Moderátor: Blue Lanos
Ja myslim, ze takto to bylo s vetsinou z nas. Ja taky jen tak nezavazne brouzdal inetem, koukal na auta podle cenoveho stropu a najednou jsem uvidel Leganzu a aniz bych predtim o ni neco slysel (nebo o jakemkoliv DAEWOO), za hodinu uz jsem si pro ni jel! Proste neslo odolat....Patrick píše:Jsem rád,že jsem se spravně rozhodl mezi dvěma Auty.Vybíral jsem Passata B5 a Leganzu,ale Leganza mně zaujala na první pohled.
To ano, ale dokud je to auto za vylohou v autosalonu!Hanzy píše:Vemu to takhle priklad:Koupim si auto u Leganzy byl priplatek za kuzi 50000kc auto vypada v kuzi o mnohem lip a luxusneji
U tech mych potahu byl tusim v baleni i samolepici protikus na ten suchy zip, kterym se napr. vypinaly sedaky... Anebo lepidlo to hold jisti.Hanzy píše:Jinak nevim i tak nevim ale na te kuzi jak se ty potahy budou chovat,myslim ze to bude klouzat a nebude to ono.
No nevim, jak pro Tebe, ale me prijdou 2 minuty vysavani za desetikacku u pumpy vyrazne mene narocnejsi, nez vedle vysavani jeste pravidlene konzervovat, promazavat a lestit, aby se ta kuze sama nerozpadla.Hanzy píše:jeste i co se udrzby a cistoty je kuze bezkonkurencni...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |