Tak tentoraz riešime doma fakt "úžasnú" reklamáciu. Syn si kúpil telefon.. cca 7 tisíc (Nokia neviem aká). Po 3 týždňoch mu zrazu prestali fungovať takmer všetky tlačítka (večer si nastavil budíka a ráno nereagoval). Tak ho išiel reklamovať. Chodil sa pýtať, stále nič. Čo čert nechcel, tak po 3 týždňoch som tam bola náhodou s ním a vraj aký telefon??? Tak si predstavte, že ho ešte ani nikam neposlali ... vraj to zobral človek, čo tam už nerobí a narobil kopec blbostí a oni ani nevedeli čo je to za telefon a podobne. A to mu vypísal nejaký reklamák, čo ani reklamák nie je. Vedúci sa dušoval, že sa osobne postará o to, aby sa reklamácia čo najrýchlejšie vybavila. Vypísal správny reklamák a ide to tak rýchlo, že v nedelu bude 30.deň od toho, ako zistili, čo je to za telefon (teda už 7.týžden dokopy) a ešte o ňom nič nevedia. Mám ich ako firmu plné zuby a pravdepodobne tam so synom v pondelok prídem a neodídem, kým mu nevyplatia peniaze v hotovosti. V utorok mám skúšku, tak si tam vezmem aj učenie

Chyba bola, že som netrvala zapísať do reklamáku pôvodný dátum, ale ..... v tej chvíli som verila, že sa o to naozaj postará, aby to vybavili čo najskôr.