Mam taky dojem, ze el. anteny ani viac ako 7-8 rokov asi nevydrzia.
Moderátor: Blue Lanos
na moji Leganze se ten central chova uplne stejne. Nekdy ho musim prilozit uplne ke dverim a ani pak nechce fungovat a nekdy klidne 5 metru od auta uplne v pohode. Je to celkem divne a nevim jestli to muze mit nejaky vliv, ale zda se mi, ze kdyz jezdim delsi trasy a motor drzim ve vyssich otackach, tak pak DO funguje ok. Kdyz jezdim kratsi trasy a motor moc nevytacim, tak mne prijde ze to nechce fungovat. Nemuze to mit treba neco spolecneho s baterkou a dobijenim? Ta antena co tam je taky nekde musi brat stavu nebo ne? ...jen takovy napad, jsem celkem lama pokud jde o autaRadoslav Hološka píše:Antenu som rozchodil premazanim,uz ju vysuva aj zasuva celu. Taktiez mam novy spinac spiatocky. Jedine,co ma este trapi je DO od centralu/alarmu. Zvnutra auta DO zamyka aj odomyka bez problemov,zvonku vobec,ani 2cm od auta! Antenku v riadiacej jednotke alarmu pod laktovou opierkou som skusal naklopit hocijako,aj vybrat a vsunut naspat a nepomohlo. Co s tym? Mam tam nechat dorobit nejaky iny alarm/central a tento original Daewoo vyradit z cinnosti? Xcem mat central na DO,nie otvarat auto klucom...
Zkus třeba parkovat jinde, u nás ve městě je hned několik míst, kde buďto celý den nebo v určitou denní dobu dalkáč nefunguje, protože je tam poblíž nějaká silná vysílačka, která to ruší...feejay píše:Oprasujem stary problem - neprisiel zatial niekto na to, ako zlepsit ten dosah dialkoveho? Mne to zacalo robit asi pred tyzdnom.. jednoducho prestalo otvarat na dialku.. musim takmer vzdy iba klucom.. vymena bateriek nepomohla tiezAlebo sa s tym uz neda nic robit, a iba dat nove vsetko?
Dik
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |