Potahy na Leganzu(pomoc PLS)

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No já mám svoje auta rád a preto sa u nás dlho držia vlastne skoro vždy do uplného konca ale Legyna je pr mna dačo iné je to člen našej rodiny takým bol aj OPLÍK ale Legyna je jiná o tu sa budem starť aby tu s nami bola čo najdlhšie ono páči sa mi aj EVANDA ale Lega je svetová takže na výmenu ani nepomýšlam :lol: :lol: :lol:
Reklama

MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

No to je jasné,mám ji taky rád.Jen vím,že na věky sloužit nebude :D :D :D
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

MiSedl:Ja uz tam mam vrtule a dve za chladicem!!! :lol: :lol: :lol:
Vemu to takhle priklad:Koupim si auto u Leganzy byl priplatek za kuzi 50000kc auto vypada v kuzi o mnohem lip a luxusneji ale je pravda ze ja ji mam v hnede barve a stim do hneda sladene dvere i palubni desku a to me na tom aute pri koupi hodne okouzlilo jelikoz je to i prirozena barva kuze i ta imitace dreva ladi a je to si myslim nejhezci verze co udelali.Delali kuzi i v sede barve a je pravda ze to uz se mi nelibi a taky k te sede uz moc nesedi imitace dreva dale rovnez i origo calouneni textilni neni moc vzhledove povedene a to bych si potahy rovnez dal a mohu potvrdit Slamove jsem videl a vypada to mnohem lip nez origo strakate calouneni...Jinak nevim i tak nevim ale na te kuzi jak se ty potahy budou chovat,myslim ze to bude klouzat a nebude to ono.Jak jsem psal na zacatku dat za kuzi 50000kc a pak to zakryt nejakou hadrou jen aby se zachovala pro noveho majitele mi nepripada v souladu se zdravym rozumem.Ja mam auto 19 mesicu 45000km a neni poznat zhorseni sedadel a ma logika rika ze pokud by byly coz nebudou sedadla jak auto budu chtit prodat znicene tak pak na prodej dam potahy...Jinak co se tyka toho poceni tak v tom ja zaden problem nemam pokud jede klima nebot ridim v klidu a pohode a nevidim duvod se u toho potit a je pravdou ze slaby se i pri srani spoti!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Taky jeste i co se udrzby a cistoty je kuze bezkonkurencni... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

Stejně mě nepřemluvíš ty ČENDO jeden,.
Můj strýc má černou Fóbii 100 Edition, je jich jen 45 Ks v republice, má tam světle béžovou kůži, po 2 měsících užívání potahy musel dát neboť bylo zřejmé jak se i přes veškerou údržbu stav kůže zhoršuje a to astronomicky matematickou řadou. Tak to je jen zkušenost.
:D
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Je pravda ta svetla kuze je na pres drztku a to bych nechtel ani zadara... ;) Jinak par prikladu joo ktere se podobaji dani haadr potahu na kuzi.Priplatit za hlinikace a sundat je at se neposkodi a jezdit na plechacich,priplatit za klimu a nepouzivat ji at se neopotrebi a neni s ni udrzba,priplatit za mlhovky ale nerozinat abych nahodou nespalil zarovku atd atd.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jinak v klidu jak vsak si tam dejte cokoliv ja v tom jezdit nebudu... ;)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

čo to mektáš o čistení asi si nikdy si nečistil sedačky z toho strakatého čo lebo môžem ťa ubespečiť že tam občas hupnem v montérkách a nič tomu nieje a čistiť sa to dá ako koža proste vlhkou handričkou :lol: :lol: :lol: A k tomu všetkému tomáš tak každému sa páčí dačo iné a darmo mudruješ mne sa páčí strakatá dokonca aj keby som dal poťahy budú strakaté lebo si myslím že má každý nárok na to čo sa mu páči čiže koža je pekná ale po mojich skúsenostiach (potvrdí aj moja ženuška)už nikdy více ako hovorým ale tým ju nezavrhujem lebo keď sa to dakomu páči a vyhovuje som za lebo je to pekné no proste mám iný vkus a dobre sa cítim v tom čo tam mám :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Do tet jsem mel auta s klasikou sedadly a mohu tedy to objektivne posoudit.Si bouchni do sedacky a uvidis jak se ti z ni zaprasi je v tom spousta prachu kdezto v kozene neeeee!
Strakate joooo fuuuuj!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Za to jak jsem jiz napsal ty Slamove jsou fakt pekne... ;)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No neviem ale keď Ty si špindíra tak já si nechávam a sám tiež čistím auto a možno u vás také dačo nieje ale si predstav máme takú mašinku vákuovú jinak sa tomu hovorý vysávač tak až pojedou fotky tak ti ho ukážu je to fakt dobrá vec aj doma s ním robíme a teraz ma napadlo vy koberce vyhazujete lebo aj tie občas treba povysávať já som to robil práver teraz tak ako každý týžden a aj plasty som mal zasa dole vieš aký je tam bordel už si to dakedy upratal a pozri sa aj na svoje tretie brzdové svetlo bo som ti to zabudol v Maníne ukázať sa nehambíš taký humus tak mi dačo hovor o prachu v mojom aute nieje lebo upratujem :lol: :lol: :lol: A s tým strakatým nehnevaj sa ale som trocha starší a mám aj svôj názor tak že neviem prečo by som ho mal meniť mne keď sa dačo páči tak to nevnucuju druhým :twisted: Jo a ten vysávač zvyknú mať aj na pumpe vono otrieť sedačky handrou ješte neznamená že máš čisto-šmudlo :twisted: :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Kdyz uz placas o tech vysavacich tak ja do nich najakou dobu delal a hodne se o to zajimal a doma mam to nejlepsi co se da koupit a co dalo vysavaci jmeno jelikoz se luxuje takze Lux Royal je to divize Elektroluxu a je to spicka ktera se v beznych obchodech neprodava ale primym prodejem.Urcite kazdy zna film Smrt krasnych srncu s Karlem Hermankem - hodne pekny film z ukazkou toho jak firma Elektrolux tady pusobila za prvni republiky.Jinak ma super tvarovou hubicku ktera se prizpusobi jakemukoli tvaru calouneni je oboustranna a z druhe strany je z pravych konskych zini a to je idealni na utirani prachu a do auta bezkonkurecni nebot tam kde se normalne hadrou nedostanes tak tim vysajes a dostanes prach odevsad hlavne mezi veskere tlacitka atd.rovnez je bezkonkurencni na veskerou elektroniku klavesnice notasu pc to nema konkurenci a mimo to taky na site spoje na tech kozenych sedackach nebo jen tam se po case objevi nake necistoty a o te cistote si vedle nebot jsem znamy tim ze mam v aute vetsinou abnormalne cisto a to ho mam na jezdeni a jezdim nekolikanasobne vic nez ty lesticko!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Na noťas mám špeciálne čistidlo a osávačku a vyfukovačku no a raz za dva mesiace si ho dám vždy odborne vyčistiť tak ako Legu jo dneska som ju čistil preto aby sa vyjímala v Košiciach vedla Paliho len ma ide šlahnúť lebo sa mračí a Pali volal že v Prešove už skoro prší ale vnútry mám nádhernú vôňu a čistúčko že sa bojím tam sadnúť :lol: :lol: :lol: :lol:Apropó k poťahom tak už pomali idem dávať aj ja ale nebudú strakaté ale sivé dvojfarebné len potrebujem prispôsobiť aj čalônenie dverí a bude to špica :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Tak se poradne vysprchuj a ciste oblec at tam nenadelas a ladis s autem!!! :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nó si piš že hnedka o chvílu letím pod sprchu ,oholím sa a navoniam to bude žúžo :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Jooo radne sa nalesti!!!A ktem potahum dej si strakate!!!!Pred chvili sis je tu vychvaloval!!!Slamik je ma pekne aspon neco mu pochvalim!!! :lol: :lol: :lol: Jinak tam pozdravu a pak sup sem foto... ;)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jasná správa fotečky budú ale len v galérce no čo už :lol: :lol: :lol:
Slam

Příspěvek od Slam »

Patrick píše:Jsem rád,že jsem se spravně rozhodl mezi dvěma Auty.Vybíral jsem Passata B5 a Leganzu,ale Leganza mně zaujala na první pohled.
Ja myslim, ze takto to bylo s vetsinou z nas. Ja taky jen tak nezavazne brouzdal inetem, koukal na auta podle cenoveho stropu a najednou jsem uvidel Leganzu a aniz bych predtim o ni neco slysel (nebo o jakemkoliv DAEWOO), za hodinu uz jsem si pro ni jel! Proste neslo odolat.... 8)

Hanzy píše:Vemu to takhle priklad:Koupim si auto u Leganzy byl priplatek za kuzi 50000kc auto vypada v kuzi o mnohem lip a luxusneji
To ano, ale dokud je to auto za vylohou v autosalonu! :D Mam praktickou zkusenost a podle me je to akorat neprakticka hruza - v zime studi, v lete pali, furt vrze a hlavne vzapeti popraska, coz nevypada ani lip a natoz luxusne... Bracha mel bilyho Fiata Cromu 2L benzinovy turbo, interier byl v cerne, takze ty svetle praskance a vydrena seda mista pusobila spis hnusne nez luxusne. :roll:

Hanzy píše:Jinak nevim i tak nevim ale na te kuzi jak se ty potahy budou chovat,myslim ze to bude klouzat a nebude to ono.
U tech mych potahu byl tusim v baleni i samolepici protikus na ten suchy zip, kterym se napr. vypinaly sedaky... Anebo lepidlo to hold jisti. ;)

Hanzy píše:jeste i co se udrzby a cistoty je kuze bezkonkurencni... ;)
No nevim, jak pro Tebe, ale me prijdou 2 minuty vysavani za desetikacku u pumpy vyrazne mene narocnejsi, nez vedle vysavani jeste pravidlene konzervovat, promazavat a lestit, aby se ta kuze sama nerozpadla. :P BTW na textilni sedacky existuje takova pena ve spreji (ktera kupodivu funguje), kde staci nastrikat a vyklepat a je to - na mych svetlych castechch si poradi i s flekem od smiru (prase v pneuservisu, co vylezlo z pod auta a v tech monterkam mi slo drze preparkovat moje auticko! :x)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“