foxo - zakladovka, je istota, tak som ju pouzil, ale problem u teba nie je v zakladovke, ale v tom spreji. Je to smejd. Na brzdice netreba nic tepluodolne, tie sa ledva zohraju, kym nepouzivas auto ako Ivan alebo JRD, ale aj tam to nie je nic hrozne, pretoze hned za dostickami je piestik a na piestiku prachovka a manzeta a obe su z gumy a guma velke teploty nesnasa. A co znesie guma to znesie aj bezna farba.
A na kotucoch ak nejazdis divociny tiez prezije bezna farba, pretoze kotuc je na naboji, naboj je v lozisku a lozisko ma jednak vazelinu max to 150stC, kratkodobo mozno do 200, a ma prachovky (alebo skor gufera, ja neviem ako to v pripade lozisk nazvat) a tie su z gumy alebo silikonovej gumy a to znamena, max 180stC kratkodobo mozno 300. A to zvladne fakt obycajna syntetika.
Zaujimalo by ma ako maju tesnene a mazane loziska formulky, kedze u nich vidiet zeravy kotuc nie je nic nezvycajne. Zeby mali pod kotucom nejaku izolaciu? Alebo skor maju loziska tesnene neicim keramickym a mazane nejakou raketovou vazelinou

.
A ta pristrojovka, tak k tej som sa dostal az dnes, akurat som trosku rozoberal tlacitka, ktore chcem tiez oledkovat, len sa este neviem rozhodnut, akej farby ich spravit, ci nechat biele bielymi, alebo zvolit zelenu alebo inu farbu (zltu, modru, oranzovu ?). Ale asi ostanem pri bielej, je nenapadna ale vidno ju. Cize ostanem pri povodnych farbach. Aj ked nechapem naco su v tych tlacitkach zelene sprcky na ziarovkach, ked to aj tak svieti bielo

.