Tak to možná, ale tam kde pracuji jezdí MHD snad 3 x za den:) docela často jezdim po schůzkách a už vidim jak to zvládám vše metremFranta P. píše:Njn Ale tak jezdí Metro, Tramvaj, Bus.Kares píše:No čtvrtej den bez auta už mě to začíná sráti
Káres CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
Re: Káres CRUZE
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Carthell Prg
- Reklama
Ani hovno...prej ani teď na půjčení nic nemaji... pěknej spolek to tam jeScorpion.11 píše:A nabídli Ti aspoň nějaké adekvátní náhradní vozidlo??Kares píše:No čtvrtej den bez auta už mě to začíná sráti
Jinak teď jezdim 607, ale zlatej Cruzik
Carthell Prg
Carthell Prg
Jinak mi to zas nedalo a dnes jsem znovu zajel do servisu a už se tomu jen mohu smát. Včera mi řekli, že to není ta řídící jednotka, že zatým nezjistili co to je.
Dnes už zase obrátili a řídící jednotka to je panebože to jsou kanonýři. Nejvíc mě rozsekal, když mi řekl že to zítra ještě musí proměřit kde nedostává povely. (mimochodem tohle říkal, že měřili ve středu), tak jsem z toho jelen. Nechápu co tam v tom servisu dělaj.
Tak se ho ptam kdy auto dostanu a on už radši nic nesliboval včera to bylo ještě do pátku... no jsou to asi profíci
Největší perlička byla, když jsem odcházel, tak mi povídá, ať mu přinesu servisní knížku...já řikam, že jí mam asi v autě v tašce (hovno si pamatuji), tam nebyla, tak jedu hledat celej nervozní domu....a tam nic. Tak mu volam, ať se podívá u sebe a on jí frajer našel u něj v papírech....To už bylo Monster
Dnes už zase obrátili a řídící jednotka to je panebože to jsou kanonýři. Nejvíc mě rozsekal, když mi řekl že to zítra ještě musí proměřit kde nedostává povely. (mimochodem tohle říkal, že měřili ve středu), tak jsem z toho jelen. Nechápu co tam v tom servisu dělaj.
Tak se ho ptam kdy auto dostanu a on už radši nic nesliboval včera to bylo ještě do pátku... no jsou to asi profíci
Největší perlička byla, když jsem odcházel, tak mi povídá, ať mu přinesu servisní knížku...já řikam, že jí mam asi v autě v tašce (hovno si pamatuji), tam nebyla, tak jedu hledat celej nervozní domu....a tam nic. Tak mu volam, ať se podívá u sebe a on jí frajer našel u něj v papírech....To už bylo Monster
Carthell Prg
Carthell Prg
odrifuk tetka si to perfektně vystihl
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
minule ked som bol na garancke tak vedla na zdvihaku bola captiva ta nova a behali okolo toho a pytam sa ich ze co tomu je a oni ze nic mrtva je nestartuje ze newieme co s tym je a tez ze isla normalne odstavil a ani tuk nejaka zahada
Biely cruze 2.0 VCDI LS+ 92kw-chip 110kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
A to tam bol elektrikar ze pan elektrikar ze dlho sa venuje chevroletom aj na pc mi ukazal co robi aj zadara mi tam nahral softver z 110 kw ale hovoril ze on zada prikaz a ze auto sa diagnostikuje z ameriky ze v europe to nikto nevie takze tak
Biely cruze 2.0 VCDI LS+ 92kw-chip 110kw
No me kdyz prehravali novej soft, tak taky rikal ze nevi co je v nem novyho, ze to vali primo z fabale
Ja bych řekl, že u Chevroletu asi nevi nikdo
Carthell Prg
Carthell Prg
- Scorpion.11
Tak ještě, že to bereš aspoň trošku humorem Já bych na tvým místě už měl po náladě a asi i vybuchl
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
To tě upřímně lituji. Já bych měl infarkt. Na náhradní auto máš snad nárok v takovémto případě ne? A mě by asi nezajímalo, že zrovna žádný nemají. Jsem napnutej jak kšandy, co z toho nakonec vyleze. A nedošel ti benzín?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Já jezdím na naftu:) mam totiž pořádný auto No, ale je pravda, že té tam moc nebylo, protože jsem šel zrovna do bankomatu, abych si zajel na benzínuVIP píše:To tě upřímně lituji. Já bych měl infarkt. Na náhradní auto máš snad nárok v takovémto případě ne? A mě by asi nezajímalo, že zrovna žádný nemají. Jsem napnutej jak kšandy, co z toho nakonec vyleze. A nedošel ti benzín?
Carthell Prg
Carthell Prg
Tak 5 den bez auta Dnes ráno jsem byl v servisu kam normálně auto dávám s otázkam co mi kolují v hlavě.
1) Ohledně toho půjčení náhradního vozidla: prý to ve smlouvě není, ale pokud je to slušný servis, tak ti auto zajistí a pak to proplatí Chevrolet - já jsem asi ve špatnym servisu
2) Jestli existuje profík na chevrolety - tak prý existuje jen oblastní technik, který shromažďuje data - asi mě chtěli uklidnit
3) Problém s řídící jednotkou na Cruzovi v čr - tady mi řekli pravdu opravdu jsem první (jinak včera mi povidá ten technik v servisu, že mají privilegium v tom, že odešla řídící jednotka... já na to doslova...Hovno vy, ale já. To je mé auto, né vaše
4) proměřování ŘJ - tak na to mi řekl, že není co proměřovat, že jí musí vyměnit a pak zjistí jestli auto jde, nebo ne
5) Budu mít na ŘJ záruku znovu dva roky? - Nn prý ne,že se to spadá do celkové záruky na vozidla....ta, až vyprší na jednotu taky. Bylo mi, ale řečeno, že pokud to je aspoň trochu slušný servis, tak by na jednotku měli ty dva roky přihlížet
6) Musim v Praze do nejbližšího servisu? - Ne můžeš si zažádat o odvoz do jakého v Praze chceš
Hmmm, tak má nálada upadá a upadá. Poslední informace je ta, že pokud to do 30 dnů neodstraní... můžu požadovat odstoupení od smlouvy, nebo nový vůz.
Tak ho pomalu můžu začít rozprodávat,......podle toho tempa
1) Ohledně toho půjčení náhradního vozidla: prý to ve smlouvě není, ale pokud je to slušný servis, tak ti auto zajistí a pak to proplatí Chevrolet - já jsem asi ve špatnym servisu
2) Jestli existuje profík na chevrolety - tak prý existuje jen oblastní technik, který shromažďuje data - asi mě chtěli uklidnit
3) Problém s řídící jednotkou na Cruzovi v čr - tady mi řekli pravdu opravdu jsem první (jinak včera mi povidá ten technik v servisu, že mají privilegium v tom, že odešla řídící jednotka... já na to doslova...Hovno vy, ale já. To je mé auto, né vaše
4) proměřování ŘJ - tak na to mi řekl, že není co proměřovat, že jí musí vyměnit a pak zjistí jestli auto jde, nebo ne
5) Budu mít na ŘJ záruku znovu dva roky? - Nn prý ne,že se to spadá do celkové záruky na vozidla....ta, až vyprší na jednotu taky. Bylo mi, ale řečeno, že pokud to je aspoň trochu slušný servis, tak by na jednotku měli ty dva roky přihlížet
6) Musim v Praze do nejbližšího servisu? - Ne můžeš si zažádat o odvoz do jakého v Praze chceš
Hmmm, tak má nálada upadá a upadá. Poslední informace je ta, že pokud to do 30 dnů neodstraní... můžu požadovat odstoupení od smlouvy, nebo nový vůz.
Tak ho pomalu můžu začít rozprodávat,......podle toho tempa
Carthell Prg
Carthell Prg
Beru interiér s komplet vyhříváním sedaček
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan