reklamacia DVD-RW mechaniky - troska cudna
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ludia moji, môžete mi povedať, kedy stíhate počúvať hudbu z MP3 prehrávača??????
Ja mám od vianoc telefon s prehrávačom, mám aj 1 GB kartu, aj hudbu tam mám, ale ............... nemám ju kedy počúvať.
Ale na niečo to je dobré. Syn ma zpéroval, že prečo sa neučím moderným spôsobom. Vraj si mám učivo nahovoriť do telefonu a potom počúvať. Zatial som to vyskúšala pred poslednou skúškou, ale ...... neviem, či som ju urobila vdaka počúvaniu, alebo ešte vďaka tomu starému klasickému spôsobu učenia.
Ja mám od vianoc telefon s prehrávačom, mám aj 1 GB kartu, aj hudbu tam mám, ale ............... nemám ju kedy počúvať.
Ale na niečo to je dobré. Syn ma zpéroval, že prečo sa neučím moderným spôsobom. Vraj si mám učivo nahovoriť do telefonu a potom počúvať. Zatial som to vyskúšala pred poslednou skúškou, ale ...... neviem, či som ju urobila vdaka počúvaniu, alebo ešte vďaka tomu starému klasickému spôsobu učenia.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Reklama
- Blue Lanos
Najlepsie sa kupuju taketo veci v TE*CU a inde Pac, ked ked sa nieco podela tak ti daju bud prachy alebo novy tovar bez okolkov. V pripade, ze sa ti to nepozdava im to mozes vratit back do tyzdna. Totoo u tychto PC obchodikov nejde
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno nakolko som aj IT predajca tak asi tolkoto : mechaniku im tam proste nechas a do 30tich dni Ti musia reklamaciu vybavit. bud opravou vadneho kusu, alebo vymenou za iny kus. Ak sa taka uz nevyraba su povinny vratit peniaze. To ci chces inu mechaniku, je uz len na dohode. kazdopadne mas narok na plnu kupnu cenu. Dokonca aj keby si chcel inu mechaniku a ta by bola v dnesnej dobe lacnejsia, musia Ti vyplatit rozdiel cien. v ziadnom pripade Ta nesmu nutit aby si doplatil.. Proste si vezmi peniaze a mechaniku kup inde.
- Blue Lanos
A este taky dotaz mam v oprave micro system SONY teda ja nie ale rodinny prislusnik. Prestalo nacitavat aj orig. CD teraz je v oprave a chcem sa spyat, ze ak sa neozvu do 30dni tak ci tam mozem na drzo prist bez ohlasenia na ten 30den a dat im simply questione mate tu moje radio opravene alebo nie? Ak bude odpoved NIE mozem ich surovo poziadat o vyplatenie sumy 9990SK ??? Nechcem im dat ani den naviac pretoze teraz ten isty microsystem stoji 9 litrov takze liter bude k dobru.
http://www.cardomain.com/id/27101976
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že můžeš,ale přijď tam těsně před zavíračkou, aby ti neřekli, že to ještě stihnou.....jinak peníze požadovat můžeš, jelikož na ně máš nárok. Otázkou je, jestli by nezačali kecat o tom, že na ně nárok nemáš atd. Jeslti je to solidní firma, tak ti dají peníze, jestli ne, tak přeju pevné nervy
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Tak tentoraz riešime doma fakt "úžasnú" reklamáciu. Syn si kúpil telefon.. cca 7 tisíc (Nokia neviem aká). Po 3 týždňoch mu zrazu prestali fungovať takmer všetky tlačítka (večer si nastavil budíka a ráno nereagoval). Tak ho išiel reklamovať. Chodil sa pýtať, stále nič. Čo čert nechcel, tak po 3 týždňoch som tam bola náhodou s ním a vraj aký telefon??? Tak si predstavte, že ho ešte ani nikam neposlali ... vraj to zobral človek, čo tam už nerobí a narobil kopec blbostí a oni ani nevedeli čo je to za telefon a podobne. A to mu vypísal nejaký reklamák, čo ani reklamák nie je. Vedúci sa dušoval, že sa osobne postará o to, aby sa reklamácia čo najrýchlejšie vybavila. Vypísal správny reklamák a ide to tak rýchlo, že v nedelu bude 30.deň od toho, ako zistili, čo je to za telefon (teda už 7.týžden dokopy) a ešte o ňom nič nevedia. Mám ich ako firmu plné zuby a pravdepodobne tam so synom v pondelok prídem a neodídem, kým mu nevyplatia peniaze v hotovosti. V utorok mám skúšku, tak si tam vezmem aj učenie
Chyba bola, že som netrvala zapísať do reklamáku pôvodný dátum, ale ..... v tej chvíli som verila, že sa o to naozaj postará, aby to vybavili čo najskôr.
Chyba bola, že som netrvala zapísať do reklamáku pôvodný dátum, ale ..... v tej chvíli som verila, že sa o to naozaj postará, aby to vybavili čo najskôr.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
chod tam den po, a hotovoBlue Lanos píše:A este taky dotaz mam v oprave micro system SONY teda ja nie ale rodinny prislusnik. Prestalo nacitavat aj orig. CD teraz je v oprave a chcem sa spyat, ze ak sa neozvu do 30dni tak ci tam mozem na drzo prist bez ohlasenia na ten 30den a dat im simply questione mate tu moje radio opravene alebo nie? Ak bude odpoved NIE mozem ich surovo poziadat o vyplatenie sumy 9990SK ??? Nechcem im dat ani den naviac pretoze teraz ten isty microsystem stoji 9 litrov takze liter bude k dobru.
uz sa nebudu mat na co vyhovarat
Tak dnes je 29. deň od podania reklamácie toho synovho telefonu. A telefon je opravený!!!!
Ale aby som nevyšla z cviku tak som reklamovala v NAY svoju Nokiu kúpenú takmer pred dvomi rokmi. Odmietala sa mi nabíjať. Som zvedavá, ako rýchlo to bude tu......
Tiež to nebolo bez problémov.... nemohla som násť krabicu od nej, a ten maník na službách ju silou mocou chcel, lebo vraj u telefonov je to výnimka. To ma mierne vytočilo a jasne som mu vysvetlila, že to nie je uvedené ani v podmienkach na záručnom liste a ani v podmienkach, ktoré majú vycapené na pulte.
Ale aby som nevyšla z cviku tak som reklamovala v NAY svoju Nokiu kúpenú takmer pred dvomi rokmi. Odmietala sa mi nabíjať. Som zvedavá, ako rýchlo to bude tu......
Tiež to nebolo bez problémov.... nemohla som násť krabicu od nej, a ten maník na službách ju silou mocou chcel, lebo vraj u telefonov je to výnimka. To ma mierne vytočilo a jasne som mu vysvetlila, že to nie je uvedené ani v podmienkach na záručnom liste a ani v podmienkach, ktoré majú vycapené na pulte.
krabicu na reklamaciu nepotrebujes. a v zakone vynimna nie je.
krabicu potrebujes iba ak tovar vracias naspat a davaju ti peniaze.
a inak osobne by som tam nesiel na 30ty den, ale az 31 den. tam uz sa nemozu hrat ani na hodiny.
odporucam, ist tam aj s telefonnim cislom na SOI, a priamo z obchodu najlepsie tak aby to pocul predavajuci zavolat a pytat sa na postup.
krabicu potrebujes iba ak tovar vracias naspat a davaju ti peniaze.
a inak osobne by som tam nesiel na 30ty den, ale az 31 den. tam uz sa nemozu hrat ani na hodiny.
odporucam, ist tam aj s telefonnim cislom na SOI, a priamo z obchodu najlepsie tak aby to pocul predavajuci zavolat a pytat sa na postup.
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html