Anténa...
Moderátor: Blue Lanos
- j.verny
- Kontaktovat uživatele:
Prut...
Tak to jsem nevěděl... No, nevadí. Koupil jsem jinou anténu (celou). Nebylo to tak hrozný, platil jsem necelých 700,- Kč. Není to orig., ani značková, ale funguje...
Espero 1.8 CD, černá metal., Korea, plná výbava... Jsem happy
- Reklama
tak se mi v mycce zlomil prut. Vysouva se ted jakoby donekonecna. Chvili..takze kdyz si koupim tenhle prut za 350,- http://www.autodilykrc.cz/eshop/daewoo/ ... 3&pocet=36 tak to bude v pohode? Ten plastovej "remen" je taky K.O.
To by vypadalo asi pekne hnusne, kdyz se o tu antenu budes aspon malinko starat tak ti vydrzi hodne dlouho.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
To presne nevim , ale asi bude potreba tu antenu vyndat ven , par lidi to delalo, tak snad poradi, me porad chodi ta puvodni - obcas ji striknu WDckem
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Antena musi ist von. Niezeby jej neslo vymenit prut aj tam kde je, ale to by bolo ako robit go motoru cez vyfuk .
Inac mne sa antena po oprave po case paradne zasekla a zistil som ze sa zasekla tymi genialnymi zarezmi v kolese na ktore sa namotava ozubnica prutu o tie "dierky" v kryte ktore tam ostali po vyfuknuti v lise. Takze ked to budete mat rozorbate odporucam kryt zvnutra pekne vyhladit smirglom.
Inac ked som to potom skladal nemal som ziaden olej po ruke okrem motorveho (ten radsej odlozim do motoru) a kvapaliny do posilovaca. SKusil som kvapalinu a funguje na jednicku . Ved aj to je olej . Inac aj dobre cisti a ozivuje plasty (mazal som aj klucku na dverach).
Inac mne sa antena po oprave po case paradne zasekla a zistil som ze sa zasekla tymi genialnymi zarezmi v kolese na ktore sa namotava ozubnica prutu o tie "dierky" v kryte ktore tam ostali po vyfuknuti v lise. Takze ked to budete mat rozorbate odporucam kryt zvnutra pekne vyhladit smirglom.
Inac ked som to potom skladal nemal som ziaden olej po ruke okrem motorveho (ten radsej odlozim do motoru) a kvapaliny do posilovaca. SKusil som kvapalinu a funguje na jednicku . Ved aj to je olej . Inac aj dobre cisti a ozivuje plasty (mazal som aj klucku na dverach).
- whisky22
- Kontaktovat uživatele:
http://nubira.autokacik.pl/
sekcia:PORADY
sekcia:NAPRAW SAM
sekcia:Walka z anteną elektryczną
Tam to mas vsetko vyfotene
sekcia:PORADY
sekcia:NAPRAW SAM
sekcia:Walka z anteną elektryczną
Tam to mas vsetko vyfotene
"Milan" Leganza 2,0 CDX full vybava, color 69U, LPG Lovato-Lovtec, model98, 183000 km + Babetta r.1995
- whisky22
- Kontaktovat uživatele:
Musis to vytiahnut aj z tou hlinikovou trubkou z toho cierneho krytu. Ide to dost tazko, strekni tam nejahe WD alebo nieco podobne a skus s tym krutit a zaroven tahat. Je to tam len narazene asi 3-5 cm.
"Milan" Leganza 2,0 CDX full vybava, color 69U, LPG Lovato-Lovtec, model98, 183000 km + Babetta r.1995
Tak nevim. Jsem to cely rozebral, vycistil od sajratu, namazal silikonem. V prutu problem neni, jde zasunovat lehce. Ale zda se mi, ze to jde ztuha v tom "bubnu" kam se staci ten reminek. Tak sem se nasral, antenu rucne zasunul, vypnul privod proudu k ni a mam klid. Zatim.. Nejaky stanice tam naladim, tak co..
- whisky22
- Kontaktovat uživatele:
rimsy píše:Tak nevim. Jsem to cely rozebral, vycistil od sajratu, namazal silikonem. V prutu problem neni, jde zasunovat lehce. Ale zda se mi, ze to jde ztuha v tom "bubnu" kam se staci ten reminek. Tak sem se nasral, antenu rucne zasunul, vypnul privod proudu k ni a mam klid. Zatim.. Nejaky stanice tam naladim, tak co..
Keby si to chcel nahodou vyhadzovat, tak by sa mi hodili tie dve ozubene kolecka co tahaju ten prut.
Hlinikova rurka ide z plastoveho krytu vytiahnut po vyskrutkovani dvoch skrutiek na vystupku plastoveho krytu v ktorom je zasunuta ta rurka.
Prut z nej potom ide vytiahnut. Ja som mal prut este rozobraty uplne ale to uz je destruktivna akcia (utrhne sa ciapocka a potom to ide, nazad som ju priletoval a drzi). Inac cely mechanizmus treba rozobrat a vycistit a ako som pisal zahladit nerovnosti vzniknute vyfuknutim krytu (take kolieska v plaste)). A namazat nejakym olejom alebo riedkou vazelinou. POtom to pojde lahko. Ja mma prut nadvakrat zlomeny a nemam problem prut zasunut dvoma prstami. Samorejme az po vybrati motorceka pretoze ten spolu so snekom bubon blokuje.
Prut z nej potom ide vytiahnut. Ja som mal prut este rozobraty uplne ale to uz je destruktivna akcia (utrhne sa ciapocka a potom to ide, nazad som ju priletoval a drzi). Inac cely mechanizmus treba rozobrat a vycistit a ako som pisal zahladit nerovnosti vzniknute vyfuknutim krytu (take kolieska v plaste)). A namazat nejakym olejom alebo riedkou vazelinou. POtom to pojde lahko. Ja mma prut nadvakrat zlomeny a nemam problem prut zasunut dvoma prstami. Samorejme az po vybrati motorceka pretoze ten spolu so snekom bubon blokuje.