Jsem rád, že si ode mě konečně něco pochytilAkri píše:Tak to se i ja pripojuji, mne to taky nedelalo
Asi jsem to chytl od Tebe
Pocukávání auta
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja to vedel, te bylo cejtitMareman píše:To sem byl já, tvá teta BrunhildaAnonymous píše:Jsem rád, že si ode mě konečně něco pochytilAkri píše:Tak to se i ja pripojuji, mne to taky nedelalo
Asi jsem to chytl od Tebe
Jinak k tematu -- mam nove kabely a tak uz to necuka, pockam az bude chladneji jeste posoudim, ale to je nebe a dudy, koupil jsem e z Tesla Blatna, i kdyz Palikx mi rikal, ze s nima nemaji zrovna moc dobre zkusenosti, tak uvidime
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Já vzduchovej filtr měnil před asi 3500 km, svíčky mám Brisky asi 1000 km........tak už sázím jen na kabelyšemík píše:Čau . Měl jsem podobný problém. Včera jsem vyměnil kabely a vzduchový filtr a zdá se že problém zmizel. Možná nejsem objektivní, ale myslí, že auto má klidnější chod. No ještě vyměnit ten prasklej výfuk.
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
a kontroloval si ty svicky? muze bejt jedna klidne spatnaMareman píše:Já vzduchovej filtr měnil před asi 3500 km, svíčky mám Brisky asi 1000 km........tak už sázím jen na kabelyšemík píše:Čau . Měl jsem podobný problém. Včera jsem vyměnil kabely a vzduchový filtr a zdá se že problém zmizel. Možná nejsem objektivní, ale myslí, že auto má klidnější chod. No ještě vyměnit ten prasklej výfuk.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Svíčky se chovaj tak jako ty starý. I ty starý byly ještě v pohodě S Briskama to jen líp táhne, ale co se týče cukatury, tak je to stejnýAkri píše:a kontroloval si ty svicky? muze bejt jedna klidne spatnaMareman píše:Já vzduchovej filtr měnil před asi 3500 km, svíčky mám Brisky asi 1000 km........tak už sázím jen na kabelyšemík píše:Čau . Měl jsem podobný problém. Včera jsem vyměnil kabely a vzduchový filtr a zdá se že problém zmizel. Možná nejsem objektivní, ale myslí, že auto má klidnější chod. No ještě vyměnit ten prasklej výfuk.
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive