Pneu???
Moderátor: Blue Lanos
- Hanzy
Joo neboj myslel bych nejdriv na tebe vsak vim zes o ne mel zajem...
Jsou pekne a asi nejlepsi na udrzbu nebot min nez 5ti paprsky se nedelaji a ja se o ne hezky staram a porat jsou jak nove...
Jsou pekne a asi nejlepsi na udrzbu nebot min nez 5ti paprsky se nedelaji a ja se o ne hezky staram a porat jsou jak nove...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
No bylo by to super...ted uz na ne mit budu pokud na me zase v praci neusijou nejakou boudu...ale tady to vypada dobre,takze to snad nehrozi...ale pokud je budes prodavat tak jedu hned do FM...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Pekne to je ale to je cele ja uz jel na 45 profilu a uz to o poznani vic skace a radeji pohodicka relaxacek nez vytrepany jak jak na koze voze...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Mne to pripada jak loukote u zebrinaku, tudiz nic pekneho, ale je to jen muj nazor...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
S tim to tentokrate (mimoradne? ) nesouvisi - proste se mi vubec nelibi ta nepomerne velika kola vuci autu, auto pak vypada jak levna cinska kycovita hracka...Goose píše:No jo Slamiku...to je ale tim,ze ty si potrpis jen na original...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
Bedo co ja bych dal za kola jako mas ty...ja mam jen originaly a to v hroznym stavu...ale kolecka snad budou pokud se Hanzy rozhodne je vymenit...udelam si navic vylet do FM... tam jsem nikdy nebyl...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
GOOSE:
no takhle z dálky vypadají slušně ale zblízka už tak ne, když vidim ty fotky jak to tady mají všichni vyšperkovaný tak se stydim, motor, brzdy atd... Ale koupil jsem ho na zimu, tak se mi s tím nic nechtělo dělat na jaře to dám dokupy, ještě přemýšlým o nějaký decentní chromový koncovce na výfuk, ale jen decentní aby to nenarušilo vzhled. Možná nechám podstvítit modře ale nevim. hlavně že šlape jako hodinky "zatim", jestila s tím ženská a opatrně a celkem to i servisovala, ale věcí na vylešení tam je dost. taky něco musím udělat s lakem jsou tam drobný škrábance, snad rozleštění pomůže. najeto mám 136 tis tak doufám, že do 300 vydrží
no takhle z dálky vypadají slušně ale zblízka už tak ne, když vidim ty fotky jak to tady mají všichni vyšperkovaný tak se stydim, motor, brzdy atd... Ale koupil jsem ho na zimu, tak se mi s tím nic nechtělo dělat na jaře to dám dokupy, ještě přemýšlým o nějaký decentní chromový koncovce na výfuk, ale jen decentní aby to nenarušilo vzhled. Možná nechám podstvítit modře ale nevim. hlavně že šlape jako hodinky "zatim", jestila s tím ženská a opatrně a celkem to i servisovala, ale věcí na vylešení tam je dost. taky něco musím udělat s lakem jsou tam drobný škrábance, snad rozleštění pomůže. najeto mám 136 tis tak doufám, že do 300 vydrží
Leganza 2,0 CDX (1997) černá
určitě tohle znáte, ale pěkně se tu vybírají a hlavně je hned vidět jak to vypadá:
http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfi ... typ%20KLAV
hlavě tyhle by byly celkem brutální: MAM W2 Black
http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfi ... typ%20KLAV
hlavě tyhle by byly celkem brutální: MAM W2 Black
Leganza 2,0 CDX (1997) černá
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, to je paráda...já bych bral na Sedana ALUTEC Cult 4, nebo OZ 35 Anniversary...samosebou 16''....na Kombi sice máme 16'', ale na něj by se mi líbily Borbet X8 Black, nebo OZ Canova Black...I když ty Zedry co máme jsou taky pěkný, jen by potřebovaly trošku renovace
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza