Poradte mi prosim s kupou

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

mrk
Kontaktovat uživatele:

Re: Moj nazor

Příspěvek od mrk »

MilanK píše:nestras ! Lanos narozdiel od Espera je pozinkovany, takze nehrdzavie (len tak bezdovodne)
Tak potom Lanos je priam uzasne auto skoda ze sa mi nepaci .. Nic v zlom...[/quote]

no to si zistil dost neskoro, co ??? :lol:
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Reklama

mirec

Příspěvek od mirec »

MilanK píše:JA som kupil Espero z 96 naj. 60 000km. . a som uplne spokojny , pohodlne a na moje prekvapenie velmi spolahlive auto . Mam ho rok a okrem doliatia nemrznucej kvapaliny nepotreboval ziadnu opravu . No musis aj zhodnotit od koho to auto kupujes . Lebo je rozdiel 90 000 km urobenych sviatocne a 90 000 km pretekarkym stylom .
Nejake predsudky proti daewam su hlupost, z mojej skusenosti . V tej cene kupis tak mozno feliciu a ta sa neda porovnavat s Lanosom .
Jediny problem je hrdza , no aj to sa da odstranit a mimochodom felicie hrdzavej tiez .
Stastnu ruku pri vybere ...
Ja som kupil a mal 97 000 km.ale tiez som spokojny. je to komfortne vozenie a aj super spotreba.Svagor ma octaviu.Vcera sme to akurat preberali a povedal aj on ze espero je lepsie.
MilanK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MilanK »

mrk píše:
MilanK píše:nestras ! Lanos narozdiel od Espera je pozinkovany, takze nehrdzavie (len tak bezdovodne)
Tak potom Lanos je priam uzasne auto skoda ze sa mi nepaci .. Nic v zlom...
no to si zistil dost neskoro, co ??? :lol:[/quote]

Ani nie mam Espero
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

petrm píše:...podle mě je Lanos a Matiz nejspolehlivější z této generace ještě starého daewoo :lol: :lol:
Svata pravda
;) :D
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

vsetci chvalia ale zabudli povedat yer kvalita plastov o ktorej pisem vzdy ked sa niekto pyta, v lete je to pohoda ale mne sa v zime ozyvaju od niekal zo zadnej casti take buchoty plastu o plast, niejako moc ma to netrapi ale rad by som to odstranil podlepenim. dalej niesu plasty (ako vsetky auta v tejto cenovej kategorii) odolne voci poskrabaniu.

Ak by si ho siel kupovat pozri si ako je osuchany interier. podla toho zistis kolko ludi sa v najcastejsie vozilo a da sa aj priblizne zistit ci je stav na tachjometri pravdivy. ak niekto odtocil iba 10 - 20000 km tak toho asi vela nezistis ale ak je odtocenych viac km tak bude intzerier uz dost opotrebovany hlavne volant a riadiaca paka.
Ale aj tu zasa moze byt klamlive ci auto jazdilo v meste alebo na dlhsie trate.
no je toho skratka viac na co si treba pozriet ockom.
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
Michal22

Příspěvek od Michal22 »

Smells píše:Michal22 nedelas nahodou OP na Proshare ? ;)
co je OP a Proshare?

A dakujem Vám za vsetko.Dufam že sa stretneme na nejakom zraze a tam mi to auto potom rozpitváte do posledného šroubu.

:P

Brutálne sa mi na tomto fóre lubi.Ked som bol niekedy na nejakom fóre, tak som čakal 5 až 10 dní na odpoveď.Ale musim povedať že su tu ozaj super ludia ktorí hned poradia.

;)
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Michal22 píše:Brutálne sa mi na tomto fóre lubi.Ked som bol niekedy na nejakom fóre, tak som čakal 5 až 10 dní na odpoveď.Ale musim povedať že su tu ozaj super ludia ktorí hned poradia.
Tu si ešte užiješ:-)))
Ardy

Příspěvek od Ardy »

Aj ja som sa tešil z prvích odpovedí :lol:

Ja som kupoval mojho Lanosa v januári za 134 000.- ma 90 tis.

Kukni mu poriadne na zuby.
Potom foto a dalšie poznatky prosím... :D
Ohľadom elektriky ti rád pomôžem. ;)
Lanos S 1.5 8V, r.v. 98, Sedan, bledozelená metalíza 43U, modré podsvietenie palubovky.

http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=54
Blue Lanos

:lol: sakra som tu skoro patriot (snad aj Vado) co ma lanosa uz skoro 8 rokov :shock: a mam asi najmenej km :lol: :lol: Ale nie ze by mi to nejak prekazalo :oops:
Ale co viem isto aj o dost drahsie kupeneho :D
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
Smells

Příspěvek od Smells »

Blue Lanos píše::lol: sakra som tu skoro patriot (snad aj Vado) co ma lanosa uz skoro 8 rokov :shock: a mam asi najmenej km :lol: :lol: Ale nie ze by mi to nejak prekazalo :oops:
Beztak mas vic jak ja tak se moc nenaparuj :D :lol:
Obrázek
Škoda Felicia 1.3,40 kW,1995
Ex Daewoo Lanos 1.5 S, r.v.2000,barva 56U - "kemr" :-)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

no jenže on je o dva roky starší ;)
vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Blue Lanos píše::lol: sakra som tu skoro patriot (snad aj Vado) co ma lanosa uz skoro 8 rokov :shock: a mam asi najmenej km :lol: :lol: Ale nie ze by mi to nejak prekazalo :oops:
:lol: Vdaka za poklonu :lol:
Ja mam auto od aprila 2000, zachvilu ma teda 6-te narodeniny. Je sice model 98, ale som prvy majitel, kupoval som ho noveho. Cena bola skoro 3x Ardy :lol: . Zatial sa drzi. Ma nalietanych 77000 a okrem GO motora po zhruba 3000 km, vymeny predneho skla po uloveni mysiaka a vymeny zadneho dielu vyfuku ziadne vaecsie zavady ;)
Zatial o novom neuvazujem, celkom mi staci, vykonu ma akurat, tych 107 konikov tahat vie :lol: . Len tie tlmice uz by to chcelo vymenit, bo sa citim jak na lodi za burky :roll:

A urcite by som nesiel do nejakych fobii, ibiz a podobnych malych aut, ja by som tam totiz nenastupil, ale musel by som si tie auta obuvat :oops:
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Blue Lanos

Smells píše:
Beztak mas vic jak ja tak se moc nenaparuj :D :lol:
:lol: hochu len som si isty, ze ho nemas od 98 roku :roll:
Obrázek
Michal22

Příspěvek od Michal22 »

Ardy píše:Aj ja som sa tešil z prvích odpovedí :lol:

Ja som kupoval mojho Lanosa v januári za 134 000.- ma 90 tis.

Kukni mu poriadne na zuby.
Potom foto a dalšie poznatky prosím... :D
Ohľadom elektriky ti rád pomôžem. ;)

Diky moc vsetkym.Uz som volal s tým chlapíkom že ho teda beriem a on mi povedal že ced ako sa ja rozhodnem ale že budem určite spokojný.
Tak v to dúfam lebo idem z Handlovej až do Prešova preň. 6.5 hod. vlakom.Tak dufam že ho kupim lebo neviema ako pojdem spat.Autobusy a vlaky spat som si ani nepozeral.Lebo dufam že pojdem na LANOSKOVI :lol: ;)
Blue Lanos

;) Tak prajem stastnu kupu a stastnu cestu domov ;)
No a potom studuj aj www.lanosclub.com
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „LANOS“