Fíha to je tolik odrůd toho piva??To jsem vůbec netušil,že máte takovou rozmanitou značku piva Je z čeho vybírat teda-bohatý výběr
Olšovec 2010 bla bla
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Scorpion.11
Re: Olšovec 2010 bla bla
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja som ho tiež len spoznal a okoštoval až vlani v lete na pivných dňuch v Nitre,tiež som netušil,že v Rožňave sa varí pivo ,jdeiný Gemerský pivovar bol kedysi v RS,ale ten už nefachčí,iba značka GEMER ostala
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
----------------------alvin píše:Ja som ho tiež len spoznal a okoštoval až vlani v lete na pivných dňuch v Nitre,tiež som netušil,že v Rožňave sa varí pivo ,jdeiný Gemerský pivovar bol kedysi v RS,ale ten už nefachčí,iba značka GEMER ostala
Také mi chutná " GEMER " a tak vlastně piju všechno co teče a nesmrdí čau " Vazoun " taky přivezu zas nějaké to severočeské
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
mňa pi uvažovaní a čítaní príspevkov na tému nocľah v Olšovci napadol text našej hymny z čias študentských,od skupiny Katapult,tak veru nezostarli sme na duši,len si toho viac pamätáme
http://www.youtube.com/watch?v=8m2Iqlcb7p0&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=8m2Iqlcb7p0&NR=1
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
tak jak tak koukám tak pokud dorazím měl bych být jako jediný s tik takem chjoooo... nebude s čím porovnávat
-
- Kontaktovat uživatele:
Postavíš sa vedla mna ale bacha už mám další trofej z BB
- Přílohy
-
- DSC00140.jpg (68.34 KiB) Zobrazeno 2337 x
-
- DSC00144.jpg (93.16 KiB) Zobrazeno 2337 x
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
peháčku gratuluji a to mám kvůli tobě brát poháry z tuningů ????
-
- Kontaktovat uživatele:
Nie tie patria tebe po zásluhe Ale Já nepohrdám ničím tedy tým čo Krásku dostáva stále vyššie aj keď za Tykadlom nedobehnem tedy ješte chvílu nie
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
Peháčku máš krásnou káru tak co tykadlo jesice svým způsobem unikát ale není nejkrásnější-peha- píše:Nie tie patria tebe po zásluhe Ale Já nepohrdám ničím tedy tým čo Krásku dostáva stále vyššie aj keď za Tykadlom nedobehnem tedy ješte chvílu nie
Pro všechny zvědavé a zřejmě i opatrné na korunu. Jak jsem už napsal - čím víc aut na srazu, tím menší příspěvek. Palikx to napsal zhruba správně - kolem stovky.
Zajímavé, že to zajímá někoho, kdo do benzínu na eventuelní cestu na sraz vynaloží cca 10,-Kč
Zajímavé, že to zajímá někoho, kdo do benzínu na eventuelní cestu na sraz vynaloží cca 10,-Kč
Nebo příde pěšky !!!Vojta píše:Pro všechny zvědavé a zřejmě i opatrné na korunu. Jak jsem už napsal - čím víc aut na srazu, tím menší příspěvek. Palikx to napsal zhruba správně - kolem stovky.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
- Scorpion.11
Pokud vím tak přihlášení jsme a ten takzvaný bordel v tom děláš i tyVojta píše:Nedělejte v tomto treadu BORDELí - obzvlášť ti, co se ještě ani nepřihlásili.
Když se ptal náš člen Lucaso1 na kolik vyjde srazovné též jsi mohl napsat dle počtu lidí a asi kolem 100 korun a nemuselo být kolem toho takový povykVojta píše:Pro všechny zvědavé a zřejmě i opatrné na korunu. Jak jsem už napsal - čím víc aut na srazu, tím menší příspěvek. Palikx to napsal zhruba správně - kolem stovky.
Jinak si myslím,že je to jedno kdo se ptá a kdo kde bydlí-hold jsem se uměl dobře narodit na správným místě
saamm jinak klidně můžu přijít i pěšky(asi 1km),abych mohl si s tebou připít nebo zapít střetnutí
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Tak koukám, že zase jeden chytrej a kousavej Nevím, proč sem taháš citace z jiného tématu a ještě napadáš mě? Kdyby jsi se někdy angažoval v pořádání něčeho a nejen pindal a kritizoval, zjistil bys sám, že to není žádná sranda, vyznat se v těch blábolech, které do tématu nepatří. A mimochodem - přihlásil jsi se až po těch OT jako posledníScorpion.11 píše:Pokud vím tak přihlášení jsme a ten takzvaný bordel v tom děláš i ty
Do přihlašování se má napsat pouze KDO, KOLIK LIDÍ A JAKOU SAMOLEPKU. Na ostatní je tu tohle téma.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak Škorpióne ani nevieš do koho sa navážíš tak bacha VOJTA je nestor Matiz klubu a Ti Vás aj s Aveamy umlátí kšiltovkami Pozor na to ich je vela a aj keď sú malý tak vieš v jednote je sila a tu ono majú do nich a ich šéfa nerýpeme ani My s Královnami Vela Matizou AVEOva smrť
Prosím mějte s námi trpělivost jsme ještě mladí , nezkušení , rozverní , neukáznění a hlavně zlobivý . A to hlavně tady na foru. Teprve se to učíme jak se tady chovat. Doufám že se nikdo neurazí.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.