pouzitelne fotky mi prosim posilejte na n3oklan@gmail.com a ja jdu ted prohrabnout ty svoje

edit
Fotky "online", zatím jsem je moc neprobral

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Já narozdíl od tebe marodim s chřipkou. A v paneláku taky nebydlim,takse běž najíst ty. Já už jsem po obědě.Hanzy píše:Petanku bez se napapat hezky nebot mluvis z hladu a mluvis prave jen o sobe,myslim ze nikdo vic km na srazy nez ja nenajezdil v posledni dobe spis jsem si jist nez ze jen myslim... ;)A mimo jine nemuzu byt kazdy vikend pryc nebot nebydlim v panelaku a nemam na starosti jen pocet programu v TV a pohovku jako ty
Tak už jsme taky doma - sraz super a hlavně když se dívám na to Ivošovo vepřové koleno tak začínám mít hlad!!Jinak samozřejmě děkujeme Vazounovi a jeho babí za prima ubytování a baštu k obědu a tematický výlet po Dolní Poustevně. A Táňa? - jedna ruka netleská....Ivoš píše:Ne, ty máš u pusy sliny z mojí fotky kolínka,viď?![]()
![]()
![]()
Ale to bylo teda....dal bych si...i když jsem teda jako říkal, že dneska jíst nebudu. Chuť je silnější než já
ta kitovana Vectra patri kamaradovi, ktery mi castecne pomahal s organizaciHanzy píše:Jen kdo tam byl s tou nepovedenou flekatou odnozi DAEWO s OPLEM?
není, Děčín je německy Tetschen-BodenbachJ.Bad píše:Dresden není opravdu německy Děčín?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |