zaseknuty kufor
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: zaseknuty kufor
Taky se mi po dvou lete a 14 dní rozbil, ale protože nejezdím na ty jejich předražené servisní prohlídky, řekli mi, že zákonná lhůta 2 roky je fuč a že to musím uhradit. Chtěli po mě hrozných 2950,- vč práce... To jsem tu asi jediný, co? Máte někdo podobnou zkušenost nebo mi dáte radu, že jsem v právu? Díky za názory...
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ, zakoupen v Renocar Brno
- Reklama
Na SK je zaruka 2roky neobmedzene km.3roky a 100tisic.5rokou a 120tis.Bud mas origo orazene zarucne opravy alebo mas iny servis ktory daval origo nahradne diely(vtedy ti to musia vyreklamovat)Aspon u nas?A ak mas neorigo servis a diely,tak smola
Ono aj ked mas auto v zaruke je to na dlhe lakte nieco reklamovat(kolegova skusenost s Captivou)
Ono aj ked mas auto v zaruke je to na dlhe lakte nieco reklamovat(kolegova skusenost s Captivou)
2.0 VCDI LT+ 2013
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
no podle mně i kdybys jezdil na servisky do origo servisu tak nemáš nárok. Podělalo se to po 2letý záruční době ? Smůla. Já takhle nechal v záruce asi 3x vyčistit EGR ventil a když skončila, odešel úplně. Sranda za 6,5 tisíce. Ale beru to jako mojí blbost, měl jsem je ještě v záruce tlačit do výměny a né jenom vyčištění.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Jj, na servis ke známému, protože mu věřím. Opraví co má a nic jiného se tam nestane. Jednou jsem jim to tam dal a zjištění: na pravém stínítku ulomený kryt na zrcátko a další malé vyklopné zrcátko nedrží nahoře, zase cosi ulomené (to bylo vše nové a vím na 100% že jsem to neulomil) tak mne to dožralo Nic nedokážu. Asi pro známé co se jim to rozbilo nebo abych koupil nové.TIBI77 píše:Na SK je zaruka 2roky neobmedzene km.3roky a 100tisic.5rokou a 120tis.Bud mas origo orazene zarucne opravy alebo mas iny servis ktory daval origo nahradne diely(vtedy ti to musia vyreklamovat)Aspon u nas?A ak mas neorigo servis a diely,tak smola
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ, zakoupen v Renocar Brno
Tak druhy krat mi prestalo fungovat otvaranie piatych dveri , rozhodol som sa to opravit , podarilo sa , nasiel som si cas a tak napisem popis ako som to robil
- Přílohy
Chevrolet Orlando 2.0 VDCI 96 Kw strieborna metaliza
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
este jedna Thalia 2009 v garazi
po novom mamina ma ceed 2018
Pokračovanie nedá viac ako tri súbory
- Přílohy
spätná montáž - nebudem vysvetľovať
Samozrejme je dobré pred namontovaním všetkého naspäť vyskúšať si či to funguje
-
Zdravím. Kde by som vedel objednať túto súčiastku? Tiež mám problém s tým spínačom. Bolo to plné vody.
Dobrý návod děkuji udělal jsem to přesně tak a funguje zas jako nový.nahox píše:spätná montáž - nebudem vysvetľovať
Problém se spínačem v zadních dveřích asi časem potká všechny majitele Orla. Poptal jsem spínač u Opela a do dvou dnů by byl k dispozici za cenu 3.320 Kč i s montáží. Pokusil jsem se najít levnější a rychlejší řešení neb kufr se mi dařilo otevírat stále hůř. Použil jsem kvalitní kovové tlačítko za 150 Kč, které se vešlo do otvoru po org. spínači, kousek nerez plechu a tavné lepidlo na utěsnění. Ze všeho nejhorší byla demontáž plastového obložení ze zadních dveří. Ostatní byla hračka. Výhodou je, že případný návrat k původnímu provedení je možný.
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ