Docent píše:Pánové, stejně mne fascinujete (beze srandy a ironie), jak se auto na cenové úrovni Trabanta za bolševiků pokoušíte dostat mezi Jaguáry...
Já mám tu smůlu, že musím dojíždět dost daleko do práce, takže potřebuju něco s minimálními provozními náklady a vysokou spolehlivostí... To Matýzek je, ale kupovat mu speciální pružiny, tlumiče atd... Někdo holt má rád holky, jinej zas Matýzky
.
Ja bych se nad tim neudivoval, to je o prioritach, moznostech, ... ty mas prioritu s tim dojizdet za minimum, jiny ma zase neco jineho. V ondrasove pripade mi prijde sympaticky, ze vsechno dvakrat zvazi, ma to promysleny a imho to ani neni tak o rychlosti, jizdnich vlastnostech, ale hlvane v radosti z realizace
a kazdej se realizujem nejak - on ani jemu podobni, tim nikomu neublizujou, utracej svoje prachy a jeste sem davaj navody ...
ja skoncil u mateze tim, ze mam na leto siroky kola - jednak lip vypada a v rychlostnim rozmezi jaky pouzivam i lepe jede (drzi, brzdi, gumy lip odvadi vodu, ...) ... spotrebu na mnou ujete kilometry az tak neresim, pac ja mam 12tkm/rok ...