatelé srazú"...... od tejto väčšiny trhli a chcú mať rodinnú grilovačku kde sa stretnú "staří známí", "přátelé", "skvělé lidičky kteří se znají již léta", tak nech sa páči, ale myslím si že táto ich párty by nemala byť označovaná ako hlavný zraz. Nepochybujem že sú to skvelí ľudia, niektorých som mal možnosť poznať osobne, ale sami sa rozhodli, že toto fórum, tak ako je, sa im už nepáči, vyjadrili sa aj tak, že im ho chevroleťáci ukradli, že to nie je to čo to bývalo atď. Jasné, je tu už tisíc anonymných ľudí. Ale to je dnes jednoducho tak, vývoj nikto z nás nezastaví, Chevroletov je stále viac a ich majiteľov tiež, ale nikto tu nikdy nepovedal zlého slova na daewákov, ktorí neprávom pociťujú krivdu. Všetko v živote sa nejako vyvíja. Na Tour de France v roku 1903 štartovalo v skromnosti 60 pretekárov, a aký je to dnes fenomén? Prvý košický maratón v roku 1924 rozbiehalo 8 pretekárov a dnes sa účastníci počítajú na tisíce. To sa mali akože tí prví pretekári, po tom ako začali pribúdať ďalší,uraziť,trhnúť a založiť si novú - svoju Tour de France so štartom niekde v Nórsku?
Ak tu teda vznikli priateľstvá a pokiaľ viem dokonca aj rodinné väzby, ktoré presahujú rozmer a účel tohoto fóra a títo ľudia sa chcú v úzkom kruhu ľudí stretávať, tak nech sa páči, to je normálne a pochopiteľné, ale nech nechajú tomu čo tu na fóre vybudovali,naštartovali a rozbehli voľný priebeh, aby komunita mohla rásť a svoje kamarátske stretnutie (na ktoré aj tak nechcú aby chodili široké masy) nech nenazývajú hlavným zrazom. Ten by mal aj naďalej byť pre všetkých a to bez ohľadu na miesto konania a osobu organizátora. Veď človiečik ktorý sa zaregistroval len prednedávnom, sa na fóre najprv nedokáže zorientovať v tom, ktorýže ten zraz je ten hlavný a keď sa nakoniec rozhodne ísť napr. na spomínanú "rodinnú grilovačku", môže zostať sklamaný, lebo bude mať pocit že tam akosi nezapadol. Je to ako keď prídete do krčmy kde už kamaráti čo to popili a vy máte pocit že už nehovoríte ich jazykom a nedokážete ich dobehnúť. Alebo naopak, rozhodne sa že pôjde na Olšovec a na mieste zistí, že z hlavného zrazu zostalo len torzo. Každý má svoj rozum a rozhodne sa kam pôjde, ale pri rozhodovaní by mal vychádzať z jednoznačných a pravdivých informácií.
Preto, nech sa ešte aspoň tento rok zainteresovaní rozhadaní členovia dohodnú a nech sem nepíšu zavádzajúce informácie. Kľudne môže byť budúci rok hlavný zraz vo Frenštáte alebo kdekoľvek inde, ale nech je v tom jasno.