Fíha to je tolik odrůd toho piva??To jsem vůbec netušil,že máte takovou rozmanitou značku piva

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Fíha to je tolik odrůd toho piva??To jsem vůbec netušil,že máte takovou rozmanitou značku piva
----------------------alvin píše:Ja som ho tiež len spoznal a okoštoval až vlani v lete na pivných dňuch v Nitre,tiež som netušil,že v Rožňave sa varí pivo,jdeiný Gemerský pivovar bol kedysi v RS,ale ten už nefachčí,iba značka GEMER ostala
Peháčku máš krásnou káru tak co tykadlo jesice svým způsobem unikát ale není nejkrásnější-peha- píše:Nie tie patria tebe po zásluheAle Já nepohrdám ničím tedy tým čo Krásku dostáva stále vyššie aj keď za Tykadlom nedobehnem tedy ješte chvílu nie
Nebo příde pěškyVojta píše:Pro všechny zvědavé a zřejmě i opatrné na korunu. Jak jsem už napsal - čím víc aut na srazu, tím menší příspěvek. Palikx to napsal zhruba správně - kolem stovky.
Zajímavé, že to zajímá někoho, kdo do benzínu na eventuelní cestu na sraz vynaloží cca 10,-Kč![]()
Pokud vím tak přihlášení jsme a ten takzvaný bordel v tom děláš i tyVojta píše:Nedělejte v tomto treadu BORDELí - obzvlášť ti, co se ještě ani nepřihlásili.
Když se ptal náš člen Lucaso1 na kolik vyjde srazovné též jsi mohl napsat dle počtu lidí a asi kolem 100 korun a nemuselo být kolem toho takový povykVojta píše:Pro všechny zvědavé a zřejmě i opatrné na korunu. Jak jsem už napsal - čím víc aut na srazu, tím menší příspěvek. Palikx to napsal zhruba správně - kolem stovky.
Zajímavé, že to zajímá někoho, kdo do benzínu na eventuelní cestu na sraz vynaloží cca 10,-Kč![]()
Tak koukám, že zase jeden chytrej a kousavejScorpion.11 píše:Pokud vím tak přihlášení jsme a ten takzvaný bordel v tom děláš i ty
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |