Tak to možná, ale tam kde pracuji jezdí MHD snad 3 x za den:) docela často jezdim po schůzkách a už vidim jak to zvládám vše metremFranta P. píše:Njn Ale tak jezdí Metro, Tramvaj, Bus.Kares píše:No čtvrtej den bez autauž mě to začíná sráti
![]()
![]()

Moderátor: Blue Lanos
Tak to možná, ale tam kde pracuji jezdí MHD snad 3 x za den:) docela často jezdim po schůzkách a už vidim jak to zvládám vše metremFranta P. píše:Njn Ale tak jezdí Metro, Tramvaj, Bus.Kares píše:No čtvrtej den bez autauž mě to začíná sráti
![]()
![]()
Ani hovno...prej ani teď na půjčení nic nemaji...Scorpion.11 píše:A nabídli Ti aspoň nějaké adekvátní náhradní vozidlo??Kares píše:No čtvrtej den bez autauž mě to začíná sráti
Já jezdím na naftu:) mam totiž pořádný autoVIP píše:To tě upřímně lituji. Já bych měl infarkt. Na náhradní auto máš snad nárok v takovémto případě ne? A mě by asi nezajímalo, že zrovna žádný nemají. Jsem napnutej jak kšandy, co z toho nakonec vyleze. A nedošel ti benzín?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |