Zvenku bych na to vzal sterku a zevnitr bych to utrel normalne hadrou.

Dobra rada nad zlato, ze.

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
zkus Autoland ve Slusticich u Prahy, kdyz jsem tam kupoval servocerpadlo tak tam nejaky mel, ale pozor zmer si prumer remenice.misaaa píše:Když už se bavíte o té klimatizaci, nevěděl by jste někdo o kompresoru na Nubiru I (kde, kdo, za kolik)? Nefunguje klima a je to kompresorem, vždycky to z něj uteče všechno...
A kdo ti řekl že je to kompresorem na Daewech je to z 95% chladič klimatizace jedině že by to bylo auto potvrzující víjímkumisaaa píše:Když už se bavíte o té klimatizaci, nevěděl by jste někdo o kompresoru na Nubiru I (kde, kdo, za kolik)? Nefunguje klima a je to kompresorem, vždycky to z něj uteče všechno...
No hoši.. Jestli věříte tomu, že kompresor maže médium, tak to z vás dělají akorát blbce... komresor má stálou olejovou náplň, a ten olej spolu s médiem v malém množství běhá dokola chladicím okruhem, zeptejte se některého chlaďaře, vysvětlí vám to.Pavel Beneš píše:tak jak jsem psal na začátku že mi spíná klima až za chvíli, v servisu mi řekli, že je to tím, že je tam málo náplně a pojistný ventil hlídá, aby se nezadřel kompresor ( maže ho medium) tak nevím, asi to hodím na naplnění a když to nepomůže, uškrtím je na klíňáku...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |