Kalos tuning
Moderátor: Blue Lanos
Jojo, ten tmavej vubec nevypada jak auto z Koreje
Myslim, ze spatny roky ma daewoo za sebou a ted uz to budou jen cim dal kvalitnejsi auta, viz. nova Nubira
Myslim, ze spatny roky ma daewoo za sebou a ted uz to budou jen cim dal kvalitnejsi auta, viz. nova Nubira
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
tuning na SEDANA
prosim vas nevie niekto kde by som nasiel nejake foto vytuningovaneho KAlosa Sedana? alebo kde by sa daly zakupit spojlery?? ak mate mozte mi aj poslat foto kalosa aj s upravovou alebo vlstneho ako ste si ho upravili!!! na cvoky8@post.sk
Re: tuning na SEDANA
Ja jeste nevidel ani upraveny hatchback, natoz sedan. Ale na netu se jiste neco najdeBoris píše:prosim vas nevie niekto kde by som nasiel nejake foto vytuningovaneho KAlosa Sedana? alebo kde by sa daly zakupit spojlery?? ak mate mozte mi aj poslat foto kalosa aj s upravovou alebo vlstneho ako ste si ho upravili!!! na cvoky8@post.sk
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To Hanyz: Diky za info. A ja ho chtel nechat poslat ze Statu
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: tuning na SEDANA
Kašli na už upravená auta - uprav si svoje, jak chceš, aby vypadalo!Boris píše:prosim vas nevie niekto kde by som nasiel nejake foto vytuningovaneho KAlosa Sedana? alebo kde by sa daly zakupit spojlery?? ak mate mozte mi aj poslat foto kalosa aj s upravovou alebo vlstneho ako ste si ho upravili!!! na cvoky8@post.sk
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Mno, to je ale rozdil, co udelaji jen vetsi kola a snizeni
Tohodle uz bych za nexii klidne vymenil
A kdyz ted na to koukam, tak presne tyhle kola ja mam na svym auti
Tohodle uz bych za nexii klidne vymenil
A kdyz ted na to koukam, tak presne tyhle kola ja mam na svym auti
Re: tuning
Videl jsem naky spoilery na nejakem nemeckem webu, tusim http://www.daewoo-club.deBoris píše:No tak co ma niekto informacie kde by sa daly zohnat tuningove spojlery na KAlosa? a kade ake doplnky??? Neviem to nikde najst.. a pozrite sa vsade je tyningovany len Hb a co tak nejaky ten sedan???
Diki
Co se tyce tuneni sedanu, to mas tezky, HB se vzdy tuni lip, sedan je spis pro rodinu
Ondro, nebuď s tím černo-bílým interiérem tak uchylnej, Ty bys to nacpal taky všude Jinak kalos je fajn, ale zklamal mě interiér, teda hlavně výplně dveří. Ty jsou dobré do nejlevnějšího Matize, ale ne do tohohle, moc plastu a málo barev. Tady by se mohli Korejci od Škodovky učit... H
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
budeš se divit ale když jsem se rozhodoval jestli sedan nebo hatsback tak u mě zvítězil krátkej protože měl hežčí přední masku i zadek. No a takhle jdu jednou ulicí a jdu a řikám no jo už zase vidim KALOSE konečně zase po dluhý době hezký auto. MLO TO PŘEDEK Z KRÁTKÝHO A VON TO BYL SEDAN CHVÍLI SEM NA TO KOUKAL A PAK SE MI CHTĚLO BREČET!!