Kedy idete nahadzovat letne gumy? A ake?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět

Treba v zime zimne gumy?

Ano
103
94%
Nie
2
2%
V zime nejazdim
1
1%
Stacia f predu
4
4%

Celkem hlasů: 110

pilot

Příspěvek od pilot »

taky jsem už přezul na 195/45/15
Reklama

SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

to Pilot: :shock: 195/45/15" :?: To jsi trochu přehnal, ne? :oops:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

brrr to bude tvrde a nepresny tachac :roll:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Richard píše:Když se klepe volant při určité rychlosti, je to skoro vždy nevyváženým kolem. Jiná možnost je např. poškozená guma (boule, nebo hází, nebo se vlní). Prý se dá i vyvážit kolo namontované na autě, a pak je to OK vždy. (pokud není guma v háji) :roll:
Gumy jsou úplně v pohodě. Totiž dřív to bylo o moc horší. Při stovce to klepalo jako blázen. A jak jsem psal, nechali jsme to vyvážit a je to na 98% v pohodě. Jen ty 2% tam ještě falírujou:-)Tak to nechám bejt ;)
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

no tak to je ozaj uz prehnjane, ja sked idem s blueom zda sa mi to strasne tvrde, ja mam iba 14 a aj to je na moj vkus tvdsie ako by malo byt.

cez zimu som mal 13 a uz to bolo s komfortom ovela lepsie, ale predvcerom som aj prezul a uz je to tu zasa, citim kazdu nerovnost, a le zasa na druhej strane pri troska rychlejsom vleteni do zakruty to drzi docela pekne.
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

nieco za nieco :roll:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
seky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seky »

Tiež už mám prezuté.Alu disky Alessio Sprint 14"-ET 38,pneu Fulda Carat Progresso 185/65 R14.
TACUMA 1.6/16V LPG Magic3 , strieborna 92U , JVC KD-R801
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

alessio se me mooc libi .. ted delam web + eshop (www.levnejsipneu.cz) tak nevim jestl isi vzit money,alu nebo gumy .. mam peska..nemuzu se rozhodnout ,kdyz ja ty hlinikace tak chci sakra
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Topol

Příspěvek od Topol »

djpsx píše:
Richard píše:Když se klepe volant při určité rychlosti, je to skoro vždy nevyváženým kolem. Jiná možnost je např. poškozená guma (boule, nebo hází, nebo se vlní). Prý se dá i vyvážit kolo namontované na autě, a pak je to OK vždy. (pokud není guma v háji) :roll:
Gumy jsou úplně v pohodě. Totiž dřív to bylo o moc horší. Při stovce to klepalo jako blázen. A jak jsem psal, nechali jsme to vyvážit a je to na 98% v pohodě. Jen ty 2% tam ještě falírujou:-)Tak to nechám bejt ;)
Dobrý večer :D Sraz za 22 venku tma a -1 :cry:
Jestli mohu jednu moji zkušenost.Ještě Škoda 120 a obutí protektory ale mohlo se to stát i na normálních gumách.Myslím že to bylo někdy 1988 jsme jeli do Brna na veletrh a na dálnici začalo auto mlátit že jsem myslel nejméně na bouchlou gumu.Nic takového nic jsem nezjistil a ani tenkrát v hotelu Imperial kde byla služba tak nic na autě nezjistili a ani na gumách.Když jsme se vraceli a kolega který jel za mnou tak viděl že strašaně hází zadní levý! Po výměně jsem dojel zase bez problému a když jsem zajel do servisu a že mě asi ulitlo olůvko takto maník protočil a povídá"Máte prasklou gumu!! Zkutečně když by mě to neukázal taK BYCH TO ASI NENAŠEL! Sjetý vzorek který by se vešel pod palec a ten dovedl tak rozházet auto při stodvaceti že jsem byl rád že jsem zůstal na silnici! Jenom chci říct že to co při osumdesátce nezaregistrujete tak třeba při stodvaceti je to na havárii :twisted: Se stoupající rychlostí chyby rostou vždy na čvrtou a to je znát!Richard to napsal úplně přesně!
Ať nám jezdí a nezlobí :P
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

to samy sem ted resil na kamosove pazoutu ... hazelo to celym autem..prisel typ a rek..helemas bouli na gume (my tam nic nevideli) .. prezul to kolo a je po problemu
Docent

Příspěvek od Docent »

Tak už přezouváte zpátky na zimáky :twisted: ?
13:18 - Meteorologové varovali před novým deštěm a sněhem. Z pondělí na úterý v nížinách spadne od 5 do 30 milimetrů. Ve vyšších polohách může nasněžit až deset centimetrů.
Rado

Příspěvek od Rado »

Docent píše:Tak už přezouváte zpátky na zimáky :twisted: ?
13:18 - Meteorologové varovali před novým deštěm a sněhem. Z pondělí na úterý v nížinách spadne od 5 do 30 milimetrů. Ve vyšších polohách může nasněžit až deset centimetrů.
no dufam ze to neplati aj pre BA. :? predvcerom sa mi konecne podarilo prezut na nove gumy Kumho Ecsta Supra 165/55 R14 a disky Enzo H. Oproti zimakom to sedi na ceste neporovnatelne lepsejsie :)
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Docent píše:Tak už přezouváte zpátky na zimáky :twisted: ?
Ještěže máme pořád zimáky. A to jen díky tomu, že v pátek nefungovalo STK. Jen ať klidně sněží, ale na sraz ať je krásně slunečno a teplučko.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Snowmannn

Příspěvek od Snowmannn »

ja som prezuval na letne prave dnes 8)
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

co rikate na tyhle? hrozne se me libi vzorek..

http://www.levnejsipneu.cz/index.php?pa ... &Itemid=26

NANKANG NS2 195/55R15 85V
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „POKEC“