Dakujem zucastnenym, rady pomohli

Moderátor: Blue Lanos
ppp píše:conpet -> po zapnuti svetiel zacvakaju motorceky nastavovania svetiel. TIe sa dostanu pod prud az ked zapnes stretavacky a vtedy sa pokusia doladit. Ani pri dialkovych nie su pod prudom. A tomu ze silovy prud ide cez prepinac stretavacky/dialkove kludne ver. U mna uz teda nie ale neziskal som tym ovela viac nez pol volta na ziarovkach. Akurat mam pod kapotou riadnu melu v kabloch)).
Jupi -> budem musiet tu elektrinu este skontrolovat, len je na to malo casu a hlaven chuti najma teraz ked je uz chladno :/.
Inac mne na skodovke v servise aj na stk vzdy nastavili svetla tak ze ma vyblikavali aby som neoslnoval. A to este bez zataze na prednom sedadle.
kasma -> bojim, bojim o paraboly aby sa im nieco od tych 100w nestalo. Ako dlho s tym jazdis? O kontrolu policajtov alebo na stk sa nebojim, nech si skusia vymontovat ziarovku na espere. Aj ked naposledy som ich mal vymenene za pol hodiny
.
Myslim si, ze tie 100W ziarovky tomu len pomohli. Prva packa vydrzala necele 4 roky (pouzivali 100W ziarovky). Ta druha uz drzi 7. rok a vpohode. Medzi tym som zacal jazdit o dost viac a ja na rozdiel od povodneho majitela svietim vzdy, ked je auto vpohybe... Problem je, ze spinanie takych velkych prudov (2x100W => 16,66A oproti 2x55W => 9,166A) sposobuje iskrenie na kontaktoch a tie sa tym nicia. Cim vacsi prud, tym vacsie opotrebenie.kasma píše: Jupi --> myslis si ze ta packa na prepinanie svietiel odisla kvoli 100 w ziarovkam? Nemohlo to byt proste nejake opotrebovanie packy?
Ak ano, tak mi prosim vysvetli preco... Necham si poradit. A pisal si ze sa pokazila len packa, o parabolach si sa nezmienil...
O tu packu sa neboj... Nemyslim si ze by na tu packu vplyvali tie ziarovky.Stanleyk píše:Ano kontroloval.. Skor sa bojim teraz tej packy
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |