Moderátor: Blue Lanos
Tohle se mi taky stalo, ze nesly ty svicky vubec povolit. Zrusil jsem na tom svickac. Ten obycejnej hlinikovej nebo z ceho to je. Zajel jsem na benzinku, koupil novej a pak jsem to uz povolil. Chtelo to jenom vetsi paku.Reverend píše:Vidim temu sviecky, tak prilozim svoju otazku:
Ako na to, ked sa svieckam nechce von? (na svieckovy kluc je udelena dost velka sila a sviecka nie povolitAku fintu na to
)
tak tak, ty klice z marketu a benzinek sou na prd, je potreba poradna kulatina a paka, jinak to jde hodne blbepetrm píše:tak na tohle bacha taková zalomená svíčka v hlavě je svinstvo chce to zalévat ji nějakým sprejem na povolování a nechat ho působit třeba do druhého dne a pak opatrně zabrat jako na povolení a pak zase na utažení a samozřejmě je na to potřeba pořádný klíč nejlíp gola a nástavec a jemným zvyšováním síly se pokusit ji uvolnit
jj, kde nepomůže hrubá síla, pomůže ještě hrubší síla, kde nepomůže kladivo, pomůže ještě větší kladivomilosh píše:tak tak, ty klice z marketu a benzinek sou na prd, je potreba poradna kulatina a paka, jinak to jde hodne blbe
jeden chlapek co chtel vymenit svicky mi jednou rekl, kdyz do ni poklepu tak povolipetrm píše:držím palce opatrně abys ji nezlomil nebo neutrh
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |