dadif píše:Tak to jo, zajímavá shoda, přihrávku vracím zpět...
Zmínka o tempomatu u Mondea nebyla myšlená jako postesknutí, pouze jako konstatování, mě tempomat taky nechybí. Na Mondeu sice byl, ale po dálnici skoro nejezdím, takže jsem ho prakticky nepoužíval, ani v době, kdy fungoval. Delší dobu totiž ani nefungoval
S automatickejma stěračema mám jen malou zkušenost z jednoho služebního auta (Citroen C5) a vůbec mi to nevyhovovalo. Možná jsou u Orlanda lepší, nevím...
Handsfree beru tak, že je to v dnešní době už docela standard (stejně jako zmíněný bezramínkový stěrače), auto by to už moc neprodražilo a ačkoliv nejsem velkej telefonista, jak na potvoru vždycky někdo volá, když řídím...
Zavírání oken dálkáčem mi teda chybí (zvlášť teď v létě) dost. Na to jsem si v Modeu zvyknul. Jdeš k zaparkovanýmu rozpálenýmu autu, otevřeš už z dálky všechna okna, auto větrá. Naopak - odcházíš od auta a neřešíš, který okýnko zůstalo otevřený - dálkáčem zavřeš a je to. Kdyby se dalo v autě zmáčknout jedno tlačítko a okna se zavřela, tak to taky neřeším. Neřešil bych to ani v případě, kdyby bylo sekvenční ovládání na všech oknech. Ale když musíš u zadních okýnek držet tlačítka dokud se nezavřou, tak to mě nebaví...
Bederní opěrka - tady se asi spíš shodneme, kdo trpí na záda, ví svý...
Plasty jsou v Orlandu tvrdý, nicméně velice zdařile provedený - žádnej problém...
Vnitřní osvětlení - většině majitelů (řekl bych podle ohlasů na fóru) připadá nedostatečný. Mě ne, uvidíš sám...
Rezerva - asi taky shoda, s největší pravděpodobností dokoupím, jakmile někde neopravitelně píchnu, do tý doby asi ne...
Plynová vzpěra kapoty taky nebyla myšlená tak, že se bez ní neobejdu, ale je to sympatický řešení, zvlášť, když chodíš denně kontrolovat kunu, jestli se dobře vyspala a najedla...
S tím automatem jsem to asi úplně nepochopil, jak to myslíš. Jako že je u Orlanda výhodný ho pořídit, nebo naopak?
USB a řazení podle složek - no tak bez toho bych se snad ani neobešel, měl jsem jednou tu čest s nějakým levným MP3 přehrávačem a vůbec jsem nepochopil, jak to funguje, když tam není displej a nemůžeš si nic vybrat... ?!
Tak až Orlando bude, nezapomeň se podělit hned už i o první dojmy!