Kedy idete nahadzovat letne gumy? A ake?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Blue Lanos
nene ja este nezouvam tento rok asi az koncom marca(brezna )alebo ked to takto pojde tak aj na zraze budeme mat pre istotu zimaky. Lebo clovek nikdy nevie co uz moze ad tejto ***** zimy cakat
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Reklama
Nuž dnes hovorili v správach, že jar sa nezadržatelne blíži ... povedala by som, že načase. Dúfam, že iba nekukli do kalendára, ale má to aj nejakú podstatu ..... S letnými určite ešte počkám, lebo neverím už ničomu ...vôbec by ma neprekvapila zajtra ráno nejaká metelica
Ale ak všetko dobre pôjde, tak hádam na zraze už budú letné
Ale ak všetko dobre pôjde, tak hádam na zraze už budú letné
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Ktovie čím ste si to zaslúžili??mipo píše:V Blave po snehu ani stopy a v Žiline ešte 20cm. Ma asi porazí ak to rýchlo nezmizne. O letných sa mi ešte ani nesníva, ale tak o mesiac a nejaké drobné by to už hadam aj išlo.
Bola som včera na Makove .... snehu habadej!!!!!
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
... a ak by predsa len primrzlo, bude "třešňová zmrzlina"...Topol píše:Dobré nad ránem Sraz za 40 venku ještě tma a
No na sraz už určitě pojedu na letních.Je to k jihu tam už budou pomalu třešně
Ať nám jezdí a nezlobí
dokelu - tato zima mi uz paradne leze na nervy a asi niesom sam
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
Pěkný dobrý večer Sraz za 40 venku sice přituhlo ale den byl
To si nědělám srandu.Já jsem jezdil kousek za Brno do učení a začátkem května taky bývaly už třešně májovky I když nebudou venku tak někde v supr marketu určitě!Dnes už by to Maruška s jahodama neměla problém Zrovna dnes jsem koupil pěkný jahody/vanička 250g/ za 10,90kč! I když někdo říká,že jsou modifikovaný tak mě to nevadí
Už jsme taky vyhnaný na práškách tak vo co de
Ať nám jezdí a nezlobí
To si nědělám srandu.Já jsem jezdil kousek za Brno do učení a začátkem května taky bývaly už třešně májovky I když nebudou venku tak někde v supr marketu určitě!Dnes už by to Maruška s jahodama neměla problém Zrovna dnes jsem koupil pěkný jahody/vanička 250g/ za 10,90kč! I když někdo říká,že jsou modifikovaný tak mě to nevadí
Už jsme taky vyhnaný na práškách tak vo co de
Ať nám jezdí a nezlobí
taky bych vymenil na letni,ale nevim jeste jaky budu mit,kdyz chci elektrony..a to muzou bejt 14,15,16,17 ..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
mam znamy kluky v tuning centru v Usti, kdyz si naky vyberes, snad by se naka ta slevicka dal domluvitDREAM píše:taky bych vymenil na letni,ale nevim jeste jaky budu mit,kdyz chci elektrony..a to muzou bejt 14,15,16,17 ..
Jinak ja prezuju asi nejdyl pristi vikend, uz me to na tech plechach nebavi, elektrony uz cekaji ciste ve sklepe
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dobré po půlnoci Sraz za 37 venku tma a nulaPetr Krtička píše:Letňáky jsem dal už včera, abych neprošvihl datum 20.3. v 19:25 a byl na jaro pořádně připraven.
I když se taky nemohu dočkat tak je to tady ještě trochu brzo,dokut se objevují teploty pod nulou . No zajedu do Barumky dám kafe a uvidíme.CHci je nechat převážit a možná jako loni nechám zkontrolovat i geometrii.
Ať nám jezdí a nezlobí