Uz mame Leganzu 2.2 CDX.

Moderátor: Blue Lanos

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Ja mam el. antenu 6 rokov v lanose nejaku ELN alebo tak nejak. Mazem ju pravidelne na udrzbu sa stazovat nempze a aj napriek tomu sa odmieta zasunut cela a aj ked sa jej to podari tak uz vydava take strasidelne zvuky ako keby zuby na nejakom koliesku vo vnutry uz preskakovali. Tak uz cakam len kedy sa prestane upne bud vysuvat alebo sa nezasunie.... novy stoji tusim 1600sk :roll: nemam teraz take zbytocne prachy takze musi este vrzat dalej :D
Mam taky dojem, ze el. anteny ani viac ako 7-8 rokov asi nevydrzia.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Nexie ma jinou antenu.bohužel.a dokonce ani motorek neni stejný.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Antenu som rozchodil premazanim,uz ju vysuva aj zasuva celu. Taktiez mam novy spinac spiatocky. Jedine,co ma este trapi je DO od centralu/alarmu. Zvnutra auta DO zamyka aj odomyka bez problemov,zvonku vobec,ani 2cm od auta! Antenku v riadiacej jednotke alarmu pod laktovou opierkou som skusal naklopit hocijako,aj vybrat a vsunut naspat a nepomohlo. Co s tym? Mam tam nechat dorobit nejaky iny alarm/central a tento original Daewoo vyradit z cinnosti? Xcem mat central na DO,nie otvarat auto klucom... :cry:
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Jestli jsi měnil baterku v do a hral si s antenou dalky tak je to asi špatný.Tak klidně namontuj jinej alarm a tohle jen odpoj.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Wolruf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolruf »

Radoslav Hološka píše:Antenu som rozchodil premazanim,uz ju vysuva aj zasuva celu. Taktiez mam novy spinac spiatocky. Jedine,co ma este trapi je DO od centralu/alarmu. Zvnutra auta DO zamyka aj odomyka bez problemov,zvonku vobec,ani 2cm od auta! Antenku v riadiacej jednotke alarmu pod laktovou opierkou som skusal naklopit hocijako,aj vybrat a vsunut naspat a nepomohlo. Co s tym? Mam tam nechat dorobit nejaky iny alarm/central a tento original Daewoo vyradit z cinnosti? Xcem mat central na DO,nie otvarat auto klucom... :cry:
na moji Leganze se ten central chova uplne stejne. Nekdy ho musim prilozit uplne ke dverim a ani pak nechce fungovat a nekdy klidne 5 metru od auta uplne v pohode. Je to celkem divne a nevim jestli to muze mit nejaky vliv, ale zda se mi, ze kdyz jezdim delsi trasy a motor drzim ve vyssich otackach, tak pak DO funguje ok. Kdyz jezdim kratsi trasy a motor moc nevytacim, tak mne prijde ze to nechce fungovat. Nemuze to mit treba neco spolecneho s baterkou a dobijenim? Ta antena co tam je taky nekde musi brat stavu nebo ne? ...jen takovy napad, jsem celkem lama pokud jde o auta
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Tak to s tym vytacanim motora je zaujimave,ked uz ma aj toto suvis,korejci su potom tazki logici...
Dam namontovat iny central/alarm,v Nexii mam Metu a som spokojny.
goror

Příspěvek od goror »

kamos ma tiez leganzu a s tym centralom nema problem ,akurat ze nema taky dosah ako napr.espero alebo nexia ,funguje asi tak do 7metrov ,malo by to byt kvoli tomu aby vam dajaky zlodejickovia neodsledovali kod zamykania,
jedine vymenit tu baterku co tam je ,a ak tam je nova tak by som ju premeral ci je vobec dobra
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
feejay
Kontaktovat uživatele:

Re: Uz mame Leganzu 2.2 CDX.

Příspěvek od feejay »

Oprasujem stary problem - neprisiel zatial niekto na to, ako zlepsit ten dosah dialkoveho? Mne to zacalo robit asi pred tyzdnom.. jednoducho prestalo otvarat na dialku.. musim takmer vzdy iba klucom.. vymena bateriek nepomohla tiez :? Alebo sa s tym uz neda nic robit, a iba dat nove vsetko? :roll: Dik
ex Leganza ´98

predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
Slam

Příspěvek od Slam »

feejay píše:Oprasujem stary problem - neprisiel zatial niekto na to, ako zlepsit ten dosah dialkoveho? Mne to zacalo robit asi pred tyzdnom.. jednoducho prestalo otvarat na dialku.. musim takmer vzdy iba klucom.. vymena bateriek nepomohla tiez :? Alebo sa s tym uz neda nic robit, a iba dat nove vsetko? :roll: Dik
Zkus třeba parkovat jinde, u nás ve městě je hned několik míst, kde buďto celý den nebo v určitou denní dobu dalkáč nefunguje, protože je tam poblíž nějaká silná vysílačka, která to ruší...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
HusarJan

Příspěvek od HusarJan »

Ahoj skús pozret tú skrinku s tou anénou čo je pod laktovou opierkou skus hu rozobrat ak sa dá a popozerat plošák či tam nie je niekde studený spoj alebo oxidácia a hlavne v prívode antény ja chcem vyskúšat tu anénu dat na strechu aby to malo lepší dosah skúsim sa s tým niekedy pohrat dam potom vediet či sa to zlepšilo. Mne to tiež niekedy blbne raz to otvorím z desiatich metrov a raz z dvoch cm ;) ešte prestrekni zásuvku neakým spreom na kontakty tak hodne zdaru nech Ti to fachčí -i
feejay
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feejay »

Jj, dik, nejako sa na to teda pozriem, lebo to je katastrofa.. samozrejme akurat ked prsi a clovek sa rychlo potrebuje dostat do auta, tak nie.. musim s troma taskami otvarat klucom :roll:
ex Leganza ´98

predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
HusarJan

Příspěvek od HusarJan »

No tak to Ti nezávidím a hlavne ked,je ešte tma :( ked to pozreš daj vediet čauko ;)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Hošani klídek to tady u nás robí každému a ani Kráska není vyjímka :D Jo baterku som taky menil a nič proste dakedy aj 100m a dakedy len tesne pri okne a to som už mal skrinku s anténou odkrytú a vonku zo šuflíka a aj tak to si to riobí čo chce 8) Janko až skúsiš tu anténu tak to nahoď Já už o tom tiež rozmýšlal ale zatial nebol čas a tak dáme súťaž kdo skôr -i
HusarJan

Příspěvek od HusarJan »

Peto neviem či to stihnem ešte v tomto roku lebo sa mi akosi nechce máme vela roboty a chodím neskoro domou a potme už hov... spravým :D
atrej

Příspěvek od atrej »

Včera omylom som sa uzavrel v aute. Pri otváraní dverí som zavadil do centralného uzatvárania na páčke otvárania dverí. Klúč som vytiahol zo spínacej skrinky, v tom sa spustil alarm. Najprv som nevedel čo robiť, lebo som sa zľakol čo sa deje, potom ma napadlo stlačiť UNLOCK na kľúči a bolo ticho. Ostal som prekvapený. Asi po prvýkrát je to tak vo všetkom, keď to nečakáš. Ale je milé, že to má funkčný alarm.
Leganza 2,2 CDX r.v. 2000, LPG
Mitsubishi Pajero, L200 r.v.2005
Dácia Sandero Stepway DCi r.v.2013
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“