Tak chlapi dnes jsem sehnal novej kabel od cívky k rozdělovači Namontoval nejelo protože včera za tmy jsem špatně vrátil rotující palec dal sem ho blbě mám značku DAS a ten má na sobě drážku nejde dát jinak musí jít nasunout velmi lehce poté auto hned chytlo bez problému..Po menším projetí cca 2km sem auto odstavil na kraj a nechal bezet na volnoběh a asi po 1 minutě lehlo a to nemelo auto zadný otřes(stálo) pak sem asi 5x skousel točit a nic až na po 6 Sem z toho zmatený
Je nějaká možnost ještě něco prověřit ? Jak třeba přímo tu opto závoru změřit ? Kabely sem všechny porozpojoval a očistil všechno je ok .
Na diagnostice byla závada snímač otáček váčkové hřídele.
Vypínání motoru za jízdy a rozsvícení kontrolky check
Moderátor: Blue Lanos
-
- Reklama
-
Re: Vypínání motoru za jízdy a rozsvícení kontrolky check
Chlapi a zvládnu sám tu výměnu rozdělovače? nemusí se tam potom něco nastavovat pootočením rozdělovače? předstih apod. ? Nebo to jen klasicky vymeňim zandám a jedu dál ?
Našel jsem chlápka tady u nás co ho prodává za 1000,-Kč z matize co byl bouraný na prdel.
edit: teď jsem absolvoval jízdu s matýskem do obchoďáku Neumřel čili zvládl 10 km bez problémů divné dříve to už udělal ... Po cestě zpátky mě ještě napadlo jej protáhnout Tak jsem mu dal čočku trošku na dvojku 50km/h a na trojku 90km/h hodně vysoké otáčky z výfuku po příjezdu jeste pri protůrování vyšel černý kouř snad mu to trošku prospělo vyhnání pavouků s výfuku
Našel jsem chlápka tady u nás co ho prodává za 1000,-Kč z matize co byl bouraný na prdel.
edit: teď jsem absolvoval jízdu s matýskem do obchoďáku Neumřel čili zvládl 10 km bez problémů divné dříve to už udělal ... Po cestě zpátky mě ještě napadlo jej protáhnout Tak jsem mu dal čočku trošku na dvojku 50km/h a na trojku 90km/h hodně vysoké otáčky z výfuku po příjezdu jeste pri protůrování vyšel černý kouř snad mu to trošku prospělo vyhnání pavouků s výfuku
-
Takže na radu palikxe sem se rozhodl, že vyměňím celý rozdělovač mám ho možnost mít za litr sice je jetý ale funkční prej.Tak jak se k tomu dostanu a vyměňím to tak udělám menší foto dokumentaci a pak vám to sem dám
-
Ahoj Tak dneska jsem vyměňul komplet rozdělovač
Sehnal sem jetý za 1000,-Kč při předání sem se divil .-) byla to značka MANDO čili velká výhra Namontoval jsem jej a na první šup matýsek chytl. A pak jsem ho testoval ujel jsem 20km a semtam stál čili hodinu byl nakpnutý motor a zatu dobu sme ujel 20 km a ani jediný zásek ani chcípnutí Takže za mě zatím luxus + ještě borec k tomu mi dal vysokonapěťové kabely.
Takže chcípání za jízdy na volnoběh škytnutí motoru a rozsvěcování kontrolky chceck bylo díky rozdělovači.
Sehnal sem jetý za 1000,-Kč při předání sem se divil .-) byla to značka MANDO čili velká výhra Namontoval jsem jej a na první šup matýsek chytl. A pak jsem ho testoval ujel jsem 20km a semtam stál čili hodinu byl nakpnutý motor a zatu dobu sme ujel 20 km a ani jediný zásek ani chcípnutí Takže za mě zatím luxus + ještě borec k tomu mi dal vysokonapěťové kabely.
Takže chcípání za jízdy na volnoběh škytnutí motoru a rozsvěcování kontrolky chceck bylo díky rozdělovači.