Tak potom Lanos je priam uzasne auto skoda ze sa mi nepaci .. Nic v zlom...[/quote]MilanK píše:nestras ! Lanos narozdiel od Espera je pozinkovany, takze nehrdzavie (len tak bezdovodne)
no to si zistil dost neskoro, co ???
Moderátor: Blue Lanos
Tak potom Lanos je priam uzasne auto skoda ze sa mi nepaci .. Nic v zlom...[/quote]MilanK píše:nestras ! Lanos narozdiel od Espera je pozinkovany, takze nehrdzavie (len tak bezdovodne)
Ja som kupil a mal 97 000 km.ale tiez som spokojny. je to komfortne vozenie a aj super spotreba.Svagor ma octaviu.Vcera sme to akurat preberali a povedal aj on ze espero je lepsie.MilanK píše:JA som kupil Espero z 96 naj. 60 000km. . a som uplne spokojny , pohodlne a na moje prekvapenie velmi spolahlive auto . Mam ho rok a okrem doliatia nemrznucej kvapaliny nepotreboval ziadnu opravu . No musis aj zhodnotit od koho to auto kupujes . Lebo je rozdiel 90 000 km urobenych sviatocne a 90 000 km pretekarkym stylom .
Nejake predsudky proti daewam su hlupost, z mojej skusenosti . V tej cene kupis tak mozno feliciu a ta sa neda porovnavat s Lanosom .
Jediny problem je hrdza , no aj to sa da odstranit a mimochodom felicie hrdzavej tiez .
Stastnu ruku pri vybere ...
no to si zistil dost neskoro, co ??? [/quote]mrk píše:Tak potom Lanos je priam uzasne auto skoda ze sa mi nepaci .. Nic v zlom...MilanK píše:nestras ! Lanos narozdiel od Espera je pozinkovany, takze nehrdzavie (len tak bezdovodne)
Svata pravdapetrm píše:...podle mě je Lanos a Matiz nejspolehlivější z této generace ještě starého daewoo
co je OP a Proshare?Smells píše:Michal22 nedelas nahodou OP na Proshare ?
Beztak mas vic jak ja tak se moc nenaparujBlue Lanos píše: sakra som tu skoro patriot (snad aj Vado) co ma lanosa uz skoro 8 rokov a mam asi najmenej km Ale nie ze by mi to nejak prekazalo
Ale co viem isto aj o dost drahsie kupeneho
Vdaka za poklonuBlue Lanos píše: sakra som tu skoro patriot (snad aj Vado) co ma lanosa uz skoro 8 rokov a mam asi najmenej km Ale nie ze by mi to nejak prekazalo
hochu len som si isty, ze ho nemas od 98 rokuSmells píše:Beztak mas vic jak ja tak se moc nenaparujBlue Lanos píše: sakra som tu skoro patriot (snad aj Vado) co ma lanosa uz skoro 8 rokov a mam asi najmenej km Ale nie ze by mi to nejak prekazalo
Ardy píše:Aj ja som sa tešil z prvích odpovedí
Ja som kupoval mojho Lanosa v januári za 134 000.- ma 90 tis.
Kukni mu poriadne na zuby.
Potom foto a dalšie poznatky prosím...
Ohľadom elektriky ti rád pomôžem.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |