Myslim, ze spatny roky ma daewoo za sebou a ted uz to budou jen cim dal kvalitnejsi auta, viz. nova Nubira

Moderátor: Blue Lanos
Ja jeste nevidel ani upraveny hatchback, natoz sedan. Ale na netu se jiste neco najdeBoris píše:prosim vas nevie niekto kde by som nasiel nejake foto vytuningovaneho KAlosa Sedana?alebo kde by sa daly zakupit spojlery?? ak mate mozte mi aj poslat foto kalosa aj s upravovou alebo vlstneho ako ste si ho upravili!!! na cvoky8@post.sk
Kašli na už upravená auta - uprav si svoje, jak chceš, aby vypadalo!Boris píše:prosim vas nevie niekto kde by som nasiel nejake foto vytuningovaneho KAlosa Sedana?alebo kde by sa daly zakupit spojlery?? ak mate mozte mi aj poslat foto kalosa aj s upravovou alebo vlstneho ako ste si ho upravili!!! na cvoky8@post.sk
Videl jsem naky spoilery na nejakem nemeckem webu, tusim http://www.daewoo-club.deBoris píše:No tak co ma niekto informacie kde by sa daly zohnat tuningove spojlery na KAlosa? a kade ake doplnky??? Neviem to nikde najst.. a pozrite sa vsade je tyningovany len Hb a co tak nejaky ten sedan???
Diki
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |