Moderátor: Blue Lanos
jak to že reaguješ na uživatele co nemá napsané bydliště - tenkrát jsi mě sprdnul že se s takovejma nebudeš bavit - jinak to ber jak hec - hezký večer...Vojta píše:Jak tak na to koukám - další pojízdný TUC TUC![]()
![]()
Reaguju, anžto mi poslal PM odkud je. A svoji zásadu hodlám dodržovat i nadáleJ.Bad píše:jak to že reaguješ na uživatele co nemá napsané bydliště - tenkrát jsi mě sprdnul že se s takovejma nebudeš bavit - jinak to ber jak hec - hezký večer...Vojta píše:Jak tak na to koukám - další pojízdný TUC TUC![]()
![]()
--------------------------bobogti píše:Daewoo matiz r.v.11/2001,barva:cerno-bila,sport,pruziny X-Maxx vpredu-30mm,vzadu-15mm,ladeny vyfuk maxiNOXX,Kridlo,sport.filtr green,sport.svicky Brisk,Blow off ventil,sport.pedany+radici paka,Alu kola alessio R13/165/60,music:vpredu 2x130WattPanasonic,vzadu 2x280 Watt JVC+2x150 Watt Magnat,zesilovac Magnat 4x250 Watt+Magnat 2x250 Watt.BASS Box 500 Watt.+dalsi upravy az casem!!!![]()
Ahoj a vitej na foru, staci projet cele vlakno a najdes sve odpovedi - https://www.chevroletclub.cz/viewforum.php?f=10Vanesskka píše:Achojda uvažuji o koupi Matize a chtěla bych se na pár věcí pozeptat.Nevím jestli bude někdo tak ochotný a třeba mi odepsat..
Nejlepší by bylo přijet na sraz, který bude někde u Jaroměře (viz téma srazy, východočeský Daewoo sraz) a tam se zeptat přímo Matýskářů. Určitě jich tam pár bude. Rádi poradí .Vanesskka píše:Achojda uvažuji o koupi Matize a chtěla bych se na pár věcí pozeptat.Nevím jestli bude někdo tak ochotný a třeba mi odepsat..
---------------------------Vojta píše:Nejlepší by bylo přijet na sraz, který bude někde u Jaroměře (viz téma srazy, východočeský Daewoo sraz) a tam se zeptat přímo Matýskářů. Určitě jich tam pár bude. Rádi poradí .Vanesskka píše:Achojda uvažuji o koupi Matize a chtěla bych se na pár věcí pozeptat.Nevím jestli bude někdo tak ochotný a třeba mi odepsat..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |