pouzitelne fotky mi prosim posilejte na n3oklan@gmail.com a ja jdu ted prohrabnout ty svoje
edit
Fotky "online", zatím jsem je moc neprobral
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Já narozdíl od tebe marodim s chřipkou. A v paneláku taky nebydlim,takse běž najíst ty. Já už jsem po obědě.Hanzy píše:Petanku bez se napapat hezky nebot mluvis z hladu a mluvis prave jen o sobe,myslim ze nikdo vic km na srazy nez ja nenajezdil v posledni dobe spis jsem si jist nez ze jen myslim... ;)A mimo jine nemuzu byt kazdy vikend pryc nebot nebydlim v panelaku a nemam na starosti jen pocet programu v TV a pohovku jako ty
Tak už jsme taky doma - sraz super a hlavně když se dívám na to Ivošovo vepřové koleno tak začínám mít hlad!!Jinak samozřejmě děkujeme Vazounovi a jeho babí za prima ubytování a baštu k obědu a tematický výlet po Dolní Poustevně. A Táňa? - jedna ruka netleská....Ivoš píše:Ne, ty máš u pusy sliny z mojí fotky kolínka,viď? Ale to bylo teda....dal bych si...i když jsem teda jako říkal, že dneska jíst nebudu. Chuť je silnější než já
ta kitovana Vectra patri kamaradovi, ktery mi castecne pomahal s organizaciHanzy píše:Jen kdo tam byl s tou nepovedenou flekatou odnozi DAEWO s OPLEM?
není, Děčín je německy Tetschen-BodenbachJ.Bad píše:Dresden není opravdu německy Děčín?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |