Pneu???
Moderátor: Blue Lanos
Pneu???
Potreboval bych poradit zda ma nekdo zkusenosti se znackou pneu Goodride,potrebuju nove letni pneu a tak nechci koupit zadnej smejd... Jejich cena je dost nizka tak prave aby to nebyli nejaky smecka...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
Tak chlapci,chci objednat tyto gumy a nevím jestli je to ok nebo jestli máte někdo špatný zkušenosti s tímto pneu?cena je mooooc fajn tak co mě poradíte http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=vy ... idka=19004
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Klikni a uvidíš kdo jsem
No nevím, celoroční pneu asi nebude úplně to pravý, zima je o směsi takže v létě se bude hřát a ubývat a v zimě to taky asi nebude to pravý ořechovýGoose píše:Nevipadaj spatne...Pireli je podle me dobra znacka...celorocni je taky dobrej napad...
A GODRIDE to bude nějaká čínská bačkora..... abys nebyl zklamanej. To já bych radši něco evropskýho, tam je přece jen větší záruka kvality Pneu je to jediný, co spojuje auto se silnicí a čím lépe to dělá tím větší bezpečnost. On takovej ťukec když nedobrzdíš je za 10 - 20 tis. a možná právě dobrá guma by ti tenhle náklad ušetřila, takže by se určitě vyplatila lepší a dražší...
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Vzdyt taky ten muj prispevek o gumach Goodrich nebo co je uz taky z brezna...ted to nacnul MiSedl s tema celorocnima...je fakt,ze asi prd vydrzi ale pro cloveka co najezdi za rok 1000 km idealni...nemusi prezouvat a nejakej cas mu vydrzi...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
ono je pravda ze nemusi je prezouvat ale MiseDl celorocky nema schvaleny tutiz je tam ani nemuze dat
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Dík,já už je stejnak objednal.jen jsem chtěl jistotu,že jsem neudělal úplnou blbost a to asi ne.
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
Klikni a uvidíš kdo jsem
Klikni a uvidíš kdo jsem
- Hanzy
Tak vcera se tak brouzdam a koukam v nasem inzertnim Avizu na netiku a koukam na pneu a narazil jsem na Michelin Pilot HX W95 225/55/16 vzorek 5mm cena 3000kc a tak jsem dnes na ne kukl a mam je doma,vypadaji dost dobre a to bude ficak.....
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Hanzy bacha na rok výroby lebo 3 roky sú max a potom máš len tvrdú gumu ktorá stojí za milú kedveš tak bacha na bacha a pozri rok pečenia to je rohodujúce a nie hlbka dezénu Mám osobné skúsenosti a fakt mal som 5 ročné gumy a keď zapršalo tak som bol ako na lade a brzdná dráha asi nemusím komentovať takže cena dobrá ale aby to nebol zajac vo vreci
- Hanzy
No uvazoval jsem ze je letos vymenim za 17ky nebot tohle neni az tak obvykly rozmer ale natrefil jsem.Jinak starsi jsou ale mam z lonska jeste starsi Goodyear 205 a drzi jak pribite u tech letnich to zas takovy problem neni jako u zimnich a kdyz budou klouzat tak pudou ale pochybuju nebot o nich pisou same chvasty a stala jedna kolem 5000kc za ty prachy...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG